Mountfield HK – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.) | Zlín – Olomouc 7:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 6:7 (po pr.)
Havířov – Vsetín 6:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Písek – Kolín 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 1:4 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:0 (4:0, 0:0, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 05.11.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    50:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pořád mu to nestačí a hosté loví kotouč z brány již pošesté. Tentokrát se střelou od modré čáry proslavil JAKUB KYNČL. Asistence: Petr Poppel, Matěj Síla.
     
    42:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dlouhé době jsme opět svědky dalšího gólu. PETR POPPEL pálil přesně z mezikruží a nedal tak Tomáši Blažkovi šanci. Asistence: Jakub Kynčl.
     
    11:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naprosto famózním blafákem se může pyšnit TADEÁŠ JAKUBEC. Sám jel na bránu a neskutečně se vychutnal brankaře protihráčů zakončením ala Forsberg. Asistence: Matěj Síla, Petr Poppel.
     
    07:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím to zřejmě nestačí a máme tu další gól do hostující sítě. O ten se postaral JAKUB HAŠEK, když střílel z levého kruhu. Asistence: Kryštof Pažourek.
     
    06:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Mountfield hned navyšuje své skóre. PATRIK MAŠÍN si vybruslil až do mezikruží, odkud přesně pálil a nedal tak Miroslavu Folvcarskému šanci. Asistence: Dominik Sklenář, Miroslav Kukla.
     
    05:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól utkání. V přesilové hře se prosazuje přesnou střelou od modré MIKULÁŠ POHL, jehož bumelice skončila až za zády hostujícího golmana. Asistence: Denis Martinec, Václav Maršík.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 6. Pohl (Martinec, Maršík), 7. Mašín (Sklenář, Kukla), 8. Hašek (Pažourek), 12. Jakubec (Síla, Poppel), 43. Poppel (Kynčl), 51. Kynčl (Poppel, Síla)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Muška, Martinec, Pohl, Bieniek, Krištof, Kynčl, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář "A", Mašín, Síla, Pažourek "C", Matouš, Havelec, Poppel, Jakubec, Hašek, Maršík, Morong. Trenér: Miroslav Krupka.
    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (od 14. Blažek) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Škareda, Horák, Krejčí, Lachman "A" – Piskač, Pejchal, Donda, Kohout, Tecl, Kyncl, Přibyl "C", Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín. Trenér: Václav Adam.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Vepřovský, Rolachel
    thejrc.org