Jindř. Hradec – Nymburk 3:5 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 7:5 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 1:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 4:9 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Vsetín – Nový Jičín 5:0 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 1:3 (kon.) | Bílina – Klatovy 3:4 (kon.)
Sokolov – Trutnov 5:2 (kon.) | David Servis – Tábor 2:5 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:8 (kon.)
Vrchlabí – Kobra 7:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 4:5 (po pr.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
7:5 (0:1, 3:2, 4:2)
HC Kobra Praha
Sobota 05.11.2016, 18:00 • DD Eletromont Aréna • 2. liga skupina Západ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté to zkusili opět v šesti a to se jim stalo nakonec osudným. DOMINIK NOVÁK ujel všem a bez problémů zakončoval do zcela odkryté branky. Bez asistence.
     
    59:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak se na to podívejme. Kobra se nevzdává a při power play snižuje na rozdíl jedné branky. Na modré napřáhl ke střele DANIEL CAFOUREK, který se trefil přesně k levé tyči. Asistence: Daniel Vlach.
     
    53:55
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Kobra tlačila domácí, avšak rychlý kontr Stadionu dokázal forhendem zakončit TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který tak rozjásal fanoušky domácího mužstva. Asistence: Martin Filip, Patrik Urban.
     
    52:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak pozor. Závěr zápasu bude ještě velmi zajímavý. Kobře se daří snížit na rozdíl jedné branky. Slanina našel zpoza branky DANIELA VLACHA, který na nic nečekal a z první poslal kotouč za záda nicnetušícího Jelínka. Asistence: Michal Slanina.
     
    42:52
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    To je nástup Vrchlabí do třetí třetiny. Nádhernou přihrávku vymyslel Martin Filip, který našel najíždějícího TADEÁŠE HEJDU, jenž přesnou střelou k pravé tyči překonává Pavla Bílka. Domácí tak odskakují Kobře na rozdíl dvou branek. Asistence: Tomáš Šťastný, Martin Filip.
     
    40:48
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí pokračovali v přesilové hře, kterou si přenesli do třetí třetiny z konce té druhé. Odražený kotouč dokázal z levé strany napálit do branky MARTIN FILIP, který posílá domácí do vedení. Bez asistence.
     
    37:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté svou šanci rychle využívají. Kotouč se dostal na pravou stranu k volnému DOMINIKU BÍLKOVI, který pálil a Jelínek jeho ránu nedokázal udržet. Kotouč se s notnou dávkou štěstí dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Daniel Vlach.
     
    35:06
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí využívají druhou přesilovou hru a v průběhu druhé třetiny otáčejí nepříznivý stav ve svůj prospěch. Čurda našel zpoza branky PATRIKA MAĎARA, který v těsné blízkosti brankoviště posílá kotouč do sítě. Asistence: Martin Čurda, Daniel Miškovský.
     
    29:16
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Tlak domácích dokázal přetavit v druhou branku vrchlabského celku PATRIK MAĎAR, který se rozjel a nádhernou střelou do pravého horního rohu vyrovnává na 2:2. Asistence: Martin Matějček, Dominik Novák.
     
    26:07
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí to sehráli pěkně. Jirků si vyměnil kotouč s Tomášem Bláhou, který tvrdě pálil od modré a projektil domácího útočníka tečoval mezi ruku a rameno Bílka MARTIN MATĚJČEK. Domácí tak využívají svou první přesilovou hru v utkání. Asistence: Tomáš Bláha.
     
    21:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru nevyužili, ale to je ani tak mrzet nemusí. LUKÁŠ TUMA vypálil od modré a jeho rána s velkou dávkou štěstí skončila po odrazu za zády Jelínka. Asistence: Jiří Jakeš.
     
    03:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ihned po buly se dostal kotouč k Vackovi, jenž vystřelil. Jelínek kotouč vyrazil jen na hůl MICHALA SLANINY, který neměl problém zasunout kotouč za záda domácího gólmana. Asistence: Luboš Vacek.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 27. Matějček (Bláha), 30. Maďar (Matějček, Novák), 36. Maďar (Čurda, Miškovský), 41. Filip, 43. Hejda (Šťastný, Filip), 54. Šťastný (Filip, Urban), 60. Novák – 4. Slanina (Vacek), 22. Tuma (Jakeš), 38. D. Bílek (Vlach), 53. Vlach (Slanina), 60. Cafourek (Vlach)


    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda, Jirků, Martin Matějček, Tržický, Jandejsek, Kadavý – Urban, Filip "C", Šťastný, Novák, Šimoníček, Bláha, Maďar, Miškovský, Čurda, Krsek, Kerekanič
    Trenér: Petr Fiala

    HC Kobra Praha: P. Bílek (Langer) – Semrád, Vacek, D. Bílek, Kolařík, Verbík, Cafourek, Lang, Švaříček – Jakeš "C", Jedlička, Šteiner, Slanina, Tuma, Martin Matějček, Hlinka, Kuchta, Vlach, Pulkrab, Kučera
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Tash

    Diváci: 1031
    thejrc.org