Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Arizona Coyotes
Středa 26.10.2016, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Cory Schneider předvedl další spolehlivý výkon.
     
    Ode mě je to pro dnešní den vše. Děkuji za pozornost a u NHL zase někdy nashledanou. (03:50:37)
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) – 0+2, 1 střela, čas na ledě 16:34
    Martin Hanzal (ARI) – 0+1, 4 střely, čas na ledě 17:32
    Radim Vrbata (ARI) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:18
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Travis Zajac (NJD) 2+0
    2. Taylor Hall (NJD) 2+1
    3. Oliver Ekman-Larsson (ARI) 2+0
     
    Divoké utkání mezi Devils a Coyotes končí výhrou domácího celku 5:3, a to díky dvěma brankám Travise Zajace v závěru utkání!

    V začátku aktivní Arizona se dostala již v osmé minutě do vedení. Po vyražené střele se k puku dostal Jordan Martinook, který touš doklepl za záda bezmocného Schneidera. Vyrovnání na sebe ovšem nenechalo dlouho čekat a pár chvilek na to vyrovnal Taylor Hall, jenž se prosadil po vyhraném vhazování Pavla Zachy.

    I druhá třetina nabídla dvě branky. Nejdříve se v první přesilové hře prosadil podruhé v utkání Taylor Hall. Kanadského útočníka následně napodobil Adam Henrique, od jehož brusle se dostal puk po střele Reida Bouchera do branky.

    Třetí část hry obstarala pořádnou zápletku. Během šesti minut a dvou sekund se totiž prosadil Oliver Ekman-Larsson a bylo tak vyrovnáno. Když už to vypadalo, že by se mohlo prodlužovat, využil přesilovou hru Travis Zajac. Stejný hráč následně trefil i prázdnou branku.

    Střely na branku: 35:31
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 756 diváků.
     
    Konec zápasu.
    59:46 Travis ZAJAC - 5:3
     
    59:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Martin Hanzal neuspěl svou střelou, a tak následoval útok Devils. Vyhozený kotouč se odrazil od rozhodčího přímo k TRAVISU ZAJACOVI, který jej následně ze středního pásma poslal do odkryté branky. Asistence: Ben Lovejoy.
     
    58:54
    Hosté hrají již bez brankáře. Max Domi měl před sebou odkrytou branku, kterou se mu nakonec trefit nepovedlo. Kombinace hostů pokračuje!
    57:59 Travis ZAJAC - 4:3
     
    57:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Pavel Zacha sice neudržel puk v útočném pásmu, ale následně jej tam domácí dovezli. Taylor Hall našel přihrávkou z levého kruhu najíždějícího TRAVISE ZAJACE, kterému se střelou mezi betony povedlo navrátit domácímu celku vedení. Asistence: Taylor Hall a Damon Severson.
     
    57:20
    Devils se při dalším snažení dostali do ofsajdového postavení. Martin Hanzal byl při této situaci zasažen vysokou hokejkou, ale vylučovat se bude na straně druhé. Trest za hru vysokou holí inkasuje Connor Murphy.
     
    57:07
    Po zákroku Justina Peterse následuje komerční přestávka. Kyle Palmieri se tam sice pustil do nějaké rozmíšky, ale vše bylo nakonec uklidněno.
     
    56:24
    Po aktivitě hostů před brankou se k puku konečně dostávají také domácí. Nyní to vypadá, jako by oba celky chtěly vyhrát utkání v základní hrací době.
     
    55:44
    Vern Fiddler mohl vrátit svému celku vedení. Zkušený útočník se prodral skrz bránící hráče, ale Justina Peterse již nepřekonal!
     
    54:32
    Arizoně se tak povedlo díky svému švédskému obránci smazat dvoubrankové vedení domácího celku. A nyní je aktivnější.
    53:53 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:3
     
    53:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zdlouhavá kombinační hra nakonec končí brankou, Kyle Palmieri nyní lituje nevyužité šance! OLIVER EKMAN-LARSSON se na modré čáře dostal ke střele zápěstím. Jeho pokus proletěl vším a nakonec skončil až v brance! Asistence: Martin Hanzal a Michael Stone.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Hall (Zacha), 30. Hall (Zacha, Severson), 35. Henrique (Boucher, Smith-Pelly), 58. Zajac (Hall, Severson), 60. Zajac (Lovejoy) – 8. Martinook (Goligoski, J. McGinn), 48. Ekman-Larsson (Michael Stone, Domi), 54. Ekman-Larsson (Hanzal, Michael Stone)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Palmieri, Zacha, Hall – Boucher, Henrique, B. Bennett – Parenteau, Zajac, Cammalleri – Smith-Pelly, Fiddler, Kalinin.
    Arizona Coyotes: Peters (Domingue) – C. Murphy, Ekman-Larsson, Michael Stone, Goligoski, Schenn, Chychrun – Vrbata, Hanzal, Domi – Doan, Richardson, Rieder – Duclair, Martinook, J. McGinn – White, Dvorak, Crouse.

    Rozhodčí: Leggo, Lewis – Gibbons, Driscoll.

    Diváci: 12 756
    thejrc.org