Jindř. Hradec – Nymburk 3:5 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 7:5 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 1:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 4:9 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Vsetín – Nový Jičín 5:0 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 1:3 (kon.) | Bílina – Klatovy 3:4 (kon.)
Sokolov – Trutnov 5:2 (kon.) | David Servis – Tábor 2:5 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:8 (kon.)
Vrchlabí – Kobra 7:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Děčín
4:5 (2:0, 1:1, 1:3 - 0:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 05.11.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu dvanácté kolo druhé hokejové ligy a my v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Vlci Jablonec nad Nisou.
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi odehráli v jedenáctém kole vyrovnanou bitvu na ledě silné Kobry Praha, po druhé třetině dokonce vedli o dvě branky – 3:1, jenže Pražané se v poslední části hry nadechli k mohutnému výkonu a během jediné minuty nasázeli Děčínu tři góly a dokonalý obrat byl na světě. Za stavu 4:3 však ještě Děčín vyrovnal Danielem Volrábem, ale poslední slovo měla opět Kobra, Lukáš Tuma zanedlouho strhl vedení zpět na stranu svého celku svým druhým střeleckým příspěvkem v zápasu a jeho tým se tak nakonec radoval z výhry 5:4. Medvědi tak sahali po třech bodech, ale nakonec nezískali ani jediný. Smolnou prohru tak budou chtít odčinit dnes před svými diváky, kdy vyzvou v regionálním derby jablonecké Vlky.
     
    HC Vlci Jablonec nad Nisou

    To Vlkům se dařilo o minulém víkendu lépe. Na svém ledě přivítali západočeský Sokolov, který s přehledem porazili 5:1 a napravili tak prohru z Klášterce, jenž Vlky porazil 5:3. Vlci jsou v tabulce druhé hokejové ligy na čtvrtém místě se ziskem osmnácti bodů a na led Děčína si jedou pro další body, aby si svou pozici minimálně udrželi. Děčínští jsou zatím sedmí s body čtrnácti. Jablonečtí se prezentují útočnou hrou, po jedenácti kolech mají na svém kontě třiapadesát vstřelených gólů, což značí průměr 4,8 branek na zápas. Obrana Děčína si tak musí na jablonecké snajpry dávat opravdu velký pozor.
     
    Vzájemná utkání

    První vzájemné měření sil v letošní sezóně vyznělo lépe pro jablonecký tým, který doma Děčín porazil 6:3. Medvědi tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet a mají motivaci prohru Jablonci vrátit. Podaří se jim to?
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Vaněk, Saska, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Molnár – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Patzelt – Kopta, Sýkora, Zajan – Chovanec, Kment, Vykouk – Fojt

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Moravec, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Žalud, Pulec, Bílek – Šulc, Bříška, Havlas – Nevyhoštěný, Demel, Peřina – Mulač, Brokeš, Frk – Gecko, Homolka

    Rozhodčí: Hodač – Svoboda, Doležal.
     
    Hráči obou celků jsou již na ledové ploše a utkání tak za malou chvilku začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Po vhazování ve středovém kruhu se kotouče ujali domácí hráči, kteří hned zamířili před hostující branku. Volráb se ale nakonec ke střele nedostal a hra se otáčí na opačnou stranu.
     
    00:52
    Moravec pálil z pravého kruhu a orazítkoval z boku pravou tyčku domácí branky!
     
    01:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z druhého útoku domácích jdou Medvědi do vedení. Podél levého mantinelu projel prakticky celým kluzištěm PAVEL ZAJAN, který svůj nájezd před jabloneckou klec zakončil přesnou střelou mezi tři tyče a otevírá tak skóre dnešního utkání – 1:0. Asistence: Jan Chovanec.
     
    01:52
    Michal Oliverius se dostal ke střele z levého kruhu a Stejskal tak měl s jeho prudkou ránou co dělat. Nakonec puk ukryl ve své lapačce a podržel svůj tým.
     
    02:29
    Po nepřesné rozehrávce hostů v pásmu Děčína se k puku dostali znovu Medvědi, kteří už míří znovu do dalšího útoku.
     
    03:22
    Vojtěch Havlas nebezpečně střílel z levé strany, kotouč mířil do pravého růžku Štichovy svatyně, ale tam byla připravena jeho lapačka.
     
