Poprad – Žilina 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:2 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 30.10.2016, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa kamzíkom podarilo znížiť vďaka gólu Krotáka, ale to bolo od domácich asi tak všetko. Švec unikol v 56. minúte a uzavrel na konečných 1:4 pre Žilinu, ktorá oprávnene získava tri body.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (18:22:19)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Kamzíci sú ešte v útočnom pásme, ale veľa toho už svojim fanúšikom nepredvedú. Žilina má jasné tri body.
     
    58:44
    Samuel Mlynarovič predviedol zaujímavý individuálny prienik. Dostal sa cez troch hráčov a Tomeka sa snažil prekvapiť svižnou strelou z pravého kruhu. Žilinský gólman musel použiť vyrážačku.
     
    57:52
    Fabian sa zaujímavo uhol pred pukom na pravom krídle a nechtiac ho prenechal Handlovskému. Žilinčan ho posunul na obrancov a hostia môžu v pokoji rozohrávať.
     
    57:07
    Štrauch je v dnešnom zápase aktívny a potvrdzuje svoje miesto v zostave. Má však na viac ako na štvrtú formáciu. Tentokrát sa uvoľnil na ľavom kruhu a z otočky vystrelil. Tomek vyrazil pred seba.
     
    56:00
    Zagrapan vnikol do pásma, zastavil sa pri zadnom mantineli a našiel prihrávkou Mlynaroviča pri modrej čiare. Ten chcel páliť z prvej, puk mu však nesadol a zachytili ho protihráči.
    55:17 E. ŠVEC - 1:4
     
    55:17
    Žilina dala gól!
    Ďalšia veľká diera v popradskej obrane! EMIL ŠVEC si nakorčuľoval po osi ihriska, spracoval si prihrávku od Húževku, šiel sám na Šúreka, premiešal a strelou forhendom zakončil cez Šúrekov betón!
    Asistencia: Peter Húževka.
     
    54:25
    Popradčania sa aj naďalej držali v útočnom pásme, ale potom Suchý nemal od modrej čiary komu prihrať a Žilinčania získali puk pomerne lacno a poslali ho preč z vlastnej obrannej tretiny.
    53:24 Tomek a jeho úspešný zákrok.
     
    53:24
    Nápor domácich pokračuje aj naďalej. Ježek spred bránkoviska ešte nakrátko posunul ku kruhu Abramovi, no ten si ešte musel puk pripravovať, Tomek sa presunul a potom už vystrelili len do neho!
     
    52:58
    Kamzíci mali puk na hokejkách v útočnom pásme a vymýšľali všelijaké kreácie. Vystreliť sa napokon z pravého kruhu podarilo Zagrapanovi, no netrafil presne.
     
    51:58
    Puk, ktorý nezachytil Bondra pri mantineli, zachytil Lichanec. Následne ho poslal z otočky na bránku a Tomek ho úspešne zastavil na výstroji.
     
    51:11
    Kroták na ľavom kruhu prehodil na Zagrapana, ktorý sa už dostal s pukom tesne k bránkovisku a bekhendom zakončil. Tomek bol pripravený a strelu vyrazil.
     
    50:31
    Suchý strieľal od modrej s náprahom. Jeho zakončenie nebolo však veľmi prudké. Tomek ho dokázal bez problémov vyraziť hokejkou.
     
    50:10
    Lukáš Hanndlovský sa ako prvý dostal k puku, ktorý smeroval pomaličky do útočného pásma. Podarilo sa mu aj vystreliť, i keď bol tiesnený Brejčákom. Jeho zakončenie Šúrek vyrazil betónom.
     
    49:34
    Kroták si počkal na pohyb spoluhráčov a následne skvelou prihrávkou spred bránkoviska našiel Rapáča, ale ten z prvej nedokázal zakončiť do odkrytej žilinskej bránky!
    48:25 KROTÁK - 1:3

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 49. Kroták (Zagrapan, Troliga) – 11. Húževka (J. Jurík, Hovorka), 36. Hovorka (Handlovský, P. Mikuš), 40. Matis (Húževka), 56. E. Švec (Húževka)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Chaloupka, J. Brejčák, Pokovič, Bagin – Lapšanský, Mlynarovič, B. Rapáč – Kroták (C), Zagrapan, Semorád – Ježek, Troliga, Abramov – Bondra, Lichanec, Štrauch
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Rehák, D. Brejčák (A), Kříž, Drábek (A), Macejko, Gutwald, Prokop – Handlovský, Hovorka (C), J. Jurík – Rogoň, Húževka, Matis – Konečný, Holovič, Švihálek – E. Švec, Ondruš, Gmitter

    Rozhodčí: Lokšík – Gajan, Smrek

    Diváci: 951
    thejrc.org