Nový Jičín – Opava 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 7:5 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 2:7 (kon.) | David Servis – Kolín 3:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 4:1 (kon.)
Pelhřimov – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.) | Písek – Nymburk 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 3:2 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 4:5 (kon.) | Děčín – Klatovy 2:1 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:3 (kon.) | Řisuty – Trutnov 5:7 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:5 (3:1, 1:2, 3:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 26.10.2016, 18:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Janota – 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Svou chybu emočně vybil třísknutím hokejkou o mantinel a dostal tak osobní trest.
     
    59:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Janota však kotouč minul, což využil DAVID BALLNER a poslal puk do prázdné brány, čímž zpečetil výhru Poruby a prodloužil sérii neporazitelnosti v základní hrací době.
     
    56:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Krásnou akci předvedli předchozí aktéři snížení. Sedlák potáhl kotouč do pásma, kde si o nahrávku řekl za ním jedoucí DANIEL VACHUTKA a z bezprostřední blízkosti brankoviště poslal díky přesné nahrávce puk do porubské sítě, když se Čech soustředil na Sedláka. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Bail – 2 min., krosček).
     
    54:14
    Draci právě vstřelili branku!
    A snaha se hostům vyplatila. Nejen snaha, ale i důraz a drzost na brankovišti. Sedlák s Vymazalem nachystali svými střelami a dorážkou půdu pro vstřelení čtvrté branky. DANIEL VACHUTKA stál přesně před brankou, když se k němu kotouč odrazil a tak jej v klidu a hlavně rychle zametl za záda přesouvajícího se gólman. Asistence: Tomáš Sedlák a Michal Vymazal.
     
    51:33
    Vymazal vypálil jedovku, kterou Čech sice zachytil, ale kotouč mu propadl výstrojí. Ležící v brankovišti si toho nevšiml až když rychle zasahoval zpoza brány obránce Puzič a kotouč hokejkou rychle odpravoval do bezpečí. Volného puku si všiml střelec, ale na dorážku už neměl moc času. Dřív než se semlela potyčka za zády porubského gólmana, sudí přerušil díky píšťalce hru.
     
    49:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Sotva se na ledě vyrovnal hráčský stav, zúročuje Poruba tlak a zvyšuje vedení na rozdíl tří gólů. Autorem branky je PETR SEIDLER. Asistence: Jozef Tomčák a Josef Tichý.
     
    47:49
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Matějka – 2 min., nedovolené bránění). Přesilovka 5/3 se mění na 4/3 a to na dobu 47 vteřin.
     
    47:20
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ballner a Poruba bude 1:16 bránit ve třech.
     
    46:36
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Slováček – 2 min., hákování). Draci se usídlili v útočné třetině, kde se kličkou dostával na střed Drtil a byl zahákován.
     
    44:30
    Do útoku se vydal Sedlář. Svoboda si pravou tyč ohlídal.
     
    43:02
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Kafka – 2 min., podražení).
     
    41:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Bleskové využití početní výhody! Vstřelení branky sice předcházelo pár nepřesností, ale Vaněk na brankovišti postavený zády do hry posunul kotouč na modré čáře stojícímu VOJTĚCHU ADAMÍKOVI, který jedovkou vymetl horní roh Svobodovy brány. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    41:21
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Pavlovský – 2 min., krosček). Po nepřesnostech od obou týmů se ve středním pásmu odehrálo pár nedovolených zákroků. Za závažnější – strčení zezadu hokejkou do zad, byl vyloučen Matěj Pavlovský.
     
    39:55
    Velký prostor dostal Řezáč. Najel si do pásma, kde získal odražený puk a kličkou do forhendu chtěl přelstít přesouvajícího se Čecha. Ten se však na ledě roztáhl jak široký tak dlouhý a ještě zvedla nad sebe lapačku, kde nakonec puk i skončil. Šumperský bek se pak u mantinelu chytal za hlavu, že takovou šanci těsně před ukončením třetiny neproměnil.
     
    39:45
    Zachar s Ballnerem na jeden dotek překonávají šumperskou obranu. Druhý jmenovaný zakončuje ze středu kruhů. Trefuje jen gólmanovu hruď.
     
    35:36
    Svoboda vyráží kotouč po střele Piechy.
     
    32:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Slováček – 2 min., krosček). Za svou brankou sroloval na mantinelu soupeře tak, že zůstal chvíli ležet na ledové ploše. Posléze sám odjel na střídačku.
     