    04:06
    Znovu se v blízkosti Stejskala objevil Michal Oliverius, jenž prudkou střelou opět zaměstnal Stejskala. Ten našel puk ve své náruči a raději pak přerušuje hru.
     
    05:06
    Radim Vacek číhal před modrou čárou, ale nakonec se přihrávky nedočkal. Jablonečtí zachytili rozehrávku a ujali se kotouče, se kterým už míří do útočného pásma.
     
    05:54
    Za branko hostů svedli souboj o kotouč Medvědi s Vlky, nakonec byli úspěšnější hokejisté Jablonce a opět zaváží puk před domácí branku.
     
    06:45
    Jenže v teritoriu Medvědů nic nevymysleli a poté se do úniku na Stejskala dostal Michal Oliverius, ale ten se ocitl v ofsajdové pasti, takže se hra musí přestěhovat zpět do středního pásma.
     
    07:45
    Hosté jdou do čtyř. Moravec inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    07:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi bleskurychle svou početní výhodu využívají. Hned po vhazování se uhnízdili v pásmu Jablonce, kde se ve skrumáži před Stejskalem nejlépe zorientoval RADIM VACEK, jenž dopravil kotouč za záda Stejskala. Děčínští si tak berou dvoubrankový náskok – 2:0. Asistence: Jaroslav Hašek, Daniel Volráb.
     
    07:55
    Ve stejném čase si hostující lavička bere oddechový čas.
     
    08:24
    Radim Vacek tečoval před brankou střelu Daniela Volrába, ale Stejskal ukryl kotouč pod svojí lapačku. Hru ale nepřerušuje a nechá ji plynout dále.
     
    09:17
    Hosté jsou po dvou inkasovaných brankách jako opařeni a nemohou se dostat do pásma Medvědů. Ti jsou naopak hodně posilněni a tlačí se ještě více před Stejskalovu svatyni.
     
    10:10
    Teď ale nebezpečně na Štichu střílel Mulač, jenž tváří v tvář děčínskému brankáři neuspěl. Moc ale nechybělo, aby z toho byla kontaktní branka.
     
    11:16
    Michal Gecko si nabruslil na levý kruh, odkud vyslal jedovatou střelu. Marek Šticha však svým efektním semaforem jeho šanci zlikvidoval.
     
    12:14
    A další úspěšný zákrok Marka Štichy. Kamil Bříška z prostoru mezi kruhy poslal na domácího brankáře tvrdou ránu, kterou ale opět překazil svojí pohotovou lavičkou.
     
    12:50
    Hosté zvýšili aktivitu a znovu se snažili o kontaktní branku. Od modré čáry střílel Tomáš Zeman, ale dalším přesným zákrokem se zaskvěl Marek Šticha.
     
    13:49
    Po zakázaném uvolnění Děčína se hra stěhuje znovu do medvědího teritoria, kde se bude vhazovat po pravici Marka Štichy.
     
    14:46
    Přesilovku si zahrají také hosté. Molnár dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:05
    Hned po vhazování před Markem Štichou se hosté dostali ke střele, ale v cestě jim stál znovu jeho úspěšný zákrok. Po něm se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    15:22
    Vlci stále drží pásmo a na branku Děčína šla další nebezpečná střela. Ovšem obrana domácích svému brankáři pomohla.
     
    16:03
    Až nyní se Medvědi osvobozují, posílají puk až před Stejskala a okamžitě jedou střídat. Na led tak skáče čerstvá čtveřice.
     
    16:46
    Medvědi jsou už kompletní. Jablonec měl ale velký tlak prakticky v celé přesilové hře, který dozněl ještě i po tom, co už byli domácí hráči v pěti.
     
    17:30
    Nyní už operují Děčínští před Stejskalem. Po jeho zákroku pak přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    18:20
    Marek Šticha nyní nadvakrát zneškodnil střelu kapitána Jablonce Kamila Bříšky a raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:22
    V závěru prvního dějství budou hrát Medvědi přesilovou hru. Peřina dostává dvě minuty za podražení a oslabuje tak svůj tým.
     
