Slovensko – Lotyšsko 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Lotyšsko
sk Sobota 05.11.2016, 11:00O pohár prezidentského športového klubu (U16)
Partner:
     
    59:57
    Zodpovednosť na svoje plecia zobral Viktors Jasunovs, ale jeho strela skončila len na betónoch slovenského brankára. Samuel Hlavaj tak zrejme rozhodol o triumfe nášho mužstva.
     
    59:57
    Trestné strieľanie pre Lotyšsko! Jeden z našich hráčov totiž chytil puk do rukavíc vo vlastnom bránkovisku, a tak rozhodcovia dávajú Lotyšom šancu vyrovnať!
     
    59:04
    Budeme svedkami poriadne dramatického záveru stretnutia. Za podrazenie totiž dostáva menší trest náš obranca Samuel Kňažko. Navyše, Lotyši hrajú v šestici.
     
    58:36
    Ricards Grinbergs zaviedol puk do útočného pásma a napokon sa mu podarilo aj vystreliť. Samuel Hlavaj ale jeho strelu dokázal vyraziť. Medzitým hrajú Lotyši bez brankára.
     
    53:26
    Slovenskí hokejisti majú šancu získať svoje dvojgólové vedenie späť. Na trestnú lavicu totiž putuje lotyšský obranca Arturs Treimanis.
     
    53:14
    Lotyšsko dalo gól!
    Bohužiaľ, slovenský náskok sa stenčil o rovnú polovicu. Brankár Samuel Hlavaj teraz možno trošku zbytočne vybehol asi meter za bránkovisko a následne nemal problém poslať puk do opustenej brány VIKTORS JASUNOVS. Asistencie: Artjoms Koppass a Haralds Jirgens.
     
    44:10
    Vylučovať sa bude na oboch stranách, no presilovú hru budú hrať Lotyši. Na trestnú lavicu si sadá Simeon Pjaták, ktorý dostáva menší trest za hrubosť. Arthoms Lapiks zrejme dostal len osobný trest.
     
    43:34
    Slovensko dalo gól! Krásna akcia nášho tímu znamená štvrtý gól v lotyšskej sieti. Naši reprezentanti sa dostali do prečíslenia 3 na 2 a po prihrávke Sebastiána Čederleho strelou švihom skóroval ONDREJ LUKÁČIK. Asistencia: Sebastián Čederle.
     
    39:40
    Slovensko dalo gól! Tak to je neuveriteľné! V priebehu 189 sekúnd zaznamenali slovenskí hokejisti tri góly a otáčajú priebeh zápasu. Lotyši nevyhodili puk z obrannej tretine, dostal sa k nemu PETER MELCHER a presnou strelou spomedzi kruhov skóruje. Asistencie: Jozef Haščák a Matúš Lukáš Lavička.
     
    37:22
    Slovensko dalo gól! Tak toto je paráda! Naši hokejisti okamžite po inkasovanom góle opäť vyrovnávajú skóre zápasu. Peter Melcher sa výborne natlačil pred bránu súpera a následne zúročil jeho aktivitu vyrovnávajúcim gólom DALIBOR ĎURIŠ. Asistencie: Peter Melcher a Jozef Haščák.
     
    37:06
    Lotyšsko dalo gól!
    Bohužiaľ, dlho sme sa z vyrovnávacieho gólu netešili. Slovenský brankár strelu Denissa Fjodorovsa z pravej strany len vyrazil pred seba, a tak následne nemal problém usmerniť puk do siete dorážajúci KRISTERS ARNICANS. Asistencie: Deniss Fjodorovs a Artjoms Lapiks.
     
    36:31
    Slovensko dalo gól! Naši reprezentanti prakticky z ničoho vyrovnávajú skóre dnešného zápasu. SEBASTIÁN ČEDERLE obkorčuľoval bránu a následne nahadzoval puk pred bránu súpera. Tesne pred bránkoviskom si ho do vlastnej brány zrazil Haralds Jirgens.
     
    35:15
    Lotyši mohli zdvojnásobiť svoj náskok. Dostali sa do prečíslenia 2 na 1, ale Danila Larionovs úplne zbytočne hľadal prihrávkou obsadeného spoluhráča.
     
    31:49
    Lotyšsko dalo gól!
    Skúsenejší súper využíva presilovú hru o dvoch hráčov. Strelou z ťažkého uhla prekonal slovenského brankára ARTJOMS LAPIKS. Samuel Hlavaj mal aj kus smoly, keď mu puk prepadol cez jeho ľavý betón.
     
    30:45
    Tak toto je veľmi nepríjemne. Presne 84 sekúnd budú hrať lotyšskí hokejisti presilovú hru o dvoch hráčov. Slovensko dostáva trest za hráčsku lavicu.
     
    30:09
    Slovensko bude hrať v krátkom časovom úseku druhýkrát v oslabení. Tentokrát dostáva dvojminútový trest za podrazenie útočník Ondrej Lukáčik.
     
    27:33
    Slovenská reprezentácia po prvýkrát v zápase bude hrať v oslabení. Za zovretie puku dostáva zbytočný menší trest obranca Viktor Hatina.
     
    24:38
    Naši hráči teraz spravili chybu v rozohrávke a takmer za pykali. Danila Larionovs sa lacno dostal k puku, no našťastie jeho strela minula svoj cieľ.
     
    22:12
    Slovensko mohlo otvoriť skóre zápasu. Po strele od modrej čiary sa dostal k dorážke Oliver Minko, ale jeho strelu v poslednej chvíľi dokázal vyraziť obranca Haralds Jirgens.
     
    21:13
    Slovensko bude hrať už tretiu presilovú hru v dnešnom zápase. Na trestnú lavicu putuje totiž lotyšský útočník Ricards Fomins.
     
    16:28
    Lotyši boli na ľade v plnom počte a takmer otvorili skóre zápasu. Kristers Arnicans sa dobre natlačil pred bránu, ale trafil len betón slovenského brankára. Následne sme mali šťastie, že sa k dorážke nedostal Artjoms Lapiks.
     
    13:58
    Slovensko si zahrá druhú presilovú hru v zápase. Tentokrát dostáva menší trest Ricards Grinbergs, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    11:54
    Na druhej strane sa dostal do veľkej šance Sebastián Čederle. Ten sa krásne zbavil dvoch obrancov súpera, ale jeho strela mierila tesne vedľa lotyšskej brány.
     
    08:17
    Slovensko bude hrať prvú presilovú hru. Na trestnú lavicu putuje za hrubosť útočník súperovho tímu Roberts Prizevoits.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 37. Čederle, 38. Ďuriš (Melcher, Haščák), 40. Melcher (Haščák, Lavička), 44. Lukáčik (Čederle) – 32. Lapiks, 38. Arnicans (Fjodorovs, Lapiks), 54. Jasunovs (Koppass, Jirgens)


    Slovensko: Hlavaj (Valluš) – Šalka, Mudrák, Hatina, Kňažko, Putala, Beňo, Lavička, Ganz – Pjaták, Marguš, Volko, Melcher, Minko, Ďuriš, Kupka, Haščák, Farkaš, Čederle, Lukáčik, Mrázik.
    Lotyšsko: Voris (Norvaiss) – Bergs, Jirgens, Vasilenko, Stolcs, Kevlis, Kuzis, Treimanis – Grinbergs, Mintautiskis, Larionovs, Prizevoits, Freidenfelds, Fomins, Fjodorovs, Lapiks, Arnicans, Jasunovs, Koppass, Karklins.
    bahis siteleri