Slovensko – Kanada 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Slovensko
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0)
Kanada
sk Sobota 05.11.2016, 16:00 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Slovensko.
    O výhre našej reprezentácie nad Kanadou rozhodol premeneným nájazdom VLADIMÍR DRAVECKÝ.
    59:29


    Zdroj: rtvs.sk
     
    59:29
    V tejto situácii nás skvelo podržal brankár Janus. Po Gernátovej chybe sa do zakončenia dostal Talbot, ktorý vymiešal nášho obrancu a šiel sám na Janusa, no náš gólman na dvakrát fantasticky zachytil!
     
    55:36
    V tejto kľúčovej fáze zápasu prichádza po našej presilovke aj kanadská hra v početnej prevahe. Radoslav Macík si odsedí trest za hákovanie.
     
    54:09
    Hrnka dával šikovnú prihrávku alebo také nahodenie z pravého kruhu, ktoré smerovalo k Sujovi. Brust ani nevedel, ktorým smerom ide puk. Puk ho len tak trafil do betónu úplne náhodne. Kanadský gólman mal veľké šťastie.
     
    52:45
    Budeme hrať presilovú hru. Brandon Buck dostáva dve minúty za podrazenie.
    47:49 SCOTT - 3:3


    Zdroj: rtvs.sk
     
    47:49
    Kanada dala gól!
    Gól od javorových listov visel na vlásku. Naši už nedokázali čeliť veľkému tlaku súpera. GREG SCOTT sa uvoľnil z rohu klziska, dostal sa pred bránkovisko, otočil sa a bekhendom prekonal Janusa strelou popod betón!
     
    40:00
    Ďalšie vylúčenie pre náš tím! Za hákovanie si odsedí trest Martin Gernát.
     
    39:53
    Presilovka pre Slovensko je však rýchlo zažehnaná. Lukáš Cingel dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    39:24
    Slovenským hokejistom sa nepodarilo využiť presilovú hru, no prichádza ďalšia. Bud Holloway si odsedí trest za krosček.
     
    37:06
    Slovensko si zahrá presilovku. Gordon je potrestaný dvomi minútami za hákovanie.
     
    36:36
    Scott predviedol šikovné sólo, dostal sa poza bránku až pred bránkovisko a na dvakrát sa snažil pokoriť Janusa. Slovenský brankára bol úspešnejší.
    33:00 JÁNOŠÍK - 3:2


    Zdroj: rtvs.sk
     
    33:00
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím ide opäť do vedenia! Vidíme skvelé akcie a v priebehu niekoľkých sekúnd sa už po tretíkrát mení skóre! Hrnka posunul krížom na modrú čiaru ADAMOVI JÁNOŠÍKOVI, ktorého dobrú strelu ešte tečoval kanadský obranca do Brustovej bránky!
    Asistencia: Tomáš Hrnka.
    32:30 BUCK - 2:2


    Zdroj: rtvs.sk
     
    32:30
    Kanada dala gól!
    Dlho sme sa však z vedenia netešili. Už sa aj skončil trest pre Mikuša, pred bránkou Genoway prihral BRANDONOVI BUCKOVI, ktorého prízemná strela akosi prešla cez Janusa a je vyrovnané!
    Asistencia: Genoway.
    31:49 KUDRNA - 2:1


    Zdroj: rtvs.sk
     
    31:49
    Slovensko dalo gól!
    Náš tím ide do vedenia v zápase počas oslabenia! Šedivý zachytil puk už v obrannom pásme po zlej prihrávke súpera. Prihral ho na pravé krídlo ANDREJOVI KUDRNOVI, ktorý vykorčuľoval dopredu a strelou z pravého kruhu namieril skvelo k protiľahlej pravej žrdi!
    Asistencia: Eduard Šedivý.
     
    30:24
    Rozhodcovia posielajú na trestnú lavicu ďalšieho nášho hráča. Juraj Mikuš dostáva dve minúty za krosček.
     
    30:15
    Obrovské príležitosti pre Kanadu! Od modrej vypálil nepríjemne Lamb. Potom Janus nevedel, kde má puk a dobiedzali do neho asi traja Kanaďania. Janus ležal a len dúfal, že puk je pod jeho telom.
     
    25:48
    Kinrade posielal puk od modrej čiary na bránku, kde sa ho snažil tečovať Scott, no nepodarilo sa mu to. Následne sa budeme brániť vo štvorici, Michal Čajkovský dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    22:12
    Obrovské kanadské prečíslenie. Roy šikovnou prihrávkou z pravého kruhu našiel Clarka, ktorý pálil okamžite z prvej, no bránu minul. Bolo to, hádam, prečíslenie štyroch proti dvom.
    21:14 Sporný moment

    Zdroj: rtvs
     
    21:14
    Naši strelili gól, no ten bude musieť byť overený videorozhodcom. Trška nahodil strelu na bránku, Suja síce pretlačil puk do brány, no Hrnka bol natlačený do bránkoviska a znemožnil Brustovi vykonávať brankársku činnosť. Uvidíme, ako to posúdia rozhodcovia.
     
    20:04
    Ihneď po vhadzovaní sa bude vylučovať. Za nedovolenú hru vysokou hokejkou si odsedí trest Kozun.
     
    15:33
    Hokejisti Kanady nahodili puk do útočného pásma, ale potom ich akcia už nepokračovala, hra bola prerušená. Andrej Kudrna si odsedí dve minúty za hrubosť.
    10:48 GERNÁT - 1:1

    Zdroj: rtvs
     
    10:48
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti vyrovnávajú stav stretnutia! Češík posunul puk pri mantineli Kudrnovi, ktorý vnikol do pásma, zabrzdil a prihral medzi kruhy MARTINOVI GERNÁTOVI. Strelu skvelo namieril pod hornú žrď!
    Asistencie: Andrej Kudrna, Matej Češík.
     
    08:46
    Ďalšia skvelá príležitosť pre Kanaďanov. Hamilton strieľal spomedzi kruhov po Gordonovej prihrávke, puk mu síce úplne nesadol, no Janus aj tak musel hokejkou vytlačiť túto strelu.
     
    07:48
    Kanada dala gól!
    Javorové listy idú do vedenia! Scott vyhral buly v útočnom pásme, prenechal Petersenovi, ktorý prihrávkou z ľavého kruhu skvelo našiel pred bránkoviskom voľného KEVINA CLARKSONA, ktorého strela z prvej skončila v našej bránke!
    Asistencie: Petersen, Scott.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Gernát (Kudrna, Češík), 32. Kudrna (Šedivý), 33. Jánošík (Hrnka), rozh. náj. Dravecký – 8. Clark (Petersen, Scott), 33. Buck (Genoway), 48. Scott

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Skokan (SVK)
    0:0   Kozun (CAN)
    2. série:
    0:0   Hrnka (SVK)
    0:0   Lee (CAN)
    3. série:
    1:0   Dravecký (SVK)
    1:0   Szczechura (CAN)


    Slovensko: Janus (Laco) – Čajkovský (A), Mikuš, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Dravecký (C), Cingel, Haščák – Hrnka, Suja, Skokan (A) – Matoušek, Češík, Kudrna – Macík, Bortňák, Mráz
    Kanada: Brust (Taylor) – Kinrade, Robinson, Genoway, Lee (C), Sigalet, McNeill, Lamb – Talbot (C), Kozun, Roy – Buck (A), Szczechura, Ellison – Clark, Scott, Holloway – Gordon, Hamilton, Matsumoto – Petersen
    bahis siteleri