Helas Brno – Litoměřice 5:7 (kon.) | Vysoké Mýto – Třinec 2:2 (kon.) | Chrudim – Sparta 4:1 (kon.)
Interobal Plzeň – Hradec Králové 5:2 (kon.) | Hodonín – Slavia 4:4 (kon.) | Česká Lípa – Zruč n/S 0:6 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
0:6 (0:3)
FC Benago Zruč nad Sázavou
Pátek 04.11.2016, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Příjemný páteční večer při sledování textového online přenosu z utkání 7. kola Chance Futsal ligy mezi týmy FC Démoni Česká Lípa a FC Benago Zruč nad Sázavou.
     
    FC Benago Zruč nad Sázavou


    Benago má po šesti odehraných zápasech na svém kontě deset bodů a aktuálně mu patří čtvrté místo v tabulce. V posledních dvou zápasech ale vůbec nebodovalo, nejprve podlehlo Vysokému Mýtu a posléze také Chrudimi. Zruč tak bude mít v České Lípě rozhodně co napravovat. Pokud chce zůstat v kontaktu s čelem tabulky, musí bezpodmínečně bodovat.


    Nejproduktivnějším hráčem týmu je Michal Belej, který si připsal 21 bodů za 13 gólů a 8 asistencí. Zdatně mu sekunduje Andre-Galvao s bilancí 12+4. Oba futsalisté jsou zároveň i nejlepšími střelci nejen svého mužstva, ale i celé soutěže.


    Svěřenci trenéra Beniho Simitčiho se můžou pyšnit jedním nej, jsou totiž nejofenzivnějším mančaftem v lize, protože vstřelili už 33 gólů.

     
    FC Démoni Česká Lípa


    Českolipští si v letošní sezoně vedou velmi dobře. Po šesti kolech mají vyrovnanou bilanci, protože dvakrát vyhráli, prohráli i remizovali. V předchozím utkání v Hradci Králové uhráli plichtu 2:2 a se ziskem osmi bodů momentálně okupují šestou pozici.


    Nejproduktivnějšími hráči jsou Ondřej Havrda, který zapsal šest kanadských bodů za pět branek a jednu asistenci, a Tomáš Fichtner (2+4). Ondřej Havrda je současně i nejlepším střelcem týmu a Tomáš Fichtner se řadí mezi nejlepší nahrávače v lize.


    Zápas bude pikantní pro českolipského brankáře Milena Kirova, který do České Lípy přišel na hostování právě z Benaga.

     
    Úvodní sestavy:


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Mažári, Vobořil, Bažant, Bejda, Havlásek, Havrda, Kaňkovský, Švec, Fichtner.


    FC Benago Zruč nad Sázavou: Bezstarosti – Rodek, Marcelo, Diego Fogaca, Silva, Belej, Kovács, Vnuk, Pytloun, Lira.


    Rozhodčí: Markovský, Novotný.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Míče se zmocnil Belej, který postupoval středem hřiště sám na branku. Nakonec přihrál na pravou stranu, kam si nabíhal MARCELO, který střelou mezi nohy překonal Kirova. Asistence: Michal Belej.
     
    2
    Démoni chtěli přispěchat s rychlou odpovědí. Havlásek přenechal balón Tomáši Vobořilovi, jehož pokus skončil jen těsně vedle hostující branky.
     
    4
    Švec si narazil s Bažantem, který byl ale nedovoleně zastaven a rozhodčí Markovský nařídil přímý volný kop. Švecovu ránu ukryl Bezstarosti do náruče.
     
    5
    Bejda přihrál Havláskovi, jenž se snažil doslova probít skrz hostující obranu, ale ta stála jako pevná zeď a nedovolila českolipskému hráči zakončit.
     
    6
    Na pravé straně se objevil nikým nekrytý Kovács, naštěstí pro domácí však nepřihrál přesně a Kirov tak zůstal bez práce.
     
    7
    Hráči Benaga se usadili na útočné polovině. K zakončení se dostal Lira de Vinicius, který ale ve skluzu nedokázal zamířit přesně.
     
    9
    Hosté se opět nastěhovali před brankáře Kirova. Míč letěl na Silvu, který ale kulatý nesmysl nezpracoval a Středočeši se tak sami připravili o šanci.
     
    9
    Tečovaná střela Švece se odrazila k Bažantovi, jehož vychytal perfektním zákrokem Bezstarosti. Hrací předmět se vzápětí dostal k Havláskovi, ale ten mířil pro změnu mimo.
     
    10
    Svěřenci trenéra Simitčiho jsou častěji na balónu. Ze sevření teď vyrazil Havlásek, ale důraznou stopku mu čistým způsobem vystavil Kovács.
     
    11
    Bejda z levé strany centroval na Fichtnera, který na nic nečekal a napálil míč na Bezstarostiho. Ten si na jeho pokus počkal a vyrazil střelu na roh.
     
    12
    Oba týmy si vypracovaly stoprocentní šance. Nejprve Belej nevyzrál tváří v tvář na Kirova a záhy se ve vyložené ložence ocitl Vobořil, ale ani on českolipské publikum nerozveselil.
     
    13
    Českolipští si nerozuměli při rozehrávce a do hry se nedobrovolně zapojil i komentátor tohoto online přenosu. Aut tak zcela zdarma získali hráči Benaga.
     
    14
    Démoni byli opět blízko vyrovnání! Havrda pronikl středem hřiště, načež předložil přihrávku Mažárimu, jehož zakončení se ale mezi tři tyče nevešlo.
     
