Benátky n/J – Frýdek-M. 5:4 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:2 (po pr.)
Litoměřice – Jihlava 2:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kladno – Most 7:1 (kon.)
Havířov – Kadaň 2:1 (po pr.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 02.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:28:46)
     
    Střely na branku: 24 – 40
     
    Je dobojováno! Jestřábi Prostějov zvládli i další utkání na svém ledě a v bitvě o Hanou porážejí Přerov 3:2 v prodloužení! Jestřábí vlétli do zápasu ve velkém stylu a už po dvou minutách otevřel skóre v přesilové hře Marek Švec ! Přerov však rychle srovnal! Petr Kratochvíl krásnou střelou překonal Kantora. Hosté se ve druhé třetině dokonce dostali do vedení zásluhou Martina Podešvy! Přerov byl poté dlouho lepším týmem a v závěrečné periodě nepouštěl domácí do šancí! Čtyři minuty před koncem si však Prostějov vybojoval přesilovou hru a Matouš Venkrbec srovnal na 2:2! V prodloužení byli domácí dravějším celkem a vypracovali si šance! Novák našel přihrávkou před branku Lukáše Krejčíka a ten rozjásal domácí fanoušky!
     
    Konec zápasu.
     
    61:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Prostějov vítězí v dnešním utkání! Domácí vyhráli vhazování před Horčičkou. Puk si z rohu kluziště vzal Martin Novák, který našel LUKÁŠE KREJČÍKA a ten procedil puk do branky! Asistence: Martin Novák, Alexandr Grebeňuk.
     
    61:00
    Fiala dostal přihrávkou do jízdy. Domácí hokejista se ale nechal vytlačit do ostrého úhlu a jeho pokus na zadní tyč ukryl Horčička v lapačce.
     
    60:22
    Matouš Venkrbec se natlačil před Horčičku, který jeho pokus zneškodnil! K dorážce se ještě dostal Lukáš Luňák, jenže vynikající brankář Přerova si poradil i s jeho zakončením!
     
    60:10
    Úvodní vhazování opanovali domácí hokejisté. Prostějov může zahájit prodloužení prvním útokem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ještě dodám, že pětiminutové prodloužení se bude hrát systémem 3 na 3!
     
    Šedesát minut základní hrací doby nám rozuzlení nepřineslo! Přerov dlouho držel slibný náskok 2:1, ale Matouš Venkrbec čtyři minuty před koncem základní hrací doby zužitkoval přesilovou hru! O vítězi dnešního utkání tedy rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Ještě jeden zákrok pro Pavla Kantora! Domácí brankář si poradil také se střelou z ostrého úhlu, kterou schoval v lapačce. Vypadá to, že uvidíme prodloužení!
     
    59:10
    Nahození za branku Pavla Kantora dojel Daniel Kolář. Domácí obránce nedopustil žádné komplikace a odpravil puk z obranného pásma.
     
    58:14
    Pavel Kantor nechtěl zbytečně zahrát na nervy domácím fanouškům, a proto raději přikryl puk před rozjetým Podešvou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Jestřábům najednou narostla křídla! Domácí jsou aktivní a tlačí se za vstřelením vítězné branky! Venkrbec dorážel z levého kruhu, ale Horčička byl tentokrát na místě.
     
    57:10
    Patrik Moskal dostal nabito mezi kruhy, okamžitě pálil příklepem, avšak jeho ránu srazil obětavým zákrokem obránce do rohu útočného pásma.
     
    56:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Prostějov využívá přesilovou hru! Obrovská radost na tribunách prostějovského stadionu! Luboš Horčička neměl dobrý výhled, vyrazil před sebe ránu od modré čáry a MATOUŠ VENKRBEC dorazil puk pod břevno! Asistence: Martin Novák, Aleš Holík.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Švec (Martin Novák), 57. Venkrbec (Martin Novák, A. Holík), 62. L. Krejčík (Martin Novák, Grebeňuk) – 7. Kratochvíl (Tadeáš Král), 27. Podešva (Dostálek)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor – A. Holík, Holomek, T. Kvapil, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – Martin Novák, Moskal, Korhoň – Švec, Fiala, L. Krejčík – Půhoný, J. Káňa, Augustin – Zabloudil.
    HC ZUBR Přerov: Horčička – Chmelíř, Šnajnar, Ferenc, M. Novotný, Zbořil, Pala, Běhal – Milan Procházka, Podešva, Dostálek – Goiš, Popelka, Kovařík – Plášek, T. Sýkora, Sikora (C) – Kratochvíl, Tadeáš Král, M. Kratochvíl – Václavek.

    Rozhodčí: Škrobák – Jindra, Kreuzer

    Diváci: 4016
    thejrc.org