Granada – La Coruňa 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 2:0 (kon.) | Osasuna – Alavés 0:1 (kon.)
Las Palmas – Eibar 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 05.11.2016, 16:15 • Estadio Municipal de Anoeta • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás opět těšit u některého zápasu ve španělské nejvyšší soutěži. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše, a tak vám přeji příjemný zbytek sobotního dne. (18:13:24)
     
    Díky podařenému druhému poločasu se z vítězství raduje San Sebastian. Domácí hráči šli třem bodů naproti a díky proměněným pokutovým kopům je získali. Naopak Atlético bylo dnes hodně za očekáváním a bude se muset z prohry rychle oklepat. Hostující tým byl obrovským favoritem, ale toto utkání prostě nezvládl.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Přímý kop domácího celku již je minulostí a příliš mnoho vzruchu nepřinesl. Zakončení totiž zamířilo jen do dobře postavené zdi, ale San Sebastian zůstává u balonu.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Thomas Partey (Atlético Madrid), který před pokutovým územím podrazil soupeře. San Sebastian bude rozehrávat přímý kop z nadějné pozice.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Fernando Torres (Atlético Madrid), jenž zezadu došlápl na achillovu patu soupeře. Španělský útočník s potrestáním nesouhlasí, ale hlavní sudí s ním nebude diskutovat.
     
    89
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Juanmi.
    88. Antoine Griezmann vyslal podařenou střelu, ale Gerónimo Rulli vytáhl ještě lepší zákrok
     
    88
    Po rohovém kopu pokračoval tlak Atlética, které si vyprodukovalo další střelecký pokus. O něj se postaral Antoine Griezmann, jehož rána mířila do vzdálenější šibenice. Ovšem Gerónimo Rulli vytáhl parádní zákrok a i nadále drží čisté konto.
     
    87
    K krátkém sledu bude kopat hostující tým další roh. Ten už se podařil poslat na hlavi hráče v červenobílém. Ovšem míč mířil do vzduchu, kam si pro něj došel brankář. Ten byl na hranici malého vápna faulován Fernandem Torresem.
     
    86
    Další pas hostujícího celku zamířil do šestnáctky, tam výborně zasáhl jeden z bránících hráčů. Atlético bude kopat rohový kop, jenže pro centr od praporku si došel Gerónimo Rulli.
     
    84
    Z tribun se ozval opět pískot, když v pokutovém území upadl jeden z domácích hráčů. Hlavní rozhodčí ukazuje, že se má pokračovat ve hře, jelikož počínání obránce bylo čisté.
     
    83
    Atlético Madrid se v posledních minutách usadilo před brankou soupeře, ale ten velmi dobře brání. Když už se balon dostal do vápna, tak v ofsajdu stál Antoine Griezmann. Na další velkou šanci hostujícího celku stále čekáme.
     
    82
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Carlos Vela, přichází David Concha.
     
    81
    U balonu jsou stále hostující hráči, kteří dlouho kombinují v prostoru půlící čáry. Real je dobře zalezl do bloku a rychle přistupuje k soupeři.
     
    80
    San Sebastian zalezlo na vlastní polovinu hrací plochy a nechá asi chvíli hrát soupeře. To se samozřejmě nelíbí divákům, kteří spustili obrovský pískot.
     
    78
    Hostující tým se po kombinace přiblížil k šestnáctce soupeře a střelou zpoza vápna se prezentoval Yannick Ferreira-Carrasco. Jeho pokus mířil jen těsně vedle branky Realu.
     
    78
    Atlético bylo před utkání obrovským favoritem, ale ve druhém poločasu se k ničemu nedostalo. Ba naopak San Sebastian hraje úžasně a zaslouženě vede.
    76. Willian JOSÉ - 2:0

    Alan Šrámek

    Michal Luxa

    Branky: 55. Vela (pen.), 76. José (pen.)

    Karty:   65. Vela (RSC) – 59. Godín (ATM), 90. F. Torres (ATM), 90+1. Partey (ATM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:20.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – I. Martínez, Navas, Mikel González, Berchiche – Prieto (73. Canales), Illarramendi, Zurutuza – Vela (82. D. Concha), José (89. Juanmi), Oyarzabal.
    Náhradníci: Toño – D. Concha, Canales, Bautista, A. Elustondo, Juanmi, Pardo.

    Atlético Madrid: Oblak – Luís, Godín, Savić, Torres Juanfran – Ferreira-Carrasco, Koke, Gabi (73. Partey), Ñíguez (61. Á. Correa) – Griezmann, Gameiro (67. F. Torres).
    Náhradníci: Barragán – Tiago, Vrsaljko, Á. Correa, Partey, F. Torres, Lucas Hernández.

    Rozhodčí: Álvarez – Barranco, Méndez
    thejrc.org