Prostějov – Litoměřice 1:4 (kon.) | Přerov – Motor ČB 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Frýdek-M. – Havířov 2:1 (po pr.) | Kadaň – Kladno 3:5 (kon.) | Most – Slavia 1:2 (kon.)
Třebíč – Jihlava 0:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:0, 0:4, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 05.11.2016, 17:00Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí přeci jenom dokázali vstřelit alespoň jednu branku v dnešním utkání! JIŘÍ PŮHONÝ obej s kotoučem branku a následně střelou z pravého kruhu poslal kotouč pod horní tyčku. Pavelka neměl žádnou šanci proti této střele a v samotném závěru tak přišel o čisté konto. Asistence: Jakub Šlahař.
     
    39:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté ve vlastním oslabení zvyšují už na 0:4! FILIP HANTÁK se dostal ke kotouči za brankou soupeře. Následně nic nevymýšlel, vyjel s kotoučem před Neužila a střelou pod horní tyčku nedal tomuto prostějovskému brankáři žádnou šanci. Asistence: Jakub Šulc.
     
    38:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté vedou už 0:3! LUKÁŠ NEDVÍDEK se dostal ke střele z mezikruží, po které vymetl pavučinky v levém horním růžku Neužilovy branky a zvyšuje tak stav utkání na 0:3. Asistence: Václav Pletka.
     
    27:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté vedou už 0:2! Kalla se dostal ke střele od modré čáry. Jeho pokus ještě před Neužilem šikovně tečoval MILAN VALÁŠEK a kotouč tak skončil za zády bezmocného Neužila. Asistence: Jiří Jebavý a Jaroslav Kalla.
     
    23:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Švagrovský se dostal ke kotouči těsně před Neužilem. Ten ještě však Neužila nedokázal překonat. To až LUKÁŠ NEDVÍDEK, který dorážel kotouč do poloodkryté klece a poslal tak svůj tým do vedení 0:1! Asistence: Václav Pletka a David Švagrovský.
    Marken.cz

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 59. Půhoný (Šlahař) – 24. Nedvídek (Pletka, Švagrovský), 28. Valášek (Jebavý, Jaroslav Kalla), 39. Nedvídek (Pletka), 40. Hanták (J. Šulc)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor – A. Holík, Holomek, Protivný, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – Martin Novák, Moskal, Korhoň – Švec, Šlahař, L. Krejčík – Půhoný, J. Káňa, Augustin – Zabloudil.
    HC Stadion Litoměřice: J. Pavelka – J. Šulc, Jebavý, Pavlas, Smetana (C), Barák, Plášil, Piegl – Pletka, Nedvídek, Švagrovský – Jaroslav Kalla, Valášek, Paločko – R. Pilař, Hanták, Miškář – Kulda, Rubeš.

    Rozhodčí: Kika – Měkýš, Reich

    Diváci: 1 768
    ocianews.com