Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:5 (2:3, 2:1, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 30.10.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (03:04:08)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 19 927 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Jakub Voráček (PHI) 2+0, 9 střel, čas na ledě 21:00
    Radko Gudas (PHI) 0+2, 3 střely, čas na ledě 20:13
    Michal Neuvirth (PHI) 38 minut, 12 zákroků, 2 góly, 85,7%
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jevgenij Malkin (PIT) 2+0
    2. Jakub Voráček (PHI) 2+0
    3. Sidney Crosby (PIT) 2+0
     
    Střely na branku: 42 – 27
     
    Je dobojováno! Pittsburgh Penguins vítězí na ledě Philadelphie Flyers 5:4! Domácí přitom vlétli do utkání hodně slibně! Jakub Voráček po deseti minutách otevřel skóre a Wayne Simmonds o pár chvil později navýšil vedení Flyers na 2:0! Pittsburgh se ale zvedl Sidney Crosby dvěma slepenými góly vyrovnal! O dvanáct sekund později už se Tučňáci těšili z vedení, jelikož se prosadil Matt Cullen ! V úvodu druhé třetiny se do branky Philadelphie postavil Michal Neuvirth, kterého však po deseti minutách překonal Jevgenij Malkin! Philadelphia se zpět do zápasu dostala v přesilové hře, kterou zužitkoval Claude Giroux ! Na 4:4 poté z trestného střílení vyrovnal Jakub Voráček! Rozhodující moment přišel ve 49. minutě! Jevgenij Malkin svou druhou brankou v zápase rozhodl o výhře Tučňáků! Domácí ještě v závěru zkusili hru bez brankáře, ale obrana Penguins už odolala!
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Brian Dumoulin nahodil puk od červené čáry, ale hostující zadák nezamířil do prázdné branky. Kotouč minul opuštěnou klec o několik centimetrů.
     
    59:00
    Eric Fehr se v pádu natáhl po zblokované střele a vyhodil puk ven z obranného pásma. Hosté alespoň stihnout vystřídat.
     
    58:24
    Michal Neuvirth odjíždí na střídačku! Domácí to zkoušejí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:15
    Chris Kunitz nasbíral cenné vteřinky k dobru v rohu útočného pásma. Hostující hráč se střetl s přesilou domácích obránců a proti třem hráčům neměl šanci na úspěch.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:32
    Claude Giroux si prodloužil pobyt na ledě, jenže z další akce branku Penguins neohrozil. Domácí hvězda totiž překročila modrou čáru dříve než puk, ofsajd!
     
    57:03
    Shayne Gostisbehere pálil od modré čáry. Jeho pokus před brankou Pittsburghu stačil tečovat Claude Giroux, od jehož hole se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    56:20
    Mohlo být vyrovnáno! Marc-Andre Fleury dlouhou nevěděl, kde má puk po střele od mantinelu, ale kotouč nakonec vyplaval vedle jeho betonu!
     
    55:43
    Scott Wilson skvěle vypomohl defenzivě, nepustil před sebe domácího útočníka a navíc odpravil puk do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    55:05
    Sean Couturier chtěl nahodit puk před branku z ostrého úhlu, jenže jeho pobídka nabrala směr za branku a zadáci Penguins už celou situaci dohráli.
     
    54:27
    Nyní se Philadelphii podařilo zakončit. Slabá střela z velké vzdálenosti však mířila přímo do míst, kde stál připravený Marc-Andre Fleury. Vhazuje se po jeho levici.
     
    54:10
    Brayden Schenn si zpracoval vyhození z obranného pásma, ale sám nepodnikl výpad proti přesile obránců Penguins. Domácím pomalu ale jistě ubíhá čas.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Voráček (Manning, Gudas), 14. Simmonds (B. Schenn, Gostisbehere), 34. Giroux (Simmonds, Gudas), 36. Voráček (TS) – 16. Crosby (Hörnqvist, S. Wilson), 17. Crosby (Hörnqvist, Kessel), 17. Cullen (Kühnhackl), 30. Malkin (Kessel, Kunitz), 49. Malkin (Määttä)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (21. Neuvirth) – N. Schultz, Gostisbehere, Streit, Provorov, Manning, Gudas, MacDonald – Simmonds, Giroux, B. Schenn – Voráček, Couturier, Konecny – Ljubimov, Bellemare, Read – Weise, Gordon, VandeVelde.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury – Daley, Määttä, Cole, Dumoulin, J. Schultz, Warsofsky – Hörnqvist, Crosby, S. Wilson – Kessel, Malkin, Kunitz – Rust, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Rehman, St. Laurent – Miller, Daisy

    Diváci: 19 927
    thejrc.org