Slovensko – Německo 0:5 (kon.) | Rusko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Rusko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Česko
Sobota 05.11.2016, 14:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Znovu je to o jednu branku. Češi se vymanili z náporu a Kaše si ve středním pásmu vyměnil kotouč, který poté ještě posunul k PETRU KALINOVI, který měl dostatek prostoru, aby využil parádní pas a zavěsil do poloprázdné branky! Asistence: David Kaše, Martin Nečas.
     
    40:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi se vrhli do útoku, ale brzy přišli o kotouč, který doputoval až na pravé křídlo, kam se vytáhl obránce MICHAIL SIDOROV, jenž tvrdým projektilem propálil Škarka. Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    31:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusku se povedlo otočit stav ve svůj prospěch. Michail Sidorov natáhl ke střele od modré čáry, do které ještě vložil hůl KIRILL KAPRIZOV, jenž usměrnil kotouč mimo dosah českého gólmana. Asistence: Michail Sidorov.
     
    23:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Česká obrana nedokázala dobře rozehrát a kotouče se zmocnili Rusové, kteří měli dostatek prostoru, aby si vyměnili kotouč a MAXIM RASSEJKIN byl posledním, kdo protlačil kotouč za Škarka.
     
    05:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka znamená vedení pro český tým! Rána Petra Kaliny od modré čáry se několikrát odrazila a tečoval ji jako poslední KRISTIAN REICHEL. Asistence: Petr Kalina.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 24. Rassejkin, 32. Kaprizov (Sidorov), 41. Sidorov (Kaprizov) – 6. Reichel (Kalina), 48. Kalina (Kaše, Nečas)


    Rusko: Volkov (Samojlov) – Rykov, Sidorov, Kudako, Voronkov, Makejev, Cukanov, Alexejev, Karpuchin – Kaprizov, Vorobjov, Polunin – Šolochov, Malcev, Kotljarevskij – Verjajev, Švyrjov, Fatejev – Čebykin, Rassejkin, Popov.

    Trenér: Jurij Babenko.

    Česko: Škarek (Kváča) – Hrdinka, Kalina, Adámek, Krenželok, Kvasnička, Doudera, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Zadina, Kodýtek, Koblížek – Havránek, Kubík, Jašek – Ďurač, Reichel, Anděl – Procházka.

    Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Holm, Hallin – Lundgren, Nyqvist.
    thejrc.org