Columbus – Montreal 10:0 (kon.) | Detroit – Winnipeg 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 05.11.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Závar před Gibsonem, na brankovišti kompletní útok Arizony, ale ležící brankář Anaheimu dotlačil puk za branku.
     
    54:11
    Neúspěšně, gól platí!
    54:11 Rickard RAKELL - 5:1
     
    54:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Alex Goligoski nejspíš doufá v to, až tohle utkání skončí a čím dříve to bude, tím lépe. Corey Pery poslal kotouč před branku, kde stál Kesler. Goligoski před ním kotouč zachytil, pak se ho snažil přikopnout brankáři, ale aktivní Kesler a ještě aktivnější RICKARD RAKELL slavili úspěch! Asistence: Ryan Kesler.
     
    52:03
    A domácí si zahrají ještě přesilovou hru, k tomu všemu. Anthony Duclair zahákoval Jakoba Silfverberga a odchází na trestnou lavici.
     
    46:39
    Naopak Anaheim byl blízko pátému gólu, avšak Perry minul branku.
    36:32 Jamie MCGINN - 4:1
     
    36:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tuhle situaci domácí trošku podcenili! Dvojice Radim Vrbata a JAMIE MCGINN se lehce dostala do útočného pásma a český útočník přes posledního bránícího hráče Ducks našel najíždějícího spoluhráče, který z první prostřelil Johna Gibsona. Asistence: Radim Vrbata a Christian Dvorak.
     
    35:07
    Teď již ale musel Gibson čelit ráně Murphyho od modré, poradil si s ní nadvakrát! Kotouč poskakující po ledě musel navíc rychle schovat pod výstroj, už doráželi další hráči Arizony.
    33:23 Antoine VERMETTE - 4:0
     
    33:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše má první kanadský bod v NHL v kariéře, ve svém druhém utkání za Ducks! Z levé strany vypálil na Peterse a kotouč se dostal do druhé vlny, ze které ANTOINE VERMETTE nechytatelnou ránou k tyči zvyšuje na 4:0! Asistence: Ondřej Kaše a Josh Manson.
     
    31:52
    Takže Bieksa dvě minuty za sekání a hostující Crouse dvě minuty za krosček, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    31:46
    Goligoskiho bomba míjí těsně branku domácích.
     
    27:36
    Přesto zase výbornou práci odvedl Corey Perry a nakonec Rickard Rakell z levého křídla vypálil na bližší tyč, střídající Peters branku uhájil!
     
    20:01
    V brance hostů došlo ke střídání, Domingueho nahrazuje po návratu z kabin Justin Peters.
     
    Anaheim zcela ovládl úvodní třetinu utkání a po brankách Bieksy, Rakella a Silfverberga vede již 3:0! Gibson si v brance Kačerů nepřipsal žádný těžší zákrok ze všech tří střel, které na něj v úvodní dvacetiminutovce šly.
    19:16 Jakob SILFVERBERG - 3:0
     
    19:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Goligoski neprožívá dobré utkání. Nejprve při jeho trestu Anaheim otevřel skóre, teď za svou brankou namazal kotouč na hůl Vermetteho, který okamžitě předal před branku a JAKOB SILFVERBERG bleskově překonal Domingueho! Asistence: Antoine Vermette a Andrew Cogliano.
     
    15:44
    A hosté si zahrají přesilovku, Kesler dostává 2 + 5 minut, dvouminutový trest odpyká Ondřej Kaše, Domi pak jen 5 minut.
     
    14:40
    Naopak k Perrymu se dostal kotouč zpoza branky Domingueho a forvard Ducks okamžitě příklepem pálil, trefil však brankáře Kojotů!
    12:11 Rickard RAKELL - 2:0
     
    12:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Akci Kačerů rozjel Michael Sgarbossa, předal Perrymu, který nacouval s pukem do útočného pásma, pak naznačil střelu, ale předal kotouč na druhé křídlo, odkud RICKARD RAKELL nechytatelně propálil Domingueho! A domácí z rychlého protiútoku zvyšují na 2:0! Asistence: Corey Perry a Michael Sgarbossa.
     
    10:31
    Domingue si hodně zachytal už včera proti Nashvillu, dnes to vypadá na další vydatnou porci zákroků. Zpoza branky se natlačil před něj Kesler, ani dvojí bekhendová střela se do sítě nedostala, neuspěl následně ani Silfverberg! Domingue už má dnes na kontě 13 zákroků!
    09:05 Kevin BIEKSA - 1:0
     
    09:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell vybojoval u mantinelu kotouč, který poslal na Perryho! A útočník domácích s číslem 10 okamžitě zadovkou předal na druhou stranu na modrou KEVINU BIEKSOVI, jehož bomba se zastavila až v síti Domingueho branky! Anaheim potrestal faul Goligoskiho a jde do vedení! Asistence: Corey Perry a Rickard Rakell.
     
    07:36
    A je tu první vyloučení dnešního večera, Alex Goligoski dostává dvě minuty za krosček na Andrew Cogliana.
     
    07:06
    John Gibson si připisuje první zákrok dnešního večera, ránu Chychruna od modré však velmi dobře viděl.
     
    05:59
    Ještě větší šance, Corey Perry si vybruslil zpoza branky a snažil se překvapit Domingueho, rána anaheimského útočníka ale byla zablokována Connautonem a končí mimo.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 10. Bieksa (Perry, Rakell), 13. Rakell (Perry, Sgarbossa), 20. Silfverberg (Vermette, Cogliano), 34. Vermette (O. Kaše, Manson), 55. Rakell (Kesler) – 37. J. McGinn (Vrbata, Dvorak)


    Anaheim Ducks: Gibson – Fowler, Manson, Stoner, Vatanen, Holzer, Bieksa – Rakell, Sgarbossa, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, O. Kaše – Garbutt, Wagner, Boll.
    Arizona Coyotes: Domingue (21. Peters) – Ekman-Larsson, Goligoski, Chychrun, C. Murphy, Connauton, Schenn – Domi, Martinook, Vrbata – J. McGinn, D. Strome, Duclair – Rieder, Richardson, Doan – Crouse, Dvorak, White.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Brad Meier – Trent Knorr, John Grandt

    Diváci: 16405
    bahis siteleri