Columbus – Montreal 10:0 (kon.) | Detroit – Winnipeg 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 05.11.2016, 20:10 • Pepsi Center, Denver (kapacita 18007 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:30
    Přesilová hra pro Colorado! Na trestnou lavici za držení hole míří Christoph Bertschy.
     
    44:37
    Gabriel Landeskog se nyní dostal do křížku s Devanem Dubnykem a už to vypadalo, že se spolu hráč a brankář poperou, nakonec k bitce nedošlo, situaci zachránili Dubnykovi spoluhráči. Rozhodčí udělují Gabrielu Landeskogovi menší trest za hrubost, stejně tak Devanu Dubnykovi, který inkasuje ještě jeden menší trest za sekání navíc. Za brankáře hostů míří na trestnou lavici Nino Niederreiter.
     
    24:18
    Další přesilová hra pro Minnesotu. Již podruhé v dnešním zápase míří na trestnou lavici za nedovolené bránění obránce Fjodor Ťutin.
     
    20:37
    Minnesota na začátku druhé třetiny pokračuje v přesilové hře, po úniku Comeaua v oslabení je tomu ale všechno jinak. Na trestnou lavici míří jak Ryan Suter za sekání, tak Matt Dumba za krosček. Začíná tak přesilovka Colorada 4 na 3 a za malou chvilku už 5 na 3!
     
    18:54
    Minnesota si v závěru první třetiny zahraje ještě přesilovou hru, za nedovolené bránění je vyloučen domácí obránce Fjodor Ťutin.
     
    08:25
    Minnesota si zahraje jako první přesilovou hru, za faul vysokou holí je vyloučen domácí obránce Nikita Zadorov.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 51. Landeskog (Duchene, Rantanen)


    Colorado Avalanche: Pickard – Zadorov, E. Johnson, Beauchemin, Barrie, Wiercioch, Ťutin – Rantanen, MacKinnon, Duchene – Landeskog (C), Grigorenko, Iginla – R. Bourque, Söderberg, Comeau – Martinsen, J. Mitchell, Colborne.
    Minnesota Wild: Dubnyk – Suter, Dumba, Prosser, Spurgeon, Brodin, Folin – Zucker, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Pominville – Schroeder, Eriksson Ek, Stewart – Niederreiter, Graovac, Bertschy.

    Rozhodčí: Hanson, Skilliter – Racicot, Wheler

    Diváci: 16256
    bahis siteleri