Columbus – Montreal 10:0 (kon.) | Detroit – Winnipeg 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 05.11.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:11 Rickard RAKELL - 5:1
     
    54:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Alex Goligoski nejspíš doufá v to, až tohle utkání skončí a čím dříve to bude, tím lépe. Corey Pery poslal kotouč před branku, kde stál Kesler. Goligoski před ním kotouč zachytil, pak se ho snažil přikopnout brankáři, ale aktivní Kesler a ještě aktivnější RICKARD RAKELL slavili úspěch! Asistence: Ryan Kesler.
    36:32 Jamie MCGINN - 4:1
     
    36:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tuhle situaci domácí trošku podcenili! Dvojice Radim Vrbata a JAMIE MCGINN se lehce dostala do útočného pásma a český útočník přes posledního bránícího hráče Ducks našel najíždějícího spoluhráče, který z první prostřelil Johna Gibsona. Asistence: Radim Vrbata a Christian Dvorak.
    33:23 Antoine VERMETTE - 4:0
     
    33:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše má první kanadský bod v NHL v kariéře, ve svém druhém utkání za Ducks! Z levé strany vypálil na Peterse a kotouč se dostal do druhé vlny, ze které ANTOINE VERMETTE nechytatelnou ránou k tyči zvyšuje na 4:0! Asistence: Ondřej Kaše a Josh Manson.
    19:16 Jakob SILFVERBERG - 3:0
     
    19:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Goligoski neprožívá dobré utkání. Nejprve při jeho trestu Anaheim otevřel skóre, teď za svou brankou namazal kotouč na hůl Vermetteho, který okamžitě předal před branku a JAKOB SILFVERBERG bleskově překonal Domingueho! Asistence: Antoine Vermette a Andrew Cogliano.
    12:11 Rickard RAKELL - 2:0
     
    12:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Akci Kačerů rozjel Michael Sgarbossa, předal Perrymu, který nacouval s pukem do útočného pásma, pak naznačil střelu, ale předal kotouč na druhé křídlo, odkud RICKARD RAKELL nechytatelně propálil Domingueho! A domácí z rychlého protiútoku zvyšují na 2:0! Asistence: Corey Perry a Michael Sgarbossa.
    09:05 Kevin BIEKSA - 1:0
     
    09:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell vybojoval u mantinelu kotouč, který poslal na Perryho! A útočník domácích s číslem 10 okamžitě zadovkou předal na druhou stranu na modrou KEVINU BIEKSOVI, jehož bomba se zastavila až v síti Domingueho branky! Anaheim potrestal faul Goligoskiho a jde do vedení! Asistence: Corey Perry a Rickard Rakell.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 10. Bieksa (Perry, Rakell), 13. Rakell (Perry, Sgarbossa), 20. Silfverberg (Vermette, Cogliano), 34. Vermette (O. Kaše, Manson), 55. Rakell (Kesler) – 37. J. McGinn (Vrbata, Dvorak)


    Anaheim Ducks: Gibson – Fowler, Manson, Stoner, Vatanen, Holzer, Bieksa – Rakell, Sgarbossa, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, O. Kaše – Garbutt, Wagner, Boll.
    Arizona Coyotes: Domingue (21. Peters) – Ekman-Larsson, Goligoski, Chychrun, C. Murphy, Connauton, Schenn – Domi, Martinook, Vrbata – J. McGinn, D. Strome, Duclair – Rieder, Richardson, Doan – Crouse, Dvorak, White.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Brad Meier – Trent Knorr, John Grandt

    Diváci: 16405
    thejrc.org