Magnitogorsk – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Ufa – Omsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.) | Viťaz – Jokerit 1:2 (kon.) | Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Avangard Omsk
Středa 26.10.2016, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (18:21:35)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Dominik Furch (OMS) 22 zák., 2 góly, úsp. 91,7%
    Vladimír Sobotka (OMS) 1+0, 1 střela, čas na ledě 18:27
     
    Avangard to nakonec zvládl a z Ufy si odváží důležité tři body. Hosté vedli po dvou třetinách už o tři branky a zdálo se, že je hotovo, domácí se však dvěma slepenými brankami Kaprizova a Kuljaše vrátili do zápasu. V závěru zápasu bylo k vidění spoustu šancí na obou stranách, stav 2:3 ale vydržel až do konce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Valentin Pjanov mohl uklidit kotouč do prázdné ufské svatyně, na poslední chvíli mu vracející se Igor Makarov zablokoval hůl!
     
    59:33
    Sami Lepistö nabil na modrou čáru Kuljašovi, jemuž se ovšem nepodařilo zakončit. Tlak Ufy ale ještě pokračuje, v závěru sledujeme neskutečné drama!
     
    58:59
    Svedberg upaluje na střídačku, Salavat Julajev to zkusí v šesti!
     
    58:16
    Elitní lajně Avangardu byl odpískán ofsajd, necelé dvě minuty před třetí sirénou se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:27
    Obrovskou šanci měl teď na hokejce Kirill Kaprizov, který po parádní přihrávce Omarka ujížděl sám na Furcha, svůj bekhendový blafák ale nedotáhnul do úspěšného konce!
     
    56:38
    Niklas Svedberg teď vůbec nevěděl, kde je puk, záhadným způsobem ale dokázal zlikvidovat i gólovou střelu Sobotky z levého kruhu!
     
    55:43
    Teemu Hartikainen si důrazem pomohl až do útočného pásma, tam ale o puk přišel a na opačnou stranu už vyráží zkušený Derek Roy.
     
    54:47
    Z tribun se začíná ozývat pískot, hosté totiž drží kotouč na svých hokejkách a nikam se neženou, čas se začíná Ufě krátit.
    53:48 Skvělý zákrok Svedberga.
     
    53:48
    Ojojoj, to byl pane zákrok, to se jen tak nevidí! Denis Paršin mohl – a měl – pojistit vedení Ufy, Niklas Svedberg ale vytáhl fantastický zákrok a Paršina z bezprostřední blízkosti vychytal!
     
    53:05
    Kirill Kaprizov se mohl stát ufským hrdinou. K útočníkovi Salavatu se sedmnáctkou na zádech se kotouč odrazil do předbrankového prostoru, Kaprizov ho ale nedokázal poslat do sítě!
     
    52:18
    Omarkova střela z pravé strany byla ztečována do ochrané sítě, před námi je tak další vhazování před Dominikem Furchem.
     
    51:49
    Enver Lisin se pokusil zamést pod Furchovými betony Bodrovovo nepříliš povedené nahození, gólman Avangardu si ale poradil a bez potíží přerušil hru.
     
    50:55
    Po dvou slepených gólech Salavatu Julajev se hra uklidnila, tak se nechme překvapit, zdali se jedná jen o ticho před bouří, nebo zdali se už nic zajímavého nestane.
     
    50:02
    Nepovedená rozehrávka Avangardu skončila až na zakázaném uvolnění, hra se tak stěhuje zpět před Dominika Furcha.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 46. Kaprizov (Hartikainen, Lepistö), 48. Kuljaš (Kaprizov, M. Vorobjov) – 5. Paršin (Zubov, Lemťugov), 14. Sobotka (Gustafsson, Ahnelöv), 26. Lemťugov (J. Medveděv, Martynov)


    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (26. Svedberg) – Kuljaš, Gončarov, Lepistö, Loginov, Petriščev, S. Garejev, D. Bodrov, Arzamascev – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – M. Majorov, Omark, Hartikainen – A. Lazarev, Kotljarevskij, Korotkov – Kaprizov, M. Vorobjov, Chripunov.
    Avangard Omsk: Furch – Gustafsson, Ahnelöv, J. Medveděv, Martynov, Nikitin, Lisov, Děrvuk – Sobotka, Pestuško, Pjanov – Paršin, Lemťugov, Zubov – Kučerjavenko, Roy, Pěrežogin – I. Michejev, Juňkov, Fiščenko.

    Rozhodčí: Odinš, Ravodin – Kučava, Novikov
    bahis siteleri