Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 06.11.2016, 00:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:14 Nikita KUČEROV - 4:1
     
    54:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výhra domácího celku je potvrzena po individuální akci NIKITY KUČEROVA! Ruský šikula se po levé straně dostal až před Schneidera, kterému udělal kličku a následným bekhendem pod ruku přidal čtvrtou branku v utkání. Asistence: Steven Stamkos a Anton Strålman.
    45:01 Brayden POINT - 3:1
     
    45:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Čtyři vteřiny stačily domácím na využití této přesilové hry! Po vyhraném vhazování se do puku opřel Nikita Kučerov. Puk ještě před brankou trefil hokejku BRAYDENA POINTA. Puk následně přeletěl brankáře Schneidera a skončil za jeho záda. Pro domácího hráče je to první branka v NHL! Asistence: Nikita Kučerov a Valtteri Filppula.
    28:27 Victor HEDMAN - 2:1
     
    28:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po následném vhazování se ovšem domácí celek prosazuje, a tak je stav utkání obrácen! Puk se dostal na modrou čáru, kde VICTOR HEDMAN zakončoval tvrdou bombou o pravou tyčku. Bez asistence.
    22:25 Brian BOYLE - 1:1
     
    22:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Snažení domácího celku je nakonec zakončeno vyrovnávací brankou! Po kombinační hře se dostal puk na BRIANA BOYLA, jenž se střelou z pravé strany dokázal trefit do odkryté branky! Asistence: Victor Hedman a J.T. Brown.
    14:39 Damon SEVERSON - 0:1
     
    14:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se do vedení dostávají právě hosté! Taylor Hall posílal kotouč před branku na Parenteaua, jenž se ovšem ke střele nedostal. Puk se tak dostal mezi kruhy, kam si najel DAMON SEVERSON. Mladému zadáku Devils se povedlo zakončit k pravé tyčce a otevřít tak skóre utkání. Asistence: Taylor Hall a Travis Zajac.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. Boyle (Hedman, J.T. Brown), 29. Hedman, 46. Point (Kučerov, Filppula), 55. Kučerov (Stamkos, Strålman) – 15. Severson (Hall, Zajac)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Strålman, Hedman, Šustr, Garrison, Coburn, Koekkoek – Kučerov, Stamkos, Palát – Point, T. Johnson, Killorn – Callahan, Filppula, Naměstnikov – J.T. Brown, Paquette, Boyle.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.

    Rozhodčí: Watson, Hebert – Amell, Kovachik.

    Diváci: 19 092
    thejrc.org