USA – Česko 6:2 (kon.) | Česko – Švédsko 3:4 (po pr.)
konec
USA
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
Česko
Sobota 05.11.2016, 00:00 • USA Hockey Arena, Plymouth • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Českou osmnáctku čeká na Turnaji pěti zemí v USA už třetí zápas. Svěřenci trenéra Václava Varadi se o půlnoci postaví domácímu výběru Američanů.
     
    Češi si na turnaji zatím vedou výborně. Zlatý tým z Ivan Hlinka Memorial Cupu na úvod vyzval Švýcarsko, který porazil dvoubrankovým rozdílem, a to 5:3. O den později si česká sedmnáctka vyšlápla i na Finsko, kterému, stejně jako Švýcarům, nastřílela pět branek a sama inkasovala jen třikrát.
     
    Američané odehráli první utkání ještě o den dříve a i jejich prvním soupeřem se stali Švýcaři. Výběr pořádající země Švýcarsko téměř k ničemu nepustil a dokráčel si pro pohodlné vítězství 7:2. O den později však zámořský celek podlehl Švédsku 1:2.
     
    Úvodní sestavy:

    USA: St. Cyr (Scheel) – Gildon, Knoepke, Hughes, Kemp, Inamoto, Miller, Farrance, Maniscalco – Tkachuk, Norris, Pastujov – Mismash, Barratt, Reedy – Cockerill, Slaggert, Tortora – Cassetti, Dhooghe, Hernandez.

    Česko: Vomáčka (Patera) – Mikyska, Šalda, Král, Bednář, Zelingr, Gaspar, Horský – Kern, Hladoník, Kaut – Machala, Kondelík, Safin – Pour, Hrabík, Dvořák – Kalus, Škvrně, Novák – Chytil.

    Rozhodčí: Schllttenhardt, MacFarlane – Bowles, Hooks.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:20
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané velmi rychle otevírají skóre utkání, když Vomáčku dokázal prostřelit NATE KNOEPKE. Asistence: Joey Cassetti, Scott Reedy.
     
    03:37
    Češi mají šanci srovnat krok! Joey Cassetti (USA) je potrestán dvěma minutami na trestné lavici za hrubost, a český výběr si tak zahraje přesilovku.
     
    06:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané uskakují svěřencům trenéra Varadi na rozdíl dvou branek, když skulinku ve Vomáčkově výstroji dokázal najít SCOTT REEDY. Asistence: Grant Mismash, Evan Barratt.
     
    09:54
    Češi jdou do čtyř a musí se bránit. Za nedovolené bránění míří na dvě minuty na trestnou lavici Ostap Safin (CZE).
     
    10:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují náskok Američanů na rozdíl jediného gólu. Vyzrát na domácího brankáře dokázal MARTIN KAUT. Bez asistence.
     
    11:00
    Češi mají k dispozici další přesilovku. Sean Dhooghe (USA) je potrestán menším trestem za podražení.
     
    11:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané rychle přidávají třetí gól a znovu uskakují českému výběru do dvoubrankového náskoku. Přesně až za záda Vomáčky mířil SEAN DHOOGHE. Asistence: David Farrance.
     
    13:28
    Současně byli dvěma minutami na lavici hanby potrestáni Evan Barratt (USA) za držení protihráče a Matyáš Zelingr (CZE) za hrubost.
     
    15:18
    Chvíli na to míří na trestnou další z českých hráčů, a to Martin Kaut, který byl potrestán menším trestem za hrubost.
     
    17:35
    Chvíli před koncem první třetiny míří na trestnou lavici další z hráčů domácího celku, a to Josh Norris (USA) na dvě minuty za sekání.
     
    19:53
    Sotva se Norris z trestné lavice vrátil, musí tam znovu. Tentokrát je americký útočník potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina byla na góly poměrně bohatá, většina z nich ale padala do české branky. Američané se dostali do vedení už ve třetí minutě, o čtyři minuty později přidali další gól. Češi pak sice snížili náskok domácích na rozdíl jedné branky, Američané ale bleskově přidali třetí zásah.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi znovu snižují náskok Američanů! Vyzrát na St. Cyra v brance USA dokázal JAKUB POUR. Asistence: Kryštof Hrabík.
     
    29:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Zámořský výběr si znovu bere svůj dvoubrankový náskok zpět, když přesně až do sítě české branky mířil GRANT MISMASH. Asistence: Quinn Hughes, Phil Kemp.
     
    29:57
    Současně byli na dvě minuty na trestnou lavici odesláni Sean Dhooghe (USA) za nesportovní chování a Filip Chytil (CZE) taktéž na dvě minuty, ale za podražení.
     
    34:11
    Dvěma minutami za vražení na hrazení je potrestán také Jan Kalus (CZE), a tak se Češi musí znovu bránit.
     
    36:36
    Chvíli na to míří na trestnou lavici také Grant Mismash (USA), který si odpyká menší trest za vysokou hůl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině padly jen dvě branky. Nejprve snížil náskok zámořského výběru Jakub Pour, v polovině utkání ale vrátil Američanům náskok Grant Mismash. Češi ztrácí na tým pořádající země dva góly, dokáží gólové manko dotáhnout?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    44:09
    Další dvě trestné minuty pro jednoho z českých útočníků. Konkrétně tedy pro Ondřeje Machalu, který si odsedí menší trest za nedovolené bránění.
     
    57:46
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané v závěru utkání přidávají další gól, když přesně za českého brankáře mířil JOSH NORRIS. Asistence: Randy Hernandez, Tyler Inamoto.
     
    58:30
    USA právě vstřelilo branku!
    O vítězi zápasu je zřejmě rozhodnuto! Už šestou přesnou střelu nasměroval za hostujícího strážce svatyně LOGAN COCKERILL. Asistence: Graham Slaggert, Jacob Tortora.
     
    59:10
    Josh Maniscalco (USA) míří na dvě minuty na trestnou lavici. Americký obránce si odsedí menší trest za zdržování hry.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina se lépe povedla Američanům, kteří se za záda českého brankáře trefili dvakrát. Český výběr hledal odpověď na inkasované branky marně.
     
    Češi se tak po dvou dvou výhrách nad Švýcary a Finskem, které porazili shodně 5:3, poprvé na turnaji museli smířit s rolí poraženého. Další utkání čeká svěřence trenéra Varadi už v sobotu, a to ve 20:30, kdy vyzvou Švédsko.
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, přejí příjemný zbytek noci nebo dobré ráno, pokud zrovna vstáváte. (02:40:02)

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 3. Knoepke (Cassetti, Reedy), 7. Reedy (Mismash, Barratt), 12. Dhooghe (Farrance), 30. Mismash (Hughes, Kemp), 58. Norris (Hernandez, Inamoto), 59. Cockerill (Slaggert, Tortora) – 11. Kaut, 23. Pour (Hrabík)


    USA: St. Cyr (Scheel) – Gildon, Knoepke, Hughes, Kemp, Inamoto, Miller, Farrance, Maniscalco – Tkachuk, Norris, Pastujov – Mismash, Barratt, Reedy – Cockerill, Slaggert, Tortora – Cassetti, Dhooghe, Hernandez.
    Česko: Vomáčka (Patera) – Mikyska, Šalda, Král, Bednář, Zelingr, Gaspar, Horský – Kern, Hladoník, Kaut – Machala, Kondelík, Safin – Pour, Hrabík, Dvořák – Kalus, Škvrně, Novák – Chytil.

    Rozhodčí: Schllttenhardt, MacFarlane – Bowles, Hooks
    bahis siteleri