Kladno – K. Vary 6:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
PZ Kladno – Kobra 7:2 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 9:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:0 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.)
Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 8:5 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Poruba 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
9:0 (2:0, 2:0, 5:0)
HC Tábor
Čtvrtek 27.10.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava neponechala nic náhodě a nad posledním Táborem vyhrála 9:0, se s Vámi loučí a hezký čtvrteční večer přeje Tomáš Lysý. (19:00:01)
     
    Hosty zřejmě dva rychlé góly ve druhé třetině zlomili a když se ve 42. minutě prosadil prvním gólem v sezoně Patrik Čermák, bylo vlastně jen otázkou času, na jakém skóre se domácí vítězství zastaví. Postupně se trefil ještě Vítězslav Brož, své druhé branky v zápase přidali Adam Najman s Tomášem Chlubnou a v sedmapadesáté minutě uzavřel gólový účet zápasu Miroslav Juda – 9:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Filip Knobloch – 2 min., napadení).
     
    58:16
    Táborští nevyužili ani třetí přesilovou hru a Dukla tak hraje v plném počtu.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Miroslav Juda – 2 min., hrubost).
     
    56:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skóre Dukly utěšeně narůstá, již můžeme říct, že se jedná o jednoznačně největší vítězství Jihlavy v sezoně. Na 9:0 zvyšuje MIROSLAV JUDA a uvidíme, zda se domácím podaří ještě zvýšit svůj náskok na deset branek. Asistence: Patrik Čermák.
     
    51:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ CHLUBNA při předešlém gólu Adama Najmana asistoval a nyní si oba dva role prohodili. Útočník Dukly si připisuje druhou přesnou trefu v utkání a přidává svůj šestý gól v sezoně, čímž zvyšuje vedení domácích na osmigólové. Dočkáme se dnes ze strany Dukly desítky? Asistence: Adam Najman, Patrik Čermák.
     
    48:56
    Sedm branek již bylo na gólmana Jakuba Balouna příliš a na závěrečných 11 minut přepouští svojí pozici v brankovišti Štěpánu Bartoňovi.
     
    48:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava má nyní dva hráče, kteří nasázeli ve třinácti zápasech dvanáct branek a jsou v tomto ohledu nejlepší v červenožlutém kádru. Svojí dvanáctou trefou v sezoně zvyšuje ADAM NAJMAN již na 7:0 pro domácí. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    47:51
    Táborští jsou ve čtyřech.
     
    47:38
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kryštof Kovařík. Jihlava si tak zahraje přesilovku pět na tři, která ale bude dlouhá jen třináct vteřin.
     
    45:51
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Martin Šedivý – 2 min., hákování).
     
    45:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavské vedení utěšeně narůstá, limit dvou gólů na každou třetinu je splněn. Zasloužil se o to VÍTĚZSLAV BROŽ, který k asistenci na druhý gól Dukly se nyní i střelecky prosazuje a připisuje si dvanáctou přesnou trefu v sezoně. Nyní je tak nejlepším střelcem týmu. Asistence: Filip Křišta.
     
    41:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že nyní už se bude řešit jen to, o kolik branek Dukla vyhraje. Po kombinaci Kaltounkové s Judou zamířil přesně PATRIK ČERMÁK a protrhl svojí černou sérii, když jde o jeho první gól v sezoně. Asistence: Miroslav Juda, Kristýna Kaltounková.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina dopadla stejně jako první, Dukla se v ní také prosadila dvakrát. Nejprve dal její třetí gól v čase 29:27 obránce Valentýn Smolko a za dalších 85 vteřin upravil na 4:0 po dvou třetinách Tomáš Chlubna. Také v tomto dějství Jihlava soupeře jednoznačně přestřílela, a to poměrem 22:5, byť měl Tábor dvě přesilové hry a domácí pouze jednu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tomáš Lysý

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Zadražil (Winkler), 6. Najman (V. Brož), 30. Smolko (Kaltounková, Juda), 31. Chlubna (Najman), 42. Čermák (Juda, Kaltounková), 46. V. Brož (Křišta), 49. Najman (Chlubna), 52. Chlubna (Najman, Čermák), 57. Juda (Čermák)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman (C), Kaltounková – Juda, Čermák, Chlubna – Mihulka, Kochrda, Zadražil. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Tábor: Baloun (od 49. Bartoň) – Pavlát, Šedivý, Čížek, Pánek (C), Černošek, Volčík, Dančišin – Knobloch, Chocholoušek, Komma – Petřík, Lang, Přívozník – Ledecký, Čech, Barták – Kovařík. Trenér: Štěpán Kadilak.

    Rozhodčí: Dědek – Jeletz, Kuřítko
    ocianews.com