Opava – Kopřivnice 4:0 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 1:2 (1:2 po s.n.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (po pr.)
Nymburk – Pelhřimov 8:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:3 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Písek 5:4 (po pr.) | Klatovy – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 10:2 (kon.) | Tábor – Kolín 3:1 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 1:4 (kon.)
Jablonec n/N – Sokolov 5:1 (kon.) | Kobra – Děčín 5:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 29.10.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:50
    Že by ještě přišla šance na zvrat? Za hákování je vyloučen Jakub Čuřík.
     
    50:20
    Domácí čeká další přesilová hra, za krosček je vyloučen Martin Piecha.
     
    46:42
    Domácí mohou udeřit v přesilovce, na dvě minuty je vyloučen Marek Bail za držení.
     
    39:39
    Hromada byl podruhé v dnešním utkání faulován a nyní si bude moci odpočinout, jelikož Valachy čeká přesilová hra. Zatím je nejčastěji faulovaným hráčem na ledě.
     
    36:39
    Nyní však přichází pro Porubu jistá šance na zvrat. František Zúbek sekl unikajícího Piechu a je odkázán na trestnou lavici.
     
    31:52
    Jen chvíli hráli Ostravané v pěti a hned přichází další vyloučení. Za sekání je vyloučen David Zachar, což se nelíbilo Josefu Tichému a ihned šel diskutovat s rozhodčími. Zřejmě však použil příliš peprná slova, za která si vysloužil trest na deset minut a v obraně hostů nyní bude absentovat.
     
    30:19
    Přesilová hra pět na tři je u konce, rozhodčí vylučují Radima Kucharczyka, který si před bránou počínal až příliš důrazně a následující dvě minuty stráví na trestné lavici.
     
    29:12
    Ostravané však hrají nedisciplinovaně a přichází další faul a přesilovka pět na tři, která může trvat až 87 vteřin. Vyloučen je Zachar za podražení. Naloží s touto situací Valaši lépe, než tomu bylo v předchozím případě?
     
    28:39
    Josef Tichý nešetrně zasáhl Daňka při útočném výpadu, toto zavánělo faulem na pět minut. Rozhodčí však pískají podražení a dopřávají Valachům dvouminutovou přesilovku.
     
    25:33
    Valaši budou hrát minutu a deset vteřin přesilovou hru pěti proti třem! Tomčák zbytečně fauloval Hromadu v prostoru brankoviště a je odkázán na trestnou lavici! Velká šance na navýšení skóre.
     
    24:43
    Po dlouhé době přichází na řadu vyloučení, na dvě minuty putuje za katr Adamik a Valaši budou hrát přesilovou hru. První šanci vsetínští hokejisté proměnili, jak si poradí tentokrát?
     
    17:00
    Čech obešel dva obránce a vypálil, k dorážce jeho střely se prodral Abdul, který byl při zakončení faulován a Valachy čeká první přesilová hra.
     
    13:35
    Tlak Valachů však nyní končí, na dvě minuty za sekání je vyloučen Vojtěch Šilhavý a zelenožlutí se budou muset bránit.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 12. Kajaba (Čuřík, Šilhavý), 19. Ostrčil (Kolařík, Kucharczyk), 35. Pokorný (Vávra, Kolařík), 46. Kajaba (Čuřík, Janáček), 60. Šilhavý (Kajaba) – 46. Ballner (Kafka), 57. Flašar (Kafka)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Mojžíš, Ostrčil, Janáček, Hryciow, Žák, Stuchlík, Vrba, Weintritt – Kucharczyk, Vávra, Kolařík – Pokorný, Čech, Abdul – Čuřík, Šilhavý, Kajaba – Zúbek, Daněk, Hořanský.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (od 46. Kubáň) – Kuťák, Puškár, Flašar, Tichý, Puzič, Rudl, Bail, Adamik – Ballner, Kafka, Piecha, Smrčka, Vaněk, Tomčák, Sedlář, Orság, Seidler, Slováček, Zachar

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský

    Diváci: 2884
    bahis siteleri