Slovensko – Německo 0:5 (kon.) | Rusko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Rusko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Česko
Sobota 05.11.2016, 14:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    Tentokrát se budou bránit Rusové. Fatejev se provinil útočným faulem, který odpyká Čebykin, protože byl Fatajev potrestán na dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    51:52
    Což již znovu neplatí, protože Dominik Lakatoš v souboji před brankou fauloval a je vyloučen za krosček.
     
    49:39
    Kristian Reichel nedovoleně atakoval soupeře u mantinelu a bude muset na trestnou lavici. Reichel je potrestán na dvě plus deset minut za naražení zezadu.
     
    42:14
    Lukáš Anděl fauloval v útočném pásmu a Češi se budou bránit ve čtyřech.
     
    33:59
    Rusové na pár okamžiků podrželi kotouč v útočném pásmu, až donutili Daniela Krenželoka k faulu. Češi se budou muset bránit.
     
    17:04
    V závěru první třetiny se bude český tým muset bránit. Petr Kodýtek v obranném pásmu fauloval soupeře a putuje na trestnou lavici.
     
    13:30
    A znovu se vylučuje, takže bude pokračovat česká přesilovka. Voronkov stejně jako Kaprizov zahrál vysokou holí.
     
    12:46
    Poměr sil na ledě se srovná. Filip Zadina se nestihl vyhnout soupeři a sudí jej trestá za nedovolené bránění.
     
    12:03
    Češi budou hrát druhou přesilovku. Kirill Kaprizov při napadání v útočném pásmu neuhlídal svou hokejku, která zasáhla českého hráče do obličeje.
     
    04:48
    Nečas se dostával do velmi nadějné šance, když vystihl ruskou rozehrávku. Na poslední chvíli jej fauloval Makejev, který míří na trestnou lavici za sekání.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 24. Rassejkin, 32. Kaprizov (Sidorov), 41. Sidorov (Kaprizov) – 6. Reichel (Kalina), 48. Kalina (Kaše, Nečas)


    Rusko: Volkov (Samojlov) – Rykov, Sidorov, Kudako, Voronkov, Makejev, Cukanov, Alexejev, Karpuchin – Kaprizov, Vorobjov, Polunin – Šolochov, Malcev, Kotljarevskij – Verjajev, Švyrjov, Fatejev – Čebykin, Rassejkin, Popov.

    Trenér: Jurij Babenko.

    Česko: Škarek (Kváča) – Hrdinka, Kalina, Adámek, Krenželok, Kvasnička, Doudera, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Zadina, Kodýtek, Koblížek – Havránek, Kubík, Jašek – Ďurač, Reichel, Anděl – Procházka.

    Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Holm, Hallin – Lundgren, Nyqvist.
    ocianews.com