Kopřivnice – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 6:0 (kon.) | Tábor – David Servis 3:1 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 02.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Chorál domácích fanoušků: ,,Dejte jim bůra" byl vyslyšen a domácí kapitán se hned v dalším střídání, kdy trefil branku trefuje i podruhé. V samostatném úniku nejdřív Kofroně ještě zastavil Plšek, ale na dorážejícího PETRA TOMÁŠKA už nestačil. Asistence: Kofroň.
     
    57:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po nádherné akci, kdy si to na jeden dotek nejdřív poslal Kofroň s Porubou, a ten následně přiťukl kotouč na PETRA TOMÁŠKA, který do prázdné brány neměl problém zakončit! Stav utkání je tak 4:2. Asistence: Poruba, Kofroň.
     
    54:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A přece jen! PETR DVOŘÁK se uvolnil po nahrávce Brunce a schoval svou střelu mezi oba obránce domácích. Unzeitig měl zakrytý výhled a v téhle situaci byl naprosto bezradný. Asistence: Brunec.
     
    45:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    JAKUB TEPER se dostal do samostatného úniku, když si ho našel Sluštík hezkou přihrávkou. Teper naznačil brankáři kličku a poté kotouč zasunul mezi betony. Domácí jsou tak opět ve dvoubrankovém vedení. Asistence: Sluštík.
     
    25:11
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bachorovu střelu ještě stihl brankář domácích vyrazit, k odraženému kotouči se jako první dostal MIROSLAV VARGA a tentokrát se už nemýlil, snižuje tak ztrátu svého týmu na rozdíl jediné branky. Asistence: Bachor.
     
    24:03
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po krásném pasu Pargače se do samostatného úniku dostal dnes jíž skórující ADAM ČERVENKA, který nejdříve rameny naznačil ze strany na stranu a rozhýbal si Plška, poté mu puk poslal mezi nohy. Asistence: Pargač.
     
    13:06
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Sluštík zachytil rozjíždějící se útok hostů, ubránil pásmo a poslal puk na zapomenutého ADAMA ČERVENKU, který se tak ocitl sám před Plškem. Jeho muška byla stoprocentní a vymetl pravý růžek brány. V témže okamžiku se radující Sluštík pustil do potyčky s jedním z hostujících hráčů, a ty museli rozhodčí oddělovat. Asistence: Sluštík.

    Adam Šlosar

    Branky a nahrávky: 14. Červenka (Sluštík), 25. Červenka (Pargač), 46. Teper (Sluštík), 58. Tomášek (Poruba, Kofroň), 60. Tomášek (Kofroň) – 26. Varga M. (Bachor), 55. Dvořák (Brunec)


    HC ISMM Kopřivnice: Unzeitig (Fendrich) – Hoďa, Teper, Čintala, Procházka, Marek, Kowalczyk – Kofroň, Pěnčík, Poruba, Sluštík, Vyčesaný, Bartošák, Kabeláč, Tomášek, Pargač, Raška, Červenka
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Čáp) – Chroboček, Štědrý, Nedbálek, Váňa, Vydra, Báchor, Žabčík – Kubo, Kývala, Martiník, Podešva, Pořický, Studený, Baroš, Brunec, Dvořák, Varga D, Varga M, Hlaváč

    Rozhodčí: Šutara – Rychlý, Vengřín
    thejrc.org