Třinec – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 8:5 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:5 (2:3, 1:0, 5:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 30.10.2016, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek z brněnské DRFG Areny vše, a tak vám přeji příjemný zbytek nedělního večera a úspěšný vstup do nového týdne. U sledování dalších on-line přenosů ne počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (19:50:56)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku – 17:25
     
    Neuvěřitelné utkání je minulostí! Kometa nakonec ve třetí třetině strhla výhru na svou stranu. Brňané zůstávají i nadále v čele extraligy!

    Nejprve v 45. minutě strhl vedení na stranu Brna Jan Káňa a vzápětí se v přesilovce trefil k tyči Leoš Čermák. Hosté odpověděli záhy Dominikem Kubalíkem, který při přečíslení zakončil do prázdné branky. Šestou branku Komety přidal po skvostné kombinaci s Dočekal Martin Zaťovič a sám Martin Dočekal poté přidal do prázdné branky sedmou trefu. Slovo si poté opět vzal Domink Kubalík, který procedil puk za Vejmelku a vstřelil svou čtvrtou branku dnešního večera. Definitivu za utkání udělal v poslední minutě další střelou do prázdné branky soupeře Jan Káňa.
     
    Nejlepší hráči:

    Jan Káňa (KOM) – Dominik Kubalík (PLZ)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Utkání se pouze dohrává, domácí drží puk za svou brankou.
    59:23 Jan KÁŇA - 8:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku do odkryté klece a definitivě potvrzují svou výhru! Gulaši vyhodil kotouč z pásma a nejrychleji jej dojel JAN KÁŇA, který pohodlně do odkryté branky přidal svou druhou trefu – 8:5! Asistence: Michal Gulaši.
     
    59:11
    Domácí přidrželi kotouč v rohu hřiště a ušetřili cenné vteřinky.
     
    58:53
    A tutovku měl Petr Kodýtek, ale u pravé tyče nedokázal puk nasměrovat do prázdné branky!
     
    58:30
    I tak ale hosté hrají opět bez brankáře!
     
    58:11
    Síly na ledě se srovnají! Vyloučen je bývalý útočník Komety Tomáš Svoboda na dvě minuty za krosček. Hostům se celá situace komplikuje.
     
    57:58
    A Plzeň se nevzdává a opět útočí. Kováčik však nyní dokázal vyhodit kotouč pryč ze třetiny.
    57:28 Dominik KUBALÍK - 7:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak hosté se ještě nevzdávají! Tomáš Svoboda zamíchal s kotoučem na hranici brankové čáry u levé tyče a poslal jej přesně postavenému DOMINIKU KUBALÍKOVI, který nadvakrát procedil puk za záda Vejmelky a opět zdramatizoval celý zápase – 7:5! Asistence: Tomáš Svoboda, Jaroslav Kracík.
    57:04 Martin DOČEKAL - 7:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hra bez bez brankáře se nevyvedla, domácí pečetí svou výhru! Malec na obranné modré poslal kotouč MARTINU DOČEKALOVI, který vyvezl puk kolem beků po pravé straně a poté bekhendovou střelou po ledě jej poslal do prázdné branky – 7:4! Asistence: Tomáš Malec, Karel Vejmelka.
     
    56:56
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    56:49
    Plzni je odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti, hra se stěhuje do středního pásma.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 5. Kováčik (J. Káňa, Haščák), 7. M. Erat (M. Kvapil, Nečas), 24. Štencel (Hruška, V. Němec), 45. J. Káňa (Malec, Vincour), 48. Čermák (J. Káňa, Vincour), 55. Zaťovič (Dočekal), 58. Dočekal (Malec, Vejmelka), 60. J. Káňa (Gulaši) – 6. D. Kubalík (Kratěna, Frühauf), 11. Kodýtek (T. Svoboda, Indrák), 20. D. Kubalík (Čerešňák), 48. D. Kubalík (Pulpán, Kracík), 58. D. Kubalík (T. Svoboda, Kracík)


    HC Kometa Brno: Vejmelka – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, L. Vágner – M. Kvapil, Hruška, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Čermák (C), Vincour – T. Havránek, Nečas, Dočekal – Dymáček.
    HC Škoda Plzeň: Hylák – Kvasnička, Čerešňák, Pulpán, D. Sklenička, Němeček, Moravčík, Frühauf – D. Kubalík, Kracík, Kratěna (C) – Johnson, Lev, Vondráček – T. Svoboda, Kodýtek, Indrák – Vracovský, Koreis, Hrnka.

    Rozhodčí: Čech. Horák – Gebauer, Lederer
    thejrc.org