    19:43
    Medvědi se sami vykázali z útočného pásma, když nezachytili kotouč u modré čáry. Další akci tak budou muset zakládat znovu. Vypadá to ale, že se už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Po velké šanci v první minutě, kdy Moravec orazítkoval vnější tyč domácí branky, se do úniku dostal Pavel Zajan, jenž svou akci dotáhl až do samotného konce. Druhou přesnou trefu přidal Radim Vacek v osmé minutě, když bleskově využil početní výhodu. Hosté však poté ožili, měli několik šancí, ty ovšem zatím ke kontaktnímu gólu nevedly. Uvidíme, co nám nabídne další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Medvědi dohrávají svou přesilovou hru, která byla přerušena koncem první třetiny. Už jsou v pásmu hostů, kde vyslali střelu na Stejskala, který byl pozorný.
     
    20:39
    Následně pak se Jablonec osvobozuje a kotouč letí až před brankáře Marka Štichu.
     
    21:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    V oslabení ujel TOMÁŠ DEMEL, který napoprvé Štichu nepřekonal, ale poté dokázal kotouč došťourat za jeho záda a kontaktní branka je tak na světě paradoxně v přesilové hře Děčína – 2:1. Asistence: Tomáš Čechura.
     
    21:22
    Hosté v plném počtu.
     
    21:32
    Moc dlouho jim to ale nevydrželo. Žalud dostává dvě minuty za podražení a další početní výhodu si zahrají domácí hokejisté.
     
    22:26
    Vaněk pálil od modré čáry a kotouč nešťastně zasáhl Jaroslava Haška, který odjíždí s bolestivou grimasou na střídačku. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    23:09
    Vaněk inkasuje dvě minuty za držení hole a síly na ledě se tak srovnají. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    23:32
    Hosté jsou kompletní a nyní je čeká zkrácená přesilová hra.
     
    23:56
    Kamil Bříška pálil zblízka na Marka Štichu, který svým levým betonem jeho ránu zneškodnil. Hned na to se pak domácí osvobozují.
     
    24:35
    Další vyhození kotouče až před Stejskala a Medvědi pošetřili cenné vteřiny svého oslabení.
     
    24:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Medvědi skórují ve vlastním oslabení. Do těsné blízkosti Stejskalovy branky si nabruslil DANIEL VOLRÁB, který dostal přihrávku od Jaroslava Haška, který se vrátil zpět do hry a prvně jmenovaný pak tváří v tvář překonal brankáře hostů – 3:1. Medvědi si tak berou svůj dvoubrankový náskok zpět. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    25:09
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    25:52
    Děčínští jdou znovu do čtyř. Jan Molnár dostává dvě minuty za hrubost.
     
    26:40
    Domácí se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Jablonečtí se tak zatím ještě v přesilové hře nedostali ke střele.
     
    27:22
    Marek Šticha zachytil kotouč po střele Brokeše a ten se odrazil na hůl Daniela Volrába, který ho okamžitě vyhazuje pryč z pásma.
     
    27:52
    Medvědi své oslabení zvládli a nyní jsou už v plném počtu. Vhazovat se bude po levici Stejskala.
     
    28:55
    Jenže znovu se budou bránit ve čtyřech. Jan Hucek dostává dvě minuty za krosček a už sedí na trestné lavici.
     
    29:20
    Hosté se nadechli k velkému tlaku před domácí brankou, ale Marek Šticha jim motá hlavy svými zákroky. Děčínu se znovu nedaří vyhodit kotouč z vlastního pásma.
     
    30:06
    Až nyní kotouč letí až před Stejskala a unavená domácí čtveřice může konečně vystřídat.
     
    30:55
    Další oslabení domácí hokejisté zvládli a nyní jsou už zase v plném počtu.
     
    31:15
    A nyní jdou do oslabení hosté. Moravec bude pykat za nedovolené bránění. Medvědi tak po třech oslabeních v řadě mají k dispozici přesilovou hru.
     
    32:11
    Hosté se po zisku kotouče v obranném pásmu dokázali osvobodit a Medvědi tak budou muset svou další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    33:04
    Hosté jdou do tří. Šulc inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    33:15
    Jablonečtí jsou ve čtyřech.
     
    34:06
    Hosté se dokázali osvobodit a kotouč letí až před Štichu.
     
