NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
Calgary Flames
Středa 02.11.2016, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Parádní práce nohou Motteho.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Rozsíval (CHI) 0+1, 0 střel, čas na ledě 16:23
    Marián Hossa (CHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:52
    Richard Pánik (CHI) 0+1, 1 střela, čas na ledě 13:36
    Michael Frolík (CGY) 1+0, 5 střel, čas na ledě 13:20 (04:56:45)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Patrick Kane (CHI) 1+2
    2. Corey Crawford (CHI) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    3. Arťom Anisimov (CHI) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 22-34; Zablokované střely: 17-13; Vhazování: 58%-42%; Hity: 21-35; Přesilové hry: 1/4-0/4; Trestné minuty: 10-10.
    Chicago oplatilo Calgary v United Center prohru i s úroky.

    #HAWKSWIN

    Fotka zveřejněná uživatelem Chicago Blackhawks (@nhlblackhawks),


     
    Michael Frolík sice uprostřed zápasu odpověděl v oslabení po krásné akci Flames na úvodní gól Patricka Kanea a oba týmy vstupovaly do třetí třetiny za nerozhodného stavu 1:1, ten ovšem Blackhawks rychle změnili a po brankách Arťoma Anisimova, Tylera Motta, Artemije Paranina a Niklase Hjalmarssona hladce dokráčeli pro třetí vítězství v řadě. Chicago má skvělou formu a během posledních osmi zápasů pouze dvakrát prohrálo. Konečný výsledek. Chicago Blackhawks 5 Calgary Flames 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
    58:16 Niklas HJALMARSSON - 5:1
     
    58:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    NIKLAS HJALMARSSON si na levém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté ho nádhernou střelou s příklepem nad levým ramenem Briana Elliotta poslal do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Richard Pánik a Arťom Anisimov.
     
    58:00
    Chicago v závěru utkání dominuje, zatímco hra Calgary Flames se po zejména skvělé první třetině naprosto rozpadla.
    56:59 Artemij PANARIN - 4:1
     
    56:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ARTEMIJ PANARIN se po přihrávce Patricka Kanea v levém kruhu pro vhazování po krásném zaseknutí puku zbavil dotírajícího TJ Brodieho a vpádu kotouč po ledě poslal o levou tyč do prázdné brány. Asistence: Patrick Kane.
     
    56:15
    Corey Crawford ucpal prostor u své levé tyče a opět se v jeho blízkosti strhla šavlovačka,. Hodně aktivní byl Lance Bouma a na domácí straně Gustav Forsling. Také tam byl Dennis Rasmussen, který poslal k lednu jednoho z protihráčů a poté ho zasedl, aby se nemohl zvednout. První a poslední jmenovaný kohout dostal dvě minuty za hrubost.
     
    55:11
    Artemij Panarin na pravém křídle po zpětné přihrávce svého spoluhráče tvrdě vypálil od mantinelu, byť byl tísněn protihráčem, Brian Elliott byl ale na místě a jeho pokus letící těsně nad ledem ukryl ve své náruči.
     
    54:36
    Podobná vyloučení jsou stejně zbytečná, protože by se navzájem vyrušila a hrálo by se ve stejném počtu hráčů. Takováto rozhodnutí je třeba kvitovat, své o tom mohou určitě vyprávět zapisovatelé.
     
    53:35
    Před bránou Coreyho Crowforda vznikl obrovský závar a po jeho zákroku také šarvátka, do které se zapojilo několik hráčů, nakonec se ale ani v tomto případě nevylučovalo.
    52:34 Tyler MOTTE - 3:1
     
    52:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TYLER MOTTE nabral na pravém křídle velkou rychlost a po nádherné stahovačce, kterou se v blízkosti brány zbavil TJ Brodieho, puk na vzdálenější levé tyči zasunul za bezmocného Briana Elliotta. Fantastická individuální akce, po které Blackhawks odskakují na rozdíl dvou branek! Asistence: Nick Schmaltz a Brent Seabrook.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. P. Kane (Rozsíval), 48. Anisimov (P. Kane, Panarin), 53. Motte (Schmaltz, Seabrook), 57. Panarin (P. Kane), 59. Hjalmarsson (Pánik, Anisimov) – 28. Frolík (Backlund)


    Chicago Blackhawks: Crawford – Keith (A), B. Campbell, Hjalmarsson, Seabrook (A), Forsling, Rozsíval – Pánik, Toews (C), P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Schmaltz – Hinostroza, Rasmussen, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Calgary Flames: Elliott – Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – J. Gaudreau, Monahan (A), Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Eric Furlatt,Kendrick Nicholson. Čároví: Shane Heyer, Bryan Pancich

    Diváci: 21 166
    bahis siteleri