Gijón – Sevilla 1:1 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.) | Atlético – Malaga 4:2 (kon.)
Barcelona – Granada 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:2 (3:1)
Malaga CF
Sobota 29.10.2016, 18:30 • Estadio Vicente Calderón • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, přeji hezký zbytek víkendu! (20:22:16)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
     
    Ani sekundu nad tříminutový rámec arbitr Estrada nepřidal, je dobojováno! Málaga sice po změně stran dokázala zdramatizovat utkání trefou Camacha poté, co se nechal Savić zbytečně vyloučit, v závěru ale vítězství favorita potvrdil parádní křižnou střelou Yannick Ferreira-Carrasco. Ani hosté nedohrávali duel v plné síle, předčasně putoval pod sprchu i Gonzalo Castro.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Carlos Kameni ještě zachytil tečovaný nákop na hrací ploše, a zabránil tak dalšímu rohovému kopu pro Atlético.
     
    90+1
    Svěřenci Diega Simeoneho sympaticky nepřestávají útočit, zkušený Roberto Rosales nyní pro jistotu uklidil balon do autu a domácí budou vhazovat.
     
    90
    Sudí Estrada nastavil nad rámec druhé půle tři minuty!
     
    89
    Po parádní Carrascově trefě se zápas už jen dohrává, frustraci málažských fotbalistů potvrdil třeba právě svým vyloučením Gonzalo Castro.
     
    88
    Stefan Savić nebude jediným vyloučeným hráčem, za faul na Gabiho vyfasoval druhou žlutou kartu také hostující Gonzalo Castro!
    86. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 4:2
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! YANNICK FERREIRA-CARRASCO si naběhl na dalekonosný nákop z hloubi vlastní poloviny, zbavil se svého strážce a poté poslal balon bezchybně ke vzdálenější tyči. Lépe to trefit nešlo!
     
    85
    Hosté vsadili všechno na jednu kartu a vrhli se bezhlavě do útoku, tak se nechme překvapit, zdali jim to přinese úspěch.
     
    83
    Gonzalo Castro oslovil rozběhnutého Dudu, jemuž ale ujel kulatý nesmysl až do zámezí, a tak bude následovat pouze odkop od Oblakovy svatyně.
     
    82
    Deset minut před koncem začíná jihošpanělský celek přebírat iniciativu, a tak se zdá, že nás ještě čeká hodně dramatická koncovka zápasu.
     
    80
    Juan Pérez Carlos se vydal po levém křídle a poté poslal balon do pokutového území, jeho centr ale skončil jen u zkušeného Gabiho.
     
    79
    Málažští sice dokázali utkání zdramatizovat, o deseti se bránící Atlético má ale vše nadále pod kontrolou a je aktivnějším týmem.
     
    78
    Exekuci nařízené standardní situace si vzal na starost Saúl Ñíguez, jehož pokus nebyl vůbec špatný, balon ale proletěl vcelku vysoko nad.
     
    77
    S kartami se v posledních minutách roztrhl pytel, nyní byl za svůj nedovolený zákrok potrestán Federico Ricca.
     
    77
    Jan Oblak s následnou rozehrávkou vůbec nespěchal a za zdržování hry dostal žlutou kartu.

    Vojtěch Balon

    Branky: 7. Ferreira-Carrasco (Griezmann), 24. Gameiro, 44. Gameiro (Griezmann), 86. Ferreira-Carrasco (Á. Correa) – 31. Sandro Ramírez, 64. Camacho (G. Castro)

    Karty:   49. Savić (ATM), 77. Oblak (ATM) – 43. G. Castro (MLG), 69. En Nesyri (MLG), 73. Villanueva (MLG), 77. Ricca (MLG)   60. Savić (ATM) – 88. G. Castro (MLG)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Gaitán (31. Á. Correa), Gabi, Ñíguez, Ferreira-Carrasco – Gameiro (65. Tiago), Griezmann (61. Lucas Hernández).
    Náhradníci: Moreira – Tiago, F. Torres, Á. Correa, Vrsaljko, Lucas Hernández, Partey.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Koné (63. En Nesyri), Villanueva, Ricca – Fornals (72. Duda), Camacho – Jony (59. Añor), G. Castro, J. P. Carlos – Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Bojko – Santos, Añor, Duda, En Nesyri, Ontiveros, Muñoz.

    Rozhodčí: Estrada – Martínez, Martín
    bahis siteleri