Olomouc – Jihlava 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 03.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:05
    Marek našel přihrávkou z pravého kruhu v mezikruží Jelínka, ten ale mířil mimo.
     
    53:37
    Současně byli za podražení dvěma minutami potrestáni hned dva hráči, a to Slavomír Kadleček a Jakub Kraučuk.
     
    50:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté uskakují Kohoutům už na rozdíl čtyř branek. VOJTĚCH MAŠTERA se dostal nikým nehlídán až na dolní hranici pravého kruhu, odkud i přes klekajícího Hudečka našel skulinku u pravé tyčky. Bez asistence.
     
    47:32
    Jelínek několikrát dorážel před prázdnou brankou, olomoucký útočník ale pokaždé trefil přesouvajícího se Brože.
     
    47:18
    Další přesilovka pro Kohouty. Na trestnou lavici míří na dvě minuty za sekání Jiří Ondráček (JIH).
     
    44:50
    Jelínek ze střídačky prosprintoval před Brože, stáhl si puk na pravé stranu a střílel k pravé tyči, hostující brankář ale včas natáhl beton. Ani z další dorážky Jelínek Brože nepřekonal.
     
    43:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava těží z rychlého protiútoku a po střele JAKUBA KRAUČUKA přidává čtvrtý gól. Asistence: David Čermák, Slavomír Kadleček.
     
    43:08
    Olomoučtí doráželi před jihlavskou brankou, kolem pravé tyčky ale puk do branky dostrkat nedokázali. Menší strkanici pak museli uklidňovat rozhodčí.
     
    38:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava rychle zvyšuje svůj náskok na dvougólový, když se po závaru před brankou trefil dnes velmi aktivní DAVID ČERMÁK. Asistence: Jiří Ondráček, Matěj Vála.
     
    38:36
    Peschout se po levé straně protáhl před Pospíšila a střílel. Z levého kruhu ale trefil jen olomouckého brankáře. Od toho se puk odrazil, Pospíšil ale kotouč přikryl na hranici brankoviště.
     
    38:00
    Nakonec se to povedlo Říčkovi s Podlahou, kteří prosprintovali před Brože, Říčka ale neměl čas dostatečně zpracovat puk.
     
    37:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě se aktivita vyplácí, když SLAVOMÍR KADLEČEK doklepl z pravé strany puk až za Pospíšila. Asistence: Matěj Váňa, Aleš Krtek.
     
    34:38
    Paradoxně obránce, Lukáš Spurný, se vydal do útoku. U levého kruhu ještě hledal zadovkou někoho ze spoluhráčů, k puku se ale dostala Jihlava.
     
    33:47
    Janečko to zkoušel z těsné blízkosti, puk ale za jihlavského brankáře nedostrkal.
     
    32:21
    Současně vyloučeni: Vojtěch Maštera (JIH) na dvě minuty za podražení, Miroslav Kuba (OLO) na deset minut za nesportovní chování.
     
    25:17
    První přesilovku si zahraje i Jihlava. Dominik Marek (OLO) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    25:05
    Hajšman s Markem znovu vyrazili do útoku, Hajšman mohl ještě přihrát najíždějícímu Markovi, vzal to ale na sebe a chtěl střílet. Ztratil však puk.
     
    19:16
    Kohouti si zahrají další přesilovku! Na dvě minuty míří za zdržování hry na trestnou lavici René Geier.
     
    14:27
    Do útoku se dostali Marek s Hajšmanem, dvakrát si prohodili puk, Hajšman ale z pravého kruhu trefil jen připraveného brankáře.
     
    11:13
    Kohouti si zahrají první přesilovku! Slavomír Kadleček (JIH) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče.
     
    10:31
    Tomaník se protáhl po pravé straně až k tyčce Brožovy branky a zkusil přes bránícího hráče vystřelit, hostující brankář ale včas nastavil beton.
     
    07:22
    Mejzlík se dostal sám až před domácího strážce svatyně, mířil ale jen do připravené lapačky.
     
    03:16
    Až před Brože vyvezl puk Beier, úmysly olomoucké šestnáctky ale jihlavský brankář dobře přečetl a utěsnil skulinku u pravé tyčky.
     
    01:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí poměrně rychle odpovídají, když se až před jihlavskou branku dostal nejmladší z olomouckých juniorů, a to Josef Podlaha a mířil přesně za záda Brože. Asistence: Patrik Říčka.
     
    00:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava velmi rychle otevírá skóre zápasu, když se z pravé strany trefil až za Pospíšila RICHARD PESCHOUT. Asistence: Tomáš Mejzlík.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 2. Podlaha (Říčka) – 1. Peschout (Mejzlík), 38. Kadleček (Váňa, Krtek), 39. Čermák (Ondráček, Vála), 44. Kraučuk (Čermák, Kadleček), 51. Maštera


    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spurný, Spálovský, Holiš, Beutl, Škoda – Pěcha, Husták, Říčka, Hajšman, Podlaha, Beier, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Janečko, Šťastný, Kuba.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Vála, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Maštera, Kadleček, Jindra, Ondráček, Mejzlík, Peschout (C), Geier, Čermák, Kraučuk, Rezek.

    Rozhodčí: Kika – Bryška, Lukš
    bahis siteleri