ČZU – VŠE 1:4 (kon.) | Karlova univerzita – ČVUT 2:0 (kon.) | ČZU – ČVUT 3:1 (kon.)
VŠE – UK Kings Prague 0:2 (kon.)
konec
Vysoká škola ekonomická
0:2 (0:0, 0:2)
UK Kings Prague
Čtvrtek 27.10.2016, 23:00 • Tipsport aréna Praha • Hokejová bitva • Finále
Partner:
     
    Zápas je u konce!

    S konstatováním, že Univerzita Karlova je držitelem dalšího triumfu v hokejové bitvě se s Vámi loučím! Mějte se krásně a někdy příště se na počtenou těší Richard Wagner! (00:06:08)
     
    Konec zápasu.
     
    29:40
    Karlovka dohrává zápas v klidu v útočném pásmu a je rozhodnuto!
     
    28:46
    Toniho Babického nejprve vychytal Jiří Ponikelský, následně babický rozpoutal hromadnou bitku a padají tresty. UK má přesilovku.
     
    28:37
    Filip Lejsek zákrokem večera zmařil šanci Martina Gremlici, když proti němu vykopl beton k výšinám a zneškodnil puk letící do prázdné!
     
    28:00
    Do konce zápasu chybí dvě minuty. Karlovka hraje výborně odzadu. Neriskuje a v klidu vyhazuje a nahazuje kotouče.
     
    27:16
    Zakázané uvolnění Karlovky vrací hru před brankáře Ponikelského. Ten se v posledních minutkách musí hodně soustředit na dění před sebou.
     
    26:47
    Fantastický Jiří Ponikelský drží čisté konto! Adam Němec naservíroval puk před branku volnému spoluhráči, kterého nadvakrát vychytal bryskním slajdem gólman Karlovky!
     
    26:11
    Teď se dostal do dobré pozice na pravém kruhu Vítězslav Pelc, ale jeho zakončení zmařila pohotová vyrážečka Jiřího Ponikelského!
     
    25:24
    Při hře čtyři na čtyři se pokračuje v nezměněném tempu. VŠE se sice snaží o podnikání akcí, ale Univerzita Karlova hraje skvěle střední pásmo.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Vysoká škola ekonomická (Marek Major – 1 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu UK Praha (Martin Gremlica – 1 min., hrubost).
     
    23:20
    Znovu tlak Karlovky před brankou Filipa Lejska. Jeho konto bylo obohaceno o další minimálně tři zákroky, kterými drží naděje na srovnání.
     
    22:25
    Ekonomka přesilovou hru neproměnila a ani výrazně neohrozila konto Jiřího Ponikelského. Červení hokejisté dominují ledu. Mají lepší pohyb a je vidět, že FTVS prostě není náhodou nejlepším sportovním institutem u nás.
     
    21:14
    Vyloučení v týmu UK Praha (Václav Klindera – 2 min., podražení).
     
    20:55
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Vysoké škole ekonomické se první titul vzdaluje! Parádní práci totiž udělal Tobiáš Slavíček, který v situaci dva na jednoho zabrzdil. Jeho prudkou změnu jízdy nezachytil bek, který pak jen smutně koukal, jak VÁCLAV KLINDERA zakončuje pod beton Filipa Lejska, který se přesouval marně! Asistence: Tobiáš Slavíček.

    Time-out pro VŠE.
     
    19:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka se při hře čtyři na čtyři prosazuje a dostává se do vedení! Střelu Václava Krudence vyrazil Filip Lejsek před sebe, kde mu prostrčil kotouč mezi betony DOMINIK NOVÁK! Teď je na tahu VŠE. Uvidíme, jak se s nastalou situací vyrovná. Asistence: Václav Krudenc.
     
    18:52
    Bílo-modří hokejisté zatím brání zdařile svou pevnost a nepouštějí červené záškodníky na dostřel branky Filipa Lejska.
     
    18:21
    Je tu první trest zápasu. Svým podražením jí dává možnost Tomáš Kohút (VEK), který si minutku posedí na trestné lavici, stejně jako Ondřej Krátký (UKA).
     
    17:45
    Na druhé straně se prodral na kruh Oleksandr Poljanyčka, který zakončil, ale jeho střela si našla cestu jen do hrudi Jiřího Ponikelského.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. D. Novák (Krudenc), 21. Klindera (Slavíček)


    Vysoká škola ekonomická: Lejsek (Uhlík) – Herna, Pelc, Hlupka, Kohút, Keller, Burian, Havlena, Rulf – Hyršl, Němec, Urbánek, Heža, Pojanyčka, Grubner, Major, Babický, Hroboň, Nebeský, Kaprál, Borkovec.
    UK Kings Prague: Ponikelský (Oliva) – M. Novák, Švaříček, Šteiner, Pípal, Krátký, Baláž, Leština, Knobloch – P. Novák, Slánský, Gremlica, Klindera, Kasala, Krudenc, Slavíček, Arnošt, Bícha, Hluchý, D. Novák, Matějček.

    Diváci: hodně hluční
    bahis siteleri