    31:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď na porubskou branku v přesilovce na sebe nenechala dlouho čekat. Po středovém buly nabral směr porubská brána MICHAEL JANOTA a střelou zápěstím se nemýlil. Vymetl pavučiny pod horní tyčí. Asistence: Pavlovský.
     
    30:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Situaci dva na jednoho vyhrála porubská dvojice. Zachar zatáhl kotouč do pásma a nahrávkou dozadu najíždějícímu DAVIDU BALLNEROVI nabídl skórování do odkryté poloviny Svobodovy brán . Asistence: David Zachar a Ivan Puzič.
     
    29:43
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Hroch – 2 min., vysoká hůl). Faul v útočné třetině.
     
    25:09
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Vymazal – 2 min., hákování).
     
    23:43
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Sedlář – 2 min., podražení).
     
    21:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Opět rychlé přenesení hry na druhou stranu. Domácí obrana se nedokázala srovnat a Čech byl překonán po druhé. PAVEL SEDLÁČEK mířil do proti pohybu. Asistence: Milan Ostřanský a Matěj Pavlovský.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Bail – 2 min., sekání). Závěr třetiny si hosté zpříjemní přesilovkou.
     
    17:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velice rychle byl překonán Svoboda. Puk lovil zpoza svých zad po střele DOMINIKA KAFKY. Asistence: David Ballner.
     
    16:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští jdou do vedení podobnou akcí jako byla ta vyrovnávající. DOMINIK RUDL sklepával kotouč před gólmanem a ten se mezi betony dostal plouživě za brankovou čáru. Zavadil odstoupil z brankoviště a místo přenechal Svobodovi. Asistence: Marek Sedlář.
     
    12:35
    Po buly střílí od modré Bail. Puk se otřel o pravou tyč.
     
    11:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    David ZACHAR dorážel, čímž poslal kotouč přesně mezi betony a po polovině první třetiny vyrovnává. Asistence: Josef Tichý a Dominik Kafka.
     
    09:00
    Jedovatou střelu Vachutky likviduje Čech. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    07:20
    Tentokrát byl brankář Čech velice pozorný. Strůjci úvodní a vedoucí branky Šumperku se blížili k jeho brankovišti. Vymazal střílel a najíždějící Vachutka byl připraven dorážet. Skákací puk ovšem skončil v porubské lapačce.
     
    05:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Rychlé přenesení hry a okamžitá střela z modré čáry překvapila nejen domácí obranu, ale i brankáře Čecha. Puk zaplul z levé strany k druhé tyči. Autorem branky je MICHAL VYMAZAL. Asistence: Daniel Vachutka, Jan Matějka.
     
    01:30
    RT TORAX se po prvotním tlaku v útočné třetině neudržel a musel se opětovně probojovávat do pásma. nyní se pokouší o gól od modré čáry Adamík. Zavadil si vyjel z brány a následně se musel rychle vracen na svou pozici, neboť se kotouč odrazil od zadního mantinelu poněkud rychleji než předpokládal a u tyče hlídkoval porubský útočník.
     
    00:31
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Sedlák – 2 min., vysoká hůl). Když se dostávali Draci do útoku, rozhodčí přerušil hru a poprvé vylučuje.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 12. Zachar (Tichý, Kafka), 17. Rudl (Sedlář), 18. Kafka (Ballner), 31. Ballner (Zachar, Puzič), 42. Adamík (Vaněk), 50. Seidler (Tomčák, Tichý), 60. Ballner – 6. Vymazal (Vachutka, Matějka), 22. Sedláček (Ostřanský, Pavlovský), 32. Janota (Pavlovský), 55. Vachutka (Sedlák, Vymazal), 57. Vachutka (Sedlák)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Pútec) – Flašar, Puškár, Bail, Tichý, Adamík, Puzič, Rudl – Slováček, Piecha, Sedlář – Kafka, Zachar, Ballner – Seidler, Tomčák, Vaněk – Orság, Kuťák, Smrčka – Sysala
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zavadil (Svoboda) – Drtil, Sedlák, Janota, Navrátil, Řezáč, Ďurkáč, Tomek – Matějka, Vymazal, Vachutka, Sedláček, Ostřanský, Pavlovský, Cink, Hroch, Fischer, Langr, Brida

    Rozhodčí: Fiala – Rožánek, Gančarčík
    bahis siteleri