Třinec – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 8:5 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:5 (2:3, 1:0, 5:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 30.10.2016, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Jan KÁŇA - 8:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku do odkryté klece a definitivě potvrzují svou výhru! Gulaši vyhodil kotouč z pásma a nejrychleji jej dojel JAN KÁŇA, který pohodlně do odkryté branky přidal svou druhou trefu – 8:5! Asistence: Michal Gulaši.
    57:28 Dominik KUBALÍK - 7:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak hosté se ještě nevzdávají! Tomáš Svoboda zamíchal s kotoučem na hranici brankové čáry u levé tyče a poslal jej přesně postavenému DOMINIKU KUBALÍKOVI, který nadvakrát procedil puk za záda Vejmelky a opět zdramatizoval celý zápase – 7:5! Asistence: Tomáš Svoboda, Jaroslav Kracík.
    57:04 Martin DOČEKAL - 7:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hra bez bez brankáře se nevyvedla, domácí pečetí svou výhru! Malec na obranné modré poslal kotouč MARTINU DOČEKALOVI, který vyvezl puk kolem beků po pravé straně a poté bekhendovou střelou po ledě jej poslal do prázdné branky – 7:4! Asistence: Tomáš Malec, Karel Vejmelka.
    54:48 Martin ZAŤOVIČ - 6:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nyní skvěle rozebralo obranu hostů a je to znovu o dva góly! Na modré čáře se dostal ke kotouči dostal MARTIN ZAŤOVIČ, který jej nabídl do jízdy zcela volnému Dočekalovi, který mu puk na druhou tyč do zcela prázdné branky vrátil, a trefou do odkryté branky zavěsil – 6:4! Asistence: Martin Dočekal.
    47:33 Dominik KUBALÍK - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje, hosté opět snižují! Při signalizovaném trestu ujel v přečíslení 2 na 1 obránce Pulpán, který ukázkovou přihrávkou přes hokejku ležícího obránce našel volného DOMINIKA KUBALÍKA a ten z první nasměroval puk do odkryté branky, a završil svůj dnešní hattrick – 5:4! Asistence: Lukáš Pulpán, Jaroslav Kracík.
    47:04 Leoš ČERMÁK - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení! Jan Káňa rychle posunul kotouč na LEOŠE ČERMÁKA a domácí kapitán si vybruslil před branku a přesnou ranou nad lapačku Hyláka přesně k tyči rozvlnil síť – 5:3! Asistence: Jan Káňa, Tomáš Vincour.
    44:32 Jan KÁŇA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou po skvostné akci do vedení! Vincour byl při pokusu o brejk zastaven, ale kotouč se ujal Malec a domácí vyrazili do akce 3 na 1 a Tomáš Malec poslal přes ležící obránce krásnou žabičku na hůl JANA KÁNI, který zakončil na druhé tyči do prázdné branky – 4:3! Asistence: Tomáš Malec, Tomáš Vincour.
    23:33 Jan ŠTENCEL - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Hruška v obranném pásmu posunul puk na rozjetého obránce JANA ŠTENCELA, který předvedl velké sólo přes půlku hřiště objel tři soupeře, a z levého kruhu trefil přesnou střelou zápěstím vzdálenější šibenici – 3:3! Asistence: Jan Hruška, Vojtěch Němec.
    19:02 Dominik KUBALÍK - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí už byli ve čtyřech, ale přesto inkasují, Plzeň jde poprvé v zápase do vedení! Svoboda poslal puk DOMINIKU KUBALÍKOVI, který si na vrcholcích kruhů narazil s Čerešňákem a poté přesnou ranou příklepem poslal kotouč za záda Karla Vejmelky – 2:3! Asistence: Peter Čerešňák.
    10:33 Petr KODÝTEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni opět vyrovnávají! Svoboda posunul puk na modré čáře mladému PETRU KODÝTKOVI, jehož rána napřáhem prolétla až za záda Vejmelky! Dráhu puku ještě lehce pozměnil jeden z bránících hráčů Brna – 2:2! Asistence: Tomáš Svoboda, Miroslav Indrák.
    06:16 Martin ERAT - 2:1
     
    06:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá přesilovku a vrací se do vedení! Nečas posunul kotouč na levý kruh Marku Kvapilovi, který využil rozhozené obrany soupeře a krásnou křižnou přihrávkou přes šíři pásma našel volného MARTINA ERATA, jenž z první po ledě zamířil přesně – 2:1! Asistence: Marek Kvapil, Martin Nečas.
    05:09 Dominik KUBALÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově srovnávají! Kratěna vybojoval puk na modré čáře a dostal se do akce 2 na 1, v níž skvěle počkal na najetého DOMINIKA KUBALÍKA, kterému puk adresoval, a ten poté roztáhl Vejmelku a zamířil po ledě mezi jeho betony – 1:1! Asistence: Ondřej Kratěna, Peter Fruhauf.
    04:18 Jozef KOVÁČIK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dostává po nenápadné akci do vedení! Čermák v obranném pásmu posunul kotouč do jízdy Káňovi, který ujel po pravé straně, a poté dal puk po sebe z druhé vlny najetému JOZEFU KOVÁČIKOVI, který zápěstím zacílil přesně k pravé tyči pod vyrážečku Hyláka – 1:0! Asistence: Jan Káňa, Marcel Haščák.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 5. Kováčik (J. Káňa, Haščák), 7. M. Erat (M. Kvapil, Nečas), 24. Štencel (Hruška, V. Němec), 45. J. Káňa (Malec, Vincour), 48. Čermák (J. Káňa, Vincour), 55. Zaťovič (Dočekal), 58. Dočekal (Malec, Vejmelka), 60. J. Káňa (Gulaši) – 6. D. Kubalík (Kratěna, Frühauf), 11. Kodýtek (T. Svoboda, Indrák), 20. D. Kubalík (Čerešňák), 48. D. Kubalík (Pulpán, Kracík), 58. D. Kubalík (T. Svoboda, Kracík)


    HC Kometa Brno: Vejmelka – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, L. Vágner – M. Kvapil, Hruška, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Čermák (C), Vincour – T. Havránek, Nečas, Dočekal – Dymáček.
    HC Škoda Plzeň: Hylák – Kvasnička, Čerešňák, Pulpán, D. Sklenička, Němeček, Moravčík, Frühauf – D. Kubalík, Kracík, Kratěna (C) – Johnson, Lev, Vondráček – T. Svoboda, Kodýtek, Indrák – Vracovský, Koreis, Hrnka.

    Rozhodčí: Čech. Horák – Gebauer, Lederer
    thejrc.org