Slovensko – Německo 0:5 (kon.) | Rusko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Rusko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Česko
Sobota 05.11.2016, 14:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Český tým si bere oddechový čas. Škarek už mířil na střídačku, aby do hry pustil šestého hráče, ale po přerušení se bude vhazovat ve středním pásmu, takže Škarek musí zpět.
     
    54:58
    Tentokrát se budou bránit Rusové. Fatejev se provinil útočným faulem, který odpyká Čebykin, protože byl Fatajev potrestán na dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    51:52
    Což již znovu neplatí, protože Dominik Lakatoš v souboji před brankou fauloval a je vyloučen za krosček.
     
    49:39
    Kristian Reichel nedovoleně atakoval soupeře u mantinelu a bude muset na trestnou lavici. Reichel je potrestán na dvě plus deset minut za naražení zezadu.
     
    47:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Znovu je to o jednu branku. Češi se vymanili z náporu a Kaše si ve středním pásmu vyměnil kotouč, který poté ještě posunul k PETRU KALINOVI, který měl dostatek prostoru, aby využil parádní pas a zavěsil do poloprázdné branky! Asistence: David Kaše, Martin Nečas.
     
    46:44
    Češi zapomínají na zadní vrátka, což mohl potrestat Kirill Kaprizov, který zpracoval přihrávku a mířil osamocen na Škarka, jenž vykouzlil další zákrok a drží svůj tým.
     
    45:18
    Ač ruský hráč zlomil hůl, tak se ke střele dostal znovu Fatejev, jenž orazítkoval tyč!
     
    42:14
    Lukáš Anděl fauloval v útočném pásmu a Češi se budou bránit ve čtyřech.
     
    40:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi se vrhli do útoku, ale brzy přišli o kotouč, který doputoval až na pravé křídlo, kam se vytáhl obránce MICHAIL SIDOROV, jenž tvrdým projektilem propálil Škarka. Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    34:31
    Češi střídali v nevhodný okamžik, což mohl potrestat Alexander Polunin, jenž se spoluhráčem najížděl proti samotnému obránci. Škarek ovšem zůstal u tyče a střelu bekhendem na přední tyč vyrazil!
     
    33:59
    Rusové na pár okamžiků podrželi kotouč v útočném pásmu, až donutili Daniela Krenželoka k faulu. Češi se budou muset bránit.
     
    31:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusku se povedlo otočit stav ve svůj prospěch. Michail Sidorov natáhl ke střele od modré čáry, do které ještě vložil hůl KIRILL KAPRIZOV, jenž usměrnil kotouč mimo dosah českého gólmana. Asistence: Michail Sidorov.
     
    23:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Česká obrana nedokázala dobře rozehrát a kotouče se zmocnili Rusové, kteří měli dostatek prostoru, aby si vyměnili kotouč a MAXIM RASSEJKIN byl posledním, kdo protlačil kotouč za Škarka.
     
    20:23
    Lakatoš to zkusil z levé strany, následně se k dorážce před Volkovem dostal David Kae, který ale v dobré příležitosti přestřelil.
     
    19:33
    Čebykin vystihl kombinaci českého týmu v útočném pásmu a tlačil se do zakončení. Už to vypadalo, že jej zastaví vracející se obránce, ale nakonec se přeci jen Čebykin dostal ke střele, kterou vyrazil Škarek betonem.
     
    17:04
    V závěru první třetiny se bude český tým muset bránit. Petr Kodýtek v obranném pásmu fauloval soupeře a putuje na trestnou lavici.
     
    16:38
    Výtečně Škarek! Dvakrát se do vyložené šance před českým brankářem protlačil Fatejev, který ale neobstál a ztroskotal na Škarkovi, který je nadále neprůstřelný.
     
    13:30
    A znovu se vylučuje, takže bude pokračovat česká přesilovka. Voronkov stejně jako Kaprizov zahrál vysokou holí.
     
    12:46
    Poměr sil na ledě se srovná. Filip Zadina se nestihl vyhnout soupeři a sudí jej trestá za nedovolené bránění.
     
    12:03
    Češi budou hrát druhou přesilovku. Kirill Kaprizov při napadání v útočném pásmu neuhlídal svou hokejku, která zasáhla českého hráče do obličeje.
     
    11:19
    Protiútok tři na dva zakončil David Kaše po přihrávce od Lakatoše. Volkov se rychle přemístil a vyrazil betonem.
     
    05:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka znamená vedení pro český tým! Rána Petra Kaliny od modré čáry se několikrát odrazila a tečoval ji jako poslední KRISTIAN REICHEL. Asistence: Petr Kalina.
     
    04:48
    Nečas se dostával do velmi nadějné šance, když vystihl ruskou rozehrávku. Na poslední chvíli jej fauloval Makejev, který míří na trestnou lavici za sekání.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 24. Rassejkin, 32. Kaprizov (Sidorov), 41. Sidorov (Kaprizov) – 6. Reichel (Kalina), 48. Kalina (Kaše, Nečas)


    Rusko: Volkov (Samojlov) – Rykov, Sidorov, Kudako, Voronkov, Makejev, Cukanov, Alexejev, Karpuchin – Kaprizov, Vorobjov, Polunin – Šolochov, Malcev, Kotljarevskij – Verjajev, Švyrjov, Fatejev – Čebykin, Rassejkin, Popov.

    Trenér: Jurij Babenko.

    Česko: Škarek (Kváča) – Hrdinka, Kalina, Adámek, Krenželok, Kvasnička, Doudera, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Zadina, Kodýtek, Koblížek – Havránek, Kubík, Jašek – Ďurač, Reichel, Anděl – Procházka.

    Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Holm, Hallin – Lundgren, Nyqvist.
    thejrc.org