Kopřivnice – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 6:0 (kon.) | Tábor – David Servis 3:1 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 02.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:18:30)
     
    59:03
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Chorál domácích fanoušků: ,,Dejte jim bůra" byl vyslyšen a domácí kapitán se hned v dalším střídání, kdy trefil branku trefuje i podruhé. V samostatném úniku nejdřív Kofroně ještě zastavil Plšek, ale na dorážejícího PETRA TOMÁŠKA už nestačil. Asistence: Kofroň.
     
    58:40
    Po tečované střele Pargače se k zemi složil jeden z hráčů Valašského meziříčí, za aplausu diváku se po svých přesouvá na střídačku.
     
    57:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po nádherné akci, kdy si to na jeden dotek nejdřív poslal Kofroň s Porubou, a ten následně přiťukl kotouč na PETRA TOMÁŠKA, který do prázdné brány neměl problém zakončit! Stav utkání je tak 4:2. Asistence: Poruba, Kofroň.
     
    56:03
    Domácí už jeli sami dva na brankáře, ale Plšek opět drží Bobry při životě.
     
    54:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A přece jen! PETR DVOŘÁK se uvolnil po nahrávce Brunce a schoval svou střelu mezi oba obránce domácích. Unzeitig měl zakrytý výhled a v téhle situaci byl naprosto bezradný. Asistence: Brunec.
     
    54:41
    Hosté se ve svém oslabení ubránili a stále je tak živí naděje na dobrý výsledek.
     
    53:30
    Čintala trefuje tyč! Hned na to se ke střele dostává i Sluštík, branka ale ani z jedné střely nepadla.
     
    52:25
    Červenka je při chuti! Po krásném vyjetí zpoza brány se chystal k zakončení a už to vypadalo, že bude slavit dnes svůj hattrick, v poslední chvíli ho nedovoleně zastavil Vydra a domácí si tak zahrají přesilovou hru.
     
    51:20
    Kowalczyk se dostal ke střele a tu tečuje Tomášek, hned poté se do šance dostal i Poruba, celou situaci uklidňuje Plšek, který dnes svým výkonem drží svůj celek stále v hratelném stavu.
     
    50:00
    Máme za sebou první polovinu poslední periody a utkání se začíná pořádně přiostřovat. Po několika menších potyčkách tady máme další, tentokrát po přerušení se ve středním pásmu do sebe pustili Pargač s jedním z hostujících hráčů. Rozhodčí ale celou situaci řeší pouze napomenutím obou hráčů.
     
    46:30
    Domácí měli možnost hned navýšit své vedení, Porubovi ale jeho finální přihrávka na Tomáška sjela z hole a domácím tak šance končí.
     
    45:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    JAKUB TEPER se dostal do samostatného úniku, když si ho našel Sluštík hezkou přihrávkou. Teper naznačil brankáři kličku a poté kotouč zasunul mezi betony. Domácí jsou tak opět ve dvoubrankovém vedení. Asistence: Sluštík.
     
    44:26
    Krásný bruslařský souboj svedl domácí Marek s Vargou. Jako vítěz z něj vzešel Marek a zachraňuje tak jednu z dalších šancí hostů.
     
    44:01
    Nejdříve Teper a hned po něm střílel z dorážky i Pargač, ale Plšek byl opět skvěle připraven.
     
    41:55
    Poruba žabičkou našel najíždějícího Tomáška, ten ale ze vzduchu nedokázal trefit kotouč tak, jak by potřeboval.
     
    41:08
    Pořický se krásně protáhl kolem domácích obránců a položil si i Unzetiga, jeho střel nakonec končí za brankou.

    Adam Šlosar

    Branky a nahrávky: 14. Červenka (Sluštík), 25. Červenka (Pargač), 46. Teper (Sluštík), 58. Tomášek (Poruba, Kofroň), 60. Tomášek (Kofroň) – 26. Varga M. (Bachor), 55. Dvořák (Brunec)


    HC ISMM Kopřivnice: Unzeitig (Fendrich) – Hoďa, Teper, Čintala, Procházka, Marek, Kowalczyk – Kofroň, Pěnčík, Poruba, Sluštík, Vyčesaný, Bartošák, Kabeláč, Tomášek, Pargač, Raška, Červenka
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Čáp) – Chroboček, Štědrý, Nedbálek, Váňa, Vydra, Báchor, Žabčík – Kubo, Kývala, Martiník, Podešva, Pořický, Studený, Baroš, Brunec, Dvořák, Varga D, Varga M, Hlaváč

    Rozhodčí: Šutara – Rychlý, Vengřín
    ocianews.com