Olomouc – Jihlava 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 03.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté uskakují Kohoutům už na rozdíl čtyř branek. VOJTĚCH MAŠTERA se dostal nikým nehlídán až na dolní hranici pravého kruhu, odkud i přes klekajícího Hudečka našel skulinku u pravé tyčky. Bez asistence.
     
    43:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava těží z rychlého protiútoku a po střele JAKUBA KRAUČUKA přidává čtvrtý gól. Asistence: David Čermák, Slavomír Kadleček.
     
    38:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava rychle zvyšuje svůj náskok na dvougólový, když se po závaru před brankou trefil dnes velmi aktivní DAVID ČERMÁK. Asistence: Jiří Ondráček, Matěj Vála.
     
    37:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě se aktivita vyplácí, když SLAVOMÍR KADLEČEK doklepl z pravé strany puk až za Pospíšila. Asistence: Matěj Váňa, Aleš Krtek.
     
    01:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí poměrně rychle odpovídají, když se až před jihlavskou branku dostal nejmladší z olomouckých juniorů, a to Josef Podlaha a mířil přesně za záda Brože. Asistence: Patrik Říčka.
     
    00:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava velmi rychle otevírá skóre zápasu, když se z pravé strany trefil až za Pospíšila RICHARD PESCHOUT. Asistence: Tomáš Mejzlík.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 2. Podlaha (Říčka) – 1. Peschout (Mejzlík), 38. Kadleček (Váňa, Krtek), 39. Čermák (Ondráček, Vála), 44. Kraučuk (Čermák, Kadleček), 51. Maštera


    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spurný, Spálovský, Holiš, Beutl, Škoda – Pěcha, Husták, Říčka, Hajšman, Podlaha, Beier, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Janečko, Šťastný, Kuba.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Vála, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Maštera, Kadleček, Jindra, Ondráček, Mejzlík, Peschout (C), Geier, Čermák, Kraučuk, Rezek.

    Rozhodčí: Kika – Bryška, Lukš
    thejrc.org