Slovensko – Německo 0:5 (kon.) | Rusko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Německo
sk Sobota 05.11.2016, 13:00Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..
     
    Vážení fanúšikovia!

    Slovenskú hokejovú reprezentáciu do 20 rokov dnes čaká posledný zápas v rámci Turnaja štyroch krajín v nórskom Lillehameri. Od 13:00 nastúpi proti rovesníkom z Nemecka.
    Slovenská dvadsiatka doposiaľ na turnaji odohrala dve stretnutia. Najskôr po nie príliš vydarenom výkone podľahli Švajčiarsku 2:5, včera však vďaka presným zásahom Miloša Romana a Mareka Hecla zdolali domácich Nórov tesne 2:1.

    Nemeckí reprezentanti do 20 rokov zatiaľ v Lillehameri odohrali jediný duel. V ňom si včera bez väčších problémov poradili so Švajčiarmi po výsledku 3:0.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Durný – Hatala, Féherváry, Bodák, Roman, Grman, Hain, Košecký, Pokorný – Lešťan, Sádecký, Pataky – Žitný, Murín, Sloboda – Žiak, Roman, Andrisík – Hecl, Tamáši, Pätoprstý

    Nemecko: Brenner – Granz, Fohrler, Mannes Schütz, Glassl, Halbauer, Heiss – Körner, Drews, Kopp – Mayenschein, Eder, Dumont – Spitzner, Jahnke, Hessler – Kornelli, Postel, Kiefersauer.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    10:00
    Prvá tretina do týchto chvíľ nič zaujímavé nepriniesla. Na prvý gól či aspoň presilovú hru jedného z mužstiev zatiaľ čakáme.
     
    11:51
    Nemecko dalo gól! Tak sme sa predsa dočkali prvého gólu, bohužiaľ, padá do našej siete. Do streleckej listiny sa zapisuje CHARLIE JAHNKE, ktorý využil prihrávku Loisa Spitznera. Asistencia: Spitzner.
     
    12:17
    Po prvom inkasovanom góle navyše prichádza faul Martina Andrisíka, ktorý si pôjde odpykať dvojminútový trest za podrazenie.
     
    13:14
    Nemecko dalo gól! Tak to je nepríjemné. Nemci využívajú presilovú hru a zverenci Ernesta Bokroša inkasujú druhýkrát v krátkom časovom slede. Tentoraz sa presadil TOBIAS EDER po asistenciách Lucasa Dumonta a Simona Schütza. Asistencie: Dumont, Schütz.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina stretnutia proti Nemecku našej reprezentácii do 20 rokov vôbec nevyšla. Slováci totiž po nej prehrávajú 0:2, keď sa presadil najskôr Charlie Jahnke a následne presilovú hru využil Tobias Eder. Tak verme, že sa zverencom Ernesta Bokroša podarí v ďalšom priebehu zvrátiť tento nepriaznivý stav.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    25:56
    Nemecko dalo gól! No a Nemci, bohužiaľ, pridávajú v úvode druhej tretiny tretí gól do našej siete. Do streleckej listiny sa zapisuje VALENTIN KOPP, ktorému prihrával Lucas Dumont. Asistencia: Dumont.
     
    28:13
    Nemecko dalo gól! Tak toto sa už mení na debakel...Nemci pridávajú štvrtý gól zásluhou CHRISTOPHA KÖRNERA. Ten využil prihrávku Valentina Koppa a potvrdzuje tak dominanciu nemeckých hokejistov v tomto dueli. Asistencia: Kopp.
     
    30:41
    Mladí Slováci dostávajú v polovici stretnutia šancu na strelenie svojho prvého gólu. Na trestnú lavicu totiž za hákovanie odchádza Oliver Granz.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme rovnako ako v tej prvej videli dva góly a opäť oba padli za chrbát nášho brankára Durného. Najskôr sa presadil Valentin Kopp, no a následne využil práve Koppovu prihrávku Christoph Körner. Slovenskí mladíci tak budú musieť poriadne zabojovať, aby ešte aspoň zdramatizovali priebeh tohto stretnutia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    45:28
    Denis Pätoprstý oslabuje svoje mužstvo, keď sa previnil hákovaním a odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    56:49
    Nemecko dalo gól! Krátko pred koncom duelu inkasuje Roman Durný aj piatykrát. Po druhý raz v zápase ho prekonáva CHARLIE JAHNKE. Ten využil prihrávku Silvana Heissa. Asistencia: Heiss.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovenských hokejovým reprezentantom do 20 rokov ich posledné vystúpenie na Turnaji 4 krajín v nórskom Lillehameri vôbec nevyšlo, keď v ňom podľahli Nemecku vysoko 0:5. V tretej tretine smu videli len jeden presný zásah, keď sa presadil Charlie Jahnke. Odo mňa je to nateraz všetko, majte peknú sobotu! (14:57:46)

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 12. Jahnke (Spitzner), 14. Eder (Dumont, Schütz), 26. Kopp (Dumont), 29. Körner (Kopp), 57. Jahnke (Heiss)


    Slovensko: Durný – Hatala, Féherváry, Bodák, Roman, Grman, Hain, Košecký, Pokorný – Lešťan, Sádecký, Pataky – Žitný, Murín, Sloboda – Žiak, Roman, Andrisík – Hecl, Tamáši, Pätoprstý
    Německo: Brenner – Granz, Fohrler, Mannes Schütz, Glassl, Halbauer, Heiss – Körner, Drews, Kopp – Mayenschein, Eder, Dumont – Spitzner, Jahnke, Hessler – Kornelli, Postel, Kiefersauer
    ocianews.com