    15
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Středočeši měli k dispozici volný přímý kop. Jeho exekuce se zhostil MICHAL KOVÁCS, který přesnou střelou k tyči vyzrál na Kirova. Bez asistence.
     
    17
    Rychlý protiútok Zruče zakončil Diego Fogaca, který sice překonal Kirova, ale za něj zaskočil před brankovou čárou jeden z českolipských hráčů.
     
    18
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Českolipským se nepovedlo založit útok, což Benago hned potrestalo. Kovács přenechal kulatý nesmysl MARCELOVI, který si pohrál s balónem a nekompromisně zvýšil na 3:0 pro Zruč. Asistence: Michal Kovács.
     
    20
    V obrovské šanci se ocitl Belej, ale Kirova nepřelstil. To byla dobrá příležitost pro Benago.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, v němž měli navrch hosté ze Zruče. Ti se ujali vedení hned v první minutě po trefě Marcela, kterého v dalším průběhu úvodní půle podpořil svým zářezem Kovács. Marcelo pak svým druhým gólem zvýšil už na 3:0. Druhé dějství začne asi ve 21:22.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    21
    Benago vstoupilo do druhého poločasu ve velkém stylu. Po rohovém kopu napřáhl Marcelo, jehož dělovka svůj cíl nenašla.
     
    22
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Havrda přišel o míč a dvojice Marcelo – LARA DE VINICIUS vyrazila ro rychlého kontru. První jmenovaný předložil svému spoluhráči míč před prázdnou branku a De Vinicius už neměl problém dokončit celou akci. Asistence: Marcelo.
     
    23
    Po rohovém kopu napálil balón na první dobrou Havrda, kurz jeho rány byl ale mírně vychýlen.
     
    25
    Hosté kombinují na útočné polovině, ale k bezprostřednímu ohrožení Kirovovy branky se nedostali.
     
    26
    Dvakrát během krátkého časového úseku nadělal gólmanu Bezstarosti starosti Fichtner, ale ani jednou na něj nevyzrál. Napadá mě známé rčení: je to marný, je to marný, je to marný...
     
    27
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Když svou šanci nevyužili Démoni, udeřilo na druhé straně hřiště. Po pasu Rodka se prosadil MICHAL KOVÁCS. Asistence: Marcel Rodek.
     
    28
    Nyní mohlo být pro domácí ještě hůř. Rodek oslovil svou přihrávkou před brankou stojícího Beleje, ale nejproduktivnější hráč a zároveň i nejlepší střelec Benaga tentokrát selhal.
     
    29
    Středočeši sehráli další ukázkovou kombinaci, na jejímž konci stál zakončující Marcelo. Jeho pokus ale skončil těsně mimo, načež se hostující hráč jen chytil za hlavu.
     
    30
    Domácí se teď hodně zlobí. Kaňkovský po souboji s gólmanem Bezstarosti upadl, ale místo odpískání penalty si vyloužil žlutou kartu za nafilmovaný pád.
     
    31
    Českolipští fanoušci stále nepřekousli udělení žluté karty Karlovi Kaňkovskému a rozhodčímu Markovskému pěkně spílají.
     
    32
    Ondřej Havrda se elegantně zbavil De Viniciuse, ale Bezstarosti celou situaci přečetl a zmenšil domácímu hráči střelecký úhel.
     
    34
    Fichtner se snažil probít na útočnou polovinu, ale obrana Benaga je dnes neprostupná a pohlídala si i dotírajícího Fichtnera.
     
    35
    Ze střední vzdálenosti vypálil Kovács, který prověřil bdělost Milena Kirova. Českolipský brankář se ale překvapit nenechal a s pokusem Kovácse si bez problémů poradil.
     
    37
    Dlouhý výhoz Kirova si zpracoval Kaňkovský, který se otočil kolem své osy, ale vystřelil jen těsně vedle. Vzápětí si ale vysloužil obdiv českolipského publika.
     
    37
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Fichtner vystartoval do protiútoku, jenže o míč jej připravil Rodek, který v situaci dva na brankáře zvolil přihrávku na úplně volného MICHALA KOVÁCSE, který dopravil balon do prázdné branky a završil hattrick. Asistence: Marcel Rodek.
     
    39
    Českolipští se asi nedočkali ani čestného gólu. Havrdovu přihrávku nedokázal usměrnit Fichtner.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou zápas, v němž měli navrch hosté ze Zruče, kteří po zásluze zvítězili vysoko 6:0. Mužem utkání se stal Michal Kovács, který se pod zisk tří bodů podepsal hattrickem. Domácí se snažili, ale na výtečnou obranu v čele s brankářem Bezstarosti nevyzráli. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z České Lípy přeji hezký víkend. (21:57:53)

    Michal Šandor

    Branky: 1. Marcelo (Belej), 15. Kovács, 18. Marcelo (Kovács), 22. Vinicius (Marcelo), 27. Kovács (Rodek), 37. Kovács (Rodek)

    Karty:   30. Kaňkovský (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Mažári, Vobořil, Bažant, Bejda, Havlásek, Havrda, Kaňkovský, Švec, Fichtner.
    FC Benago Zruč nad Sázavou: Bezstarosti – Rodek, Marcelo, Diego Fogaca, Silva, Belej, Kovács, Vnuk, Pytloun, Lira.

    Rozhodčí: Markovský, Novotný
    bahis siteleri