    35:04
    Hosté jsou už kompletní.
     
    35:30
    Zajan ujel sám na branku hostů, byl seknut a hlavní sudí nařizuje trestné střílení!
     
    35:30
    Pavel Zajan svou druhou branku v utkání nepřidal. Svůj nájezd neprovedl vůbec špatně, ale kličku do bekhendu viděl Stejskal a dokázal kotouč chytit.
     
    35:45
    Na ledě se strhla větší potyčka a uvidíme, jak sudí rozdají tresty.
     
    35:45
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Saska – 2 min., hrubost). Trest odpyká Fojt.
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Peřina – 2 min., hrubost).
     
    36:35
    Hraje se v pěti hráčích na obou stranách a nyní se do šance dostali hosté, Šulc střílel zblízka na Štichu, ten vytasil efektní semafor.
     
    36:52
    Michal Oliverius šikovně projel před hostující branku, ale na kotouč nakonec nedosáhl. U něho byl dříve brankář Stejskal, jenž kotouč zachytil.
     
    38:01
    Patzelt se nadechoval ke střele z levého kruhu, ale ta nakonec skončila na pozorné obraně hostujícího celku.
     
    38:51
    Vaněk dostává dvě minuty za zdržování hry. Medvědi tak budou hrát ve čtyřech.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:37
    Michal Oliverius střílel z pravé strany na Stejskala ve vlastním oslabení, který proti jeho střele uspěl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je minulostí. V něm se hosté dostali ve vlastním oslabení na dostřel jediné branky, ale také Medvědi ve stejné situaci skórovali a vrátili si své dvoubrankové vedení zpět. Hosté však zbraně nesloží a rozhodně se pokusí s utkáním ještě něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 19:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Vlci dohrávají svou přesilovou hru ze druhé třetiny. Kamil Bříška se rozjel až těsně před Štichu, jeho ránu však domácí brankář zlikvidoval příložníkem.
     
    40:51
    Medvědi jsou už kompletní.
     
    41:23
    Pavel Zajan vyslal z pravého kruhu přízemní střelu, kotouč skákal před branku Stejskala, ale nakonec brankář hostů dokázal puk zkrotit a má ho ve své moci.
     
    42:23
    Stejný hráč si pak klepal o přihrávku znovu před modrou čárou, ale tu dokázal zachytit jeden z hostujících obránců a nedovolil Medvědům jít do útočného pásma.
     
    43:55
    Jablonec si zahraje další přesilovou hru. Jaroslav Hašek putuje na trestnou lavici za sekání.
     
    44:15
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Vlci svou početní výhodu využívají znovu velmi rychle. MICHAL NEVYHOŠTĚNÝ projel okolo branky Medvědů a Marek Šticha se nedokázal vrátit, hostující útočník pak své dílo dokonal do konce, když zasunul puk do odkryté klece – 3:2. Hosté se tak dočkali kontaktní branky. Asistence: Tomáš Demel, Michal Pavlů.
     
    44:39
    Přesilovka pro Medvědy. Za zdržování hry dostává dvě minuty Pilař.
     
    44:59
    Medvědi se už uhnízdili v pásmu hostů a Stejskal musel dvakrát zasahovat. Nyní se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    45:38
    Jablonečtí se ovšem dokázali osvobodit a kotouč míří až před domácí branku. Medvědi tak budou zakládat další akci z hloubi svého obranného pásma.
     
    46:39
    Pilař skáče na led a jeho tým je tedy už v plném počtu.
     
    47:00
    Z levé strany prověřil lapačku Stejskala svou střelou Martin Patzelt, který tak měl dobrou šanci ke zvýšení stavu skóre.
     
    48:04
    Před domácí brankou bylo nyní rušno. Hosté vycítili šanci a snaží se pálit z každé pozice.
     
    48:29
    Vlci právě vstřelili branku!
    A nyní se tak stává. Je vyrovnáno. VOJTĚCH HAVLAS ujel podél pravého mantinelu a nabruslil si blíže Marku Štichovi, kterého překonává přízemní střelou – 3:3. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jan Šulc.
     
    48:29
    Po vyrovnávací brance si bere děčínská lavička oddechový čas.
     
