Kopřivnice – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 6:0 (kon.) | Tábor – David Servis 3:1 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 02.11.2016, 18:002. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Hosté hrají v šesti!
     
    55:40
    Po nepříjemném zásahu, zůstává Slovák Jiří I, ležet na ledě a kontroluje ho zdravotník, domácího mužstva, snad bude v pořádku!
     
    55:15
    Nebezpečná dělovka Drtila Tomáše, Slovák měl dobrý výhled a nebezpečnou střelu kryje!
     
    54:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Chvostek. A je zřejmě dokonáno! U levého mantinelu se objevil Chvostek M., společně s Hruškou, který nahozený puk tečoval a rázem z nezajímavé situace je gól! 4:2
     
    49:17
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Langr – 2 min., krosček).
     
    44:51
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Chvostek M, Nesvadba. Netrvalo dlouho a Nový Jičín, si bere vedení zpět! Chovstek Michael, společně s Nesvadbou Davidem vytvořili hezkou akci na jeden dotek a dali tak prostor Hruškovi, který zvyšuje na 3:2!
     
    41:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je CINK. Asistence: Sedláček. A je vyrovnáno! Sedláček se ocitl sám před brankou, společně s Cinkem Vladimírem, který srovnává na 2:2!
     
    35:25
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Novosad – 2 min., nesportovní chování).
     
    35:25
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Novosad – 2 min., podražení).
     
    32:16
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Dresler – 2 min., držení protihráče).
     
    26:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je UHLÁR. Tak toto asi nikdo nečekal! Uhlár Adam, zkusil nepříliš nebezpečnou střelu, někde těsně za modrou čárou, k překvapení všech, střela končí za zády Zavadila Petra!
     
    21:15
    Velká akce před Zavadilem! Gebauer se svým spoluhráčem, se ocitli sami před hostujícím brankářem. Bohužel pro ně, nedokázali si přihrát přesně a skóre se nemění, tak toto je opravdu škoda. Puk v podstatě dovezli až do "kuchyňky".
     
    19:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DRTIL. Asistence: Matějka a Ostřanský. Tak toto opravdu, jak se říká smrdělo gólem. Ostřanský zachytil puk, ujížděl společně s Matějkou 2 na 1. Nevolil střelu, viděl na modré čáře Drtila, který střílel z první a propálil vše, co mu stálo v cestě. Nepříjemný gól do šatny.
     
    14:25
    Nádherná akce z hokejek domácího mužstva! Ižacký získal puk, nahrál ho svému spoluhráči, ten poslal ještě pas před bránu. Následovala jedovatá střela švihem a Zavadil Petr umístil lapačku přesně tam, kde měla být. Výborná akce domácího mužstva a zároveň skvělý zákrok Zavadila!
     
    10:03
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Hruška – 2 min, hákování.).
     
    09:06
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je UHLÁR. Asistence: Gebauer a Slovák. A domácí se mohou radovat z prvního gólu a otevírají skóre utkání v přesilové hře!
     
    09:02
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Tomek – 2 min.).

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 10. Uhlár (Gebauer, Slovák), 27. Uhlár, 45. Hruška (Chvostek, Nesvadba), 55. Hruška (Chvostek) – 20. Drtil (Matějka, Ostřanský), 42. Cink (Sedláček)


    HK Nový Jičín: Slovák (Iláš), Stránský, Nesvadba, Hruška, Vašut, Dresler, Cabák, Gebauer, Slovák, Málek, Chvostek, Ižacký, Kocián, Sonnek, Schwarz, Novotný, Uhlár
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zavadil (Svoboda), Drtil, Sedlák, Janota, Tomek, Řezáč, Ďurkáč, Navrátil, Matějka, Vymazal, Sedláček, Ostřanský, Novosad, Cink, Hroch, Fischer, Brida, Langr
    bahis siteleri