Atalanta BC – Janov 3:0 (kon.) | Crotone – Chievo 2:0 (kon.) | Empoli – AS Řím 0:0 (kon.)
Lazio – Sassuolo 2:1 (kon.) | AC Milán – Pescara 1:0 (kon.) | Sampdoria – Inter 1:0 (kon.)
konec
FC Crotone
2:0 (1:0)
Chievo Verona
Neděle 30.10.2016, 15:00 • Stadio Ezio Scida, Crotone • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Crotone slaví, neboť tento malý klub dnes vybojoval svou první výhru v této sezoně!

    Do dnešního zápasu vstoupilo Crotone velmi aktivně, když mohl hned ve druhé minutě poslat domácí do vedení Trotta, avšak nacházel se v ofsajdu. Nebezpečnou střelou se prezentoval v polovině prvního poločasu znovu Trotta, avšak Sorrentino zasáhl. V závěru poločasu zahrávalo Crotone pokutový kop, kterého se zhostil Marcello Trotta a otevřel skóre dnešního zápasu!

    Crotone vstoupilo aktivně i do druhého poločasu, střelu Naliniho však dokázal vyrazit brankář Sorrentino. Chievo toužilo po vyrovnání, avšak přes propracovanou domácí obranu se do žádné šance dostat nedokázalo. V samotném závěru se navíc prosadil Diego Falcinelli, který definitivně rozhodl o vítězství domácího celku!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (16:58:30)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:21.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hostující Chievo se ještě pokouší s výsledkem něco udělat, avšak domácí obrana pracuje v dnešním utkání opravdu velmi dobře!
    90+2. Diego FALCINELLI - 2:0
     
    90+2
    Crotone právě vstřelilo branku!
    A v druhé nastavené minutě Crotone rozhoduje o svém vítězství! Na pravé straně se dokázal uvolnit střídající Sampirisi, který následně předložil míč před branku pro DIEGA FALCINELLIHO, který rozjásal domácí fanoušky!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Na levé straně se dostal k míči Cacciatore, který obratem poslal míč do vápna, nicméně jeho centr dokázal Ferrari odkopnout do zámezí.
     
    90
    Útočník Falcinelli teď odvedl výbornou práci, když velmi agresivně napadal rozehrávku svého soupeře, dostal pod tlak i brankáře Soprrentina a ušetřil cenné vteřiny!
     
    89
    Hostující celek opět kombinoval před pokutovým územím svého soupeře. Střídající Radovanović se pokoušel dostat míč na nohu Pellissiera, avšak nepřesná přihrávka skončila u Sorrentina.
     
    88
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Andrea Barberis, přichází Lorenzo Crisetig.
     
    86
    O další centr do pokutového území Crotone se postaral obránce Cacciatore, nicméně pozorný Ceccherini dokázal míč odhlavičkovat!
     
    85
    Exekuce následné standardní situace se ujal Birsa, jehož přetažený centr našel na zadní tyči Spolliho, avšak jeho následná hlavička skončila v náruči brankáře Cordaze!
     
    84
    Teď však budou mít hosté k dispozici nebezpečnou standardní situaci z pravé strany, kde byl faulovaný Birsa!
     
    83
    Verona je i nadále u míče a má územní převahu, avšak do žádné nebezpečnější šance se zatím dostat nemůže, a tak se Crotone každou minutou přibližuje důležitému vítězství.
     
    82
    U pravé postranní čáry svedl domácí Rosi souboj s Parignim, který se nemohl dostat k míči, a tak zvolil nedovolený zákrok, který pochopitelně neunikl hlavnímu rozhodčímu.
    Trotta chtěl kopat penaltu za každou cenu, nakonec jí také proměnil

     
    81
    Chievo získalo míč na vlastní polovině a chtělo jít do rychlého protiútoku, avšak Frey celou situaci zabrzdil. Následný centr Gamberiniho byl hodně nepřesný a míč skončil v zámezí.
     
    80
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Marcello Trotta, přichází Mario Sampirisi.

    Jan Havlovic

    Branky: 45+3. Trotta (pen.), 90+2. Falcinelli (Sampirisi)

    Karty:   60. Rosi (COE) – 45. P. Hetemaj (CHV), 76. Spolli (CHV)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:21.
    FC Crotone: Cordaz (C) – Rosi, Ceccherini, Ferrari, Mesbah – Rohdén, Capezzi, Barberis (88. Crisetig), Stoian (17. Nalini) – Trotta (80. Sampirisi), Falcinelli.
    Náhradníci: Festa, Cojocaru – Claiton, Palladino, Nalini, Crisetig, Tonev, Dussenne, Sampirisi, Tochukwu Nwankwo, Fazzi Fazzi, Martella.

    Chievo Verona: Sorrentino – Frey, Spolli (C), Gamberini, Cacciatore – L. Castro, N. Rigoni (46. Radovanović), P. Hetemaj – Birsa – Floro Flores (72. Parigni), Inglese (63. Pellissier).
    Náhradníci: Confente, Seculin – de Guzmán, Dainelli, Radovanović, Izco, Gobbi, Sardo, Parigni, Bastien, Pellissier, Costa.

    Rozhodčí: Pairetto – Barbirati, De Troia (vš. Itálie)
    thejrc.org