    49:44
    Jaroslav Hašek se dostal ke střele z pravého kruhu, ale jeho vzdušnou střelu ukrývá ve své lapačce Stejskal. Ten pak raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:01
    Tomáš Faigl pálil z prostoru mezi kruhy, ale obětavý zákrok jednoho z obránců Jablonce zabránil velké šanci Děčína.
     
    52:04
    Další únik Medvědů, Martin Patzelt převzal puk od svého spoluhráče, ke střele se nakonec ale nedostal. Znovu zabojovala obrana Vlků, která tak pomohla Stejskalovi, jenž nemusel vůbec zasahovat.
     
    52:46
    Jaroslav Hašek měl na holi vedoucí branku Děčína. V těsné blízkosti střílel na poloodkrytou klec hostů, jenže Stejskal se fantasticky stihl vrátit a zabránil tak inkasované brance!
     
    53:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla skvěle sehraná akce Medvědů. Michal Oliverius jel sám na Stejskala, jeho střela ale brankou neskončila. Jenže brankář hostů ale vyrazil kotouč pouze před sebe, kde už byl na dorážku PAVLA ZAJANA krátký. Ten tak svým druhým přesným zásahem v utkání strhává vedení na medvědí stranu – 4:3. Asistence: Michal Oliverius.
     
    54:35
    Marek Šticha nyní pozorným zákrokem zlikvidoval štiplavou střelu Demela a hodně svůj tým podržel. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    54:52
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Oliverius – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., sekání).
     
    55:14
    Při současném vyloučení uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    55:51
    Hosté se natlačili do pásma Děčína a snaží se znovu o vyrovnání. Šticha je ale proti.
     
    56:09
    Medvědi jdou do tří. Procházka dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.
     
    56:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec svou přesilovku čtyři na tři využívá. Střelou z pravé strany se prosadil MICHAL NEVYHOŠTĚNÝ a znovu srovnává stav tohoto utkání – 4:4. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    56:52
    Hosté jsou kompletní, domácí ve čtyřech hráčích.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:45
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    59:46
    Šulc zbytečně oslabuje svůj tým, když sekl soupeře.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze nepřinesla a na řadu tak přijde prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Začne ale ve čtyřech hráčích Děčína proti třem hostům.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:44
    Hosté zachytili kotouč v útočném pásmu Děčína a vyhazují ho až před Štichu. Medvědi musí založit další akci z vlastního pásma.
     
    61:24
    Daniel Volráb pálil na Stejskala, jenž svým pohotovým zákrokem hodně podržel svůj tým!
     
    61:46
    Jablonec je už v plném počtu.
     
    62:17
    Až nyní je hra přerušena a začne teprve ve třech hráčích na obou stranách. Vhazování proběhne po pravici Stejskala.
     
    62:37
    Další obrovská šance Medvědů a v ní Pavel Zajan. Ten poslal zblízka kotouč na Stejskala, který svým levým betonem zabránil jeho hattricku a zároveň druhému bodu pro Děčín!
     
    63:30
    Vlci právě vstřelili branku!
    A nakonec z druhé strany trefuje domácí klec JIŘÍ MORAVEC, který rozhoduje o vítězi tohoto zápasu. Hosté si tak připisují bonusový bod navíc – 4:5. Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec neudrželi své dvoubrankové vedení po druhé třetině a padli v prodloužení. Připisují si tak bod do tabulky, hosté naopak mají o jeden navíc.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:47:23)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Zajan (Chovanec), 8. Vacek (Hašek, Volráb), 25. Volráb (Hašek), 54. Zajan (Oliverius) – 22. Demel (Čechura), 45. Nevyhoštěný (Demel, Pavlů), 49. Havlas (Šulc), 57. Nevyhoštěný (Zeman), 64. Moravec


    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Vaněk, Saska, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Molnár – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Patzelt – Kopta, Sýkora, Zajan – Chovanec, Kment, Vykouk – Fojt
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Moravec, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Žalud, Pulec, Bílek – Šulc, Bříška, Havlas – Nevyhoštěný, Demel, Peřina – Mulač, Brokeš, Frk – Gecko, Homolka

    Rozhodčí: Hodač – Svoboda, Doležal
    thejrc.org