Žilina – Košice 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Poprad 3:0 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 7:0 (kon.) | Martin – Nitra 0:0 (odl.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 28.10.2016, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledná tretina taktiež patrila domácim. Saarinen skóroval v 46. minúte a na konečných 7:0 symbolicky uzavrel Drtina. Nové Zámky odohrali tri fantastické tretiny, svojho súpera veľakrát do vyložených šancí nepustili a Lundstrom si aj preto teda odnáša z tohto zápasu čisté konto.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný večer. (20:19:46)
     
    Koniec zápasu.
    59:18 DRTINA - 7:0
     
    59:18
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti nabíjajú do rakvy aj siedmy klinec. Brabenec potiahol puk po pravom krídle a z kruhu krížnou prihrávkou našiel MAREKA DRTINU. Jeho zakončenie z prvej nebolo veľmi nebezpečné, no Nagyovi nešťastne prešlo pomedzi betóny!
    Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    58:15
    Brankár Nových Zámkov si určite zaslúži za dnešný zápas čistý štít. Chytal veľmi spoľahlivo a podržal tím v pár ťažkých chvíľach. Celá defenzíva domáceho tímu dnes pracovala na výbornú.
     
    57:38
    Lundstrom si pripísal zákrok. Po strele Róberta Huna spred bránkoviska, čo bola obrovská príležitosť, brankár Nových Zámkov sa okamžite presunul a zastavil tento puk.
     
    57:21
    Róbert Huna si vymenil puk s Kriškom. Nakoniec strieľal Skriška, ale nedostal puk cez bránkovú čiaru.
     
    56:27
    V zadných radoch MHK mierne zazmätkoval Oravec. Lelkeš posúval puk z rohu klziska a pred bránkou sa nepríjemne objavil Paulovič, ktorý však nezakončil. Brankár Nagy však mal čo robiť, aby skackajúci puk dostatočne skrotil.
     
    55:13
    Martin Chovan tvrdo vypálil od modrej čiary. Báhenský jeho delovku vyrazenú betónom Adama Nagya dorážal, ale trafil iba zadný mantinel.
     
    54:16
    Nové Zámky budú hrať v početnej výhode. Michal Šiška dostáva trest za podrazenie. Domáci teda ešte môžu vďaka presilovej hre zveľadiť svoj náskok.
     
    53:23
    Novozámčania už hrajú veľmi uvoľnene a nechávajú svojho súpera viac sa zapájať do útočných prác. Liptáci však nejavia nejaké znaky toho, žeby chceli ešte čosi s týmto zápasom urobiť.
     
    51:42
    Lukáš Hvila vykorčuľoval s pukom po pravom krídle, napriahol z kruhu a tvrdo príklepom vypálil. Brankár Nagy pozorne sledoval Hvilu a puk zachytil do výstroje.
     
    50:17
    Báhenský vyštartoval do útočného pásma, následne z ľavého krídla nahodil na Nagya, ktorý strelu videl a aj ju vyrazil.
     
    49:26
    Richard Huna potiahol puk do útočného pásma a prihral Stümpelovi. Hostia už sú nasťahovaní pred Lundstromom, ktorý zatiaľ podáva skvelý výkon a bude chcieť určite získať čisté konto.
     
    48:08
    Kamil Brabenec rýchlostne nestíhal Rudolfa Hunu, fauloval ho a okamžite si bol vedomý svojho zákroku, preto bez vymýšľania odišiel na trestnú lavicu. Posedí si za podrazenie.
     
    46:26
    Po vhadzovaní musel byť v plnom nasadení gólman Nagy, ktorý čelil strele od Čaládiho, následne sa do dorážky snažil dostať Fábry aj Pitule, no brankár MHK to napokon aj vďaka pomoci svojich spoluhráčov zvládol.
     
    46:05
    Od hostí by si to možno ešte žiadalo aj nejaký čestný gól. Domáci hokejisti už však vyzerajú byť vo veľkej pohode a stopercentne si plnia všetky povinnosti. Ofenzívne aj defenzívne.
    45:04 SAARINEN - 6:0

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Paulovič (Sandgren, M. Hudec), 7. Báhenský (Brabenec), 32. Pitule (Čaládi, Mäkinen), 36. Hvila (Drtina, Chovan), 38. Lelkeš (Tibenský, Dubec), 46. Saarinen (Brabenec, Drtina), 60. Drtina (Brabenec)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Ďurčo, Sandgren, Čížek, Mäkinen, Chovan, Sucharda, Maier – Saarinen, Brabenec, Bahenský – Paulovič, M. Hudec, Hvila – Čaládi, Pitule, Fábry – Dubec, R. Lelkeš, Tibenský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Makovský, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Oravec – Ru. Huna, Ró. Huna, Ri. Huna – Kriška, Matúš Sukeľ, Uram – Faith, Piatka, A. Laco – Števuliak, Stümpel, Kabáč

    Rozhodčí: Jonák – Navrátek, Výleta
    thejrc.org