Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
New York Rangers
Neděle 06.11.2016, 00:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:48 Michael GRABNER - 2:5
     
    56:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Individuální chyby dnes srážejí Boston. Krejčí si chtěl obhodit MICHAELA GRABNERA přes mantinel, ale hráč New Yorku mu na to neskočil. V souboji tváří v tváří Raskovi poslal puk do horního rohu branky finského gólmana. Tohle jde za Davidem Krejčím! Bez asistence!
    54:47 David PASTRŇÁK - 2:4
     
    54:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    2:4. Riley Nash možná ani nestřílel, spíše hledal hokejku DAVIDA PASTRŇÁKA, Čech puk šikovně tečoval před Raantou, navíc do protipohybu brankáře Rangers a stále je o co hrát z pohledu domácího mužstva. Asistence: Riley Nash, Brandon Carlo.
    53:37 Pavel BUČNĚVIČ - 1:4
     
    53:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale nikoliv už teď. Derek Stepan si vyměnil puk se spoluhráčem Bradym Skjeiem, ukázal krásný přehled o hře, poslal puk před prázdnou branku PAVLU BEČNĚVIČOVI a Rask se tentokráte nestihl přesunout. Na puk nedosáhl! 1:4! Je to první gól v kariéře pro autora této trefy. Asistence: Derek Stepan, Brady Skjei.
     
    51:16
    Brad Marchand (BOS) ještě snižuje naděje domácího mužstva na bodový zisk z toho mače, jelikož si přidržel Kevina Kleina, navíc Kanaďan dostává 2+2, protože k tomu přidal určité nevhodné poznámky. Takže trest za nesportovní chování je na místě!
     
    26:49
    Derek Stepan (NYR) podrazil Davida Krejčího za brankou Rangers, z čehož rezultuje přesilová hra Bruins.
    22:18 Kevin HAYES - 1:3
     
    22:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tomu se říká nedostaneš – dostaneš. Bruins mohli srovnat, po střele Krejčího se ale k puku nedostal Krug, jinak by obránce domácích střílel do prázdné branky, následně měl dobrou pozici Bergeron, ale branku minul. Z kontru ukázal naprostý klid KEVIN HAYES. Vlastně říkal Raskovi, že bude přihrávat, ale poté už mu nezbylo nic jiného než poslat puk mezi betony finského brankáře! 1:3! Asistence: Marc Staal, Kevin Klein.
     
    21:19
    Je to tak! Jesper Fast (NYR) dvě minuty za podražení a Bruins můžou srovnat skóre.
    17:59 Derek STEPAN - 1:2
     
    17:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jak jednoduché! Rangers se prosazují v oslabení. Grabner ukázal rychlost, dobře načasoval přihrávku na DEREKA STEPANA, který oklamal Raska! Bylo to něco ve stylu – pojď sem, kam jdeš. Pohybem zmátl Američan Fina a forhendem zakončil do prázdné branky Bruins! Asistence: Michael Grabner!
     
    16:30
    Marc Staal (NYR) podrazil soupeře jde na dvě minuty na trestnou lavici!
    15:09 Nick HOLDEN - 1:1
     
    15:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle je hodně laciná branka! A jde za Raskem, protože NICK HOLDEN nahazoval trošku nenápadně na branku Bostonu. Fin pustil mezi rukou a tělem, tedy přesně místem, kde to gólmani nejvíce nesnáší. Dostal takzvaný teploměr! 1:1! Asistence: Jimmy Vesey, Derek Stepan.
     
    04:36
    Colin Miller (BOS) dostává dvě minuty za držení protihráče a je z toho první přesilovka zápasu!
    03:46 Patrice BERGERON - 1:0
     
    03:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    1:0! Stepan vyhrál buly na McDonagha, ale výborně forečkoval Marchand, který nadzvedl hokejku soupeři a poslal puk před branku, kde stál PATRICE BERGERON a centr první lajny Bostonu poslal puk mezi betony Raanty! Ideální start pro domácí mužstvo! Asistence: Brad Marchand!

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 4. Bergeron (Marchand), 55. Pastrňák (Riley Nash, Carlo) – 16. Holden (Vesey, Stepan), 18. Stepan (Grabner), 23. K. Hayes (M. Staal, Klein), 54. Bučněvič (Stepan, Skjei), 57. Grabner


    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, Riley Nash, Czarnik – Schaller, D. Moore, Acciari.
    New York Rangers: Raanta – McDonagh (C), Girardi, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Vesey, Stepan, Rick Nash – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Bučněvič, Pirri, Fast.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Morton – Berg, MacPherson
    thejrc.org