Columbus – Montreal 10:0 (kon.) | Detroit – Winnipeg 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:5 (1:1, 1:0, 1:4)
Winnipeg Jets
Sobota 05.11.2016, 00:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Nikolaj EHLERS - 3:5
     
    59:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Winnipeg gólem při hře Detroitu bez brankáře rozhoduje o své výhře! Blake Wheeler zachytil nepřesnou přihrávku, posunul kotouč na NIKOLAJE EHLERSE a ten i v pádu zakončil do odkryté klece! Asistence: Blake Wheeler.
    58:44 Brandon TANEV - 3:4
     
    58:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí celek! Winnipeg dost možná rozhoduje o svém vítězství! BRANDON TANEV zažívá parádní večer! Tanev si sjel na přihrávku do středního pásma, dostal se do úniku a proti Mrázkovi zvolil střelu pod horní tyč! Český brankář máchl lapačkou naprázdno! Asistence: Dustin Byfuglien, Marko Daňo.
    52:24 Brandon TANEV - 3:3
     
    52:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácím vedení moc dlouho nevydrželo! BRANDON TANEV si sjel na přihrávku před branku a parádním bekhendem poslal kotouč pod horní tyč0 Rozhodčí už potřetí v utkání použili video, ale i tentokrát padla branka regulérně! Asistence: Nikolaj Ehlers, Mark Scheifele.
    50:48 Justin ABDELKADER - 3:2
     
    50:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se potřetí v utkání dostává do vedení! Joe Louis Arena bouří! Domácí předvedli rychlou akci! Tomáš Tatar vlétl do útočného pásma, posunul puk na levou stranu, kde si jej srovnal JUSTIN ABDELKADER a dělovkou do horního rohu rozjásal domácí fanoušky! Asistence: Tomáš Tatar, Henrik Zetterberg.
    42:01 Mark SCHEIFELE - 2:2
     
    42:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Rozhodčí se ještě vydali k videu a celou akci prozkoumali! Arbitr nakonec přišel na to, že kotouč překročil brankovou čáru a MARK SCHEIFELE tedy vyrovnává na 2:2! Asistence: Patrik Laine, Nikolaj Ehlers.
    29:40 Henrik ZETTERBERG - 2:1
     
    29:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení! Tomáš Tatar vlétl do útočného pásma, z pravé strany prověřil hostujícího brankáře, ale Connor Hellebuyck puk vyrazil a HENRIK ZETTERBERG dorazil puk do branky! Rozhodčí ještě zkoumali celou akci na videu, ale nakonec branku uznali! Asistence: Tomáš Tatar.
    15:29 Patrik LAINE - 1:1
     
    15:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Winnipegu se přeci jen ještě do přestávky podařilo vyrovnat! Domácí se sice po vyhraném vhazování probili ven z obranného pásma, ale PATRIK LAINE si na levé straně počkal na přihrávku, protáhl se kolem Ericssona a krásnou střelou překonal Petra Mrázka! Asistence: Nikolaj Ehlers, Mark Scheifele.
    03:04 Luke GLENDENING - 1:0
     
    03:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je start jako hrom! Detroit se hned v úvodu utkání ujímá vedení! Connor Hellebuyck nevyhodil puk do bezpečí. Kotouč se dostal na hůl DeKeyera, jež vypálil od modré čáry a LUKE GLENDENING tečoval jeho ránu do sítě! Asistence: Danny DeKeyser, Mike Green.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Glendening (DeKeyser, Green), 30. Zetterberg (Tatar), 51. Abdelkader (Tatar, Zetterberg) – 16. Laine (Ehlers, Scheifele), 43. Scheifele (Laine, Ehlers), 53. B. Tanev (Ehlers, Scheifele), 59. B. Tanev (Byfuglien, Daňo), 60. Ehlers (Wheeler)


    Detroit Red Wings: Mrázek – Green, DeKeyser, Marčenko, Ericsson, Kronwall, Br. Smith – Nyquist, Nielsen, D. Larkin – Abdelkader, Zetterberg, Tatar – Sheahan, Helm, Athanasiou – D. Miller, Glendening, Ott.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck – Byfuglien, Morrissey, Postma, Enström, Chiarot, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Connor, Burmistrov, B. Tanev – Laine, Lowry, Petan – Thorburn, Copp, Daňo.

    Rozhodčí: Lee, Hebert – Nowak, Galloway

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri