Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 06.11.2016, 00:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Damon Severson posílal do brankoviště střílenou přihrávku, která našla hokejku Parenteaua, jenž ale neposlal touš do branky. Bishop zasáhl!
     
    54:52
    Ještě se bude vylučovat. Tyler Johnson je potrestán za držení Adama Henriquea na vhazování. Devils se mohou dočkat snížení.
    54:14 Nikita KUČEROV - 4:1
     
    54:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výhra domácího celku je potvrzena po individuální akci NIKITY KUČEROVA! Ruský šikula se po levé straně dostal až před Schneidera, kterému udělal kličku a následným bekhendem pod ruku přidal čtvrtou branku v utkání. Asistence: Steven Stamkos a Anton Strålman.
     
    46:00
    Kapitán Steven Stamkos si v souboji před brankou pomohl krosčekem, a tak čeká přesilovka také na hokejisty New Jersey.
    45:01 Brayden POINT - 3:1
     
    45:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Čtyři vteřiny stačily domácím na využití této přesilové hry! Po vyhraném vhazování se do puku opřel Nikita Kučerov. Puk ještě před brankou trefil hokejku BRAYDENA POINTA. Puk následně přeletěl brankáře Schneidera a skončil za jeho záda. Pro domácího hráče je to první branka v NHL! Asistence: Nikita Kučerov a Valtteri Filppula.
     
    44:57
    Travis Zajac naprosto zbytečným faulem posílá svůj celek do čtyř. Kanadský hokejista je potrestán na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    41:55
    Vladislav Naměstnikov se zjevil ve velké šanci. Kotouč se k němu dostal a on byl sám před Schneiderem. Ruský forvard ale bekhendovým pokusem mířil vysoko nad!
     
    34:16
    Po akci za brankou Bena Bishopa se bude vylučovat. Michael Cammalleri je potrestán za podražení, kterým se prezentoval.
     
    32:26
    Devils se v útočném pásmu srazili, a tak se do útoku dostal Steven Stamkos. Domácí kapitán si najel do střelecké pozice po pravém křídle, ale svou střelou trefil jen lapačku připraveného Schneidera!
     
    31:33
    A skórovat mohl Steven Stamkos! Ten projel před Schneidera, kterého nedokázal překonat svojí střelou po ledě. Americký brankář zasáhl skvěle.
     
    29:39
    Brayden Point se proháčkoval před branku, kde byl ale hákován Adamem Henriquem. Ten inkasuje dvouminutový trest.
    28:27 Victor HEDMAN - 2:1
     
    28:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po následném vhazování se ovšem domácí celek prosazuje, a tak je stav utkání obrácen! Puk se dostal na modrou čáru, kde VICTOR HEDMAN zakončoval tvrdou bombou o pravou tyčku. Bez asistence.
     
    28:23
    Úžasný zákrok od Coryho Schneidera! Tomu se povedlo vychytat Nikitu Kučerova, jenž zakončoval bekhendovým pokusem z mezikruží, ale tam se zjevil právě americký brankář, jenž puk vyrazil do břevna, od kterého se touš dostal na brankovou čáru. Tam Schneider zakročil hokejkou.
    22:25 Brian BOYLE - 1:1
     
    22:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Snažení domácího celku je nakonec zakončeno vyrovnávací brankou! Po kombinační hře se dostal puk na BRIANA BOYLA, jenž se střelou z pravé strany dokázal trefit do odkryté branky! Asistence: Victor Hedman a J.T. Brown.
     
    16:29
    První přesilovku si zahrají hokejisté Tampy Bay. Na trestné lavici sedí Pavel Zacha, který si počínal nedovoleně. Jednoho z hráčů zasáhl vysokou hokejkou.
    14:39 Damon SEVERSON - 0:1
     
    14:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se do vedení dostávají právě hosté! Taylor Hall posílal kotouč před branku na Parenteaua, jenž se ovšem ke střele nedostal. Puk se tak dostal mezi kruhy, kam si najel DAMON SEVERSON. Mladému zadáku Devils se povedlo zakončit k pravé tyčce a otevřít tak skóre utkání. Asistence: Taylor Hall a Travis Zajac.
     
    14:17
    Velká šance českého útočníka Ondřeje Paláta! Ten dostal zpoza branky luxusní přihrávku do Stevena Stamkose, ale v tváří tvář Schneiderovi nakonec neuspěl.
     
    09:42
    Tampa Bay půjde podruhé v utkání na trestnou lavici. Putuje tam Victor Hedman, jenž byl po odpískání agresivní směrem k Hallovi. Domácí obránce inkasuje dvě minuty za podražení a krosček. Vernon Fiddler si odsedí dvě minuty za nesportovní chování.
     
    04:15
    Uvidíme první přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Ondřej Palát, jenž puk vyhodil mimo ledovou plochu. Devils mají přesilovku.
     
    03:35
    Do dobré střelecké pozice se následně dostal domácí Jason Garrison. Tomu se ovšem svým pokusem nepovedlo překonat pozorného brankáře!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. Boyle (Hedman, J.T. Brown), 29. Hedman, 46. Point (Kučerov, Filppula), 55. Kučerov (Stamkos, Strålman) – 15. Severson (Hall, Zajac)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Strålman, Hedman, Šustr, Garrison, Coburn, Koekkoek – Kučerov, Stamkos, Palát – Point, T. Johnson, Killorn – Callahan, Filppula, Naměstnikov – J.T. Brown, Paquette, Boyle.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.

    Rozhodčí: Watson, Hebert – Amell, Kovachik.

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri