Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
New York Islanders
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:0)
Edmonton Oilers
Neděle 06.11.2016, 00:15 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Vítám vás u dalšího zápasu nejlepšího hokejové ligy, v němž se představí New York Islanders a Edmonton Oilers. Oba celky se nacházejí na opačných pólech tabulky, a tak si je pojďme představit.
     
    Edmonton Oilers

    Edmonton několik posledních sezón platil za otloukánky NHL, ale v letošním ročníku se vše otočila s domácí tým vidíme v horní polovině tabulky. V Západní konferenci patří Oilers první příčka, když získali patnáct bodů. Ovšem v posledních třech zápasech se Olejáři z výhry neradovali. Edmonton nasázel soupeřům úctyhodných čtyřiatřicet branek, což znamená, že dají tři góly na zápas.

    Poslední výsledky Edmontonu

    Rangers – Edmonton 5:3
    Toronto - Edmonton 3:2 po prodl.
    Edmonton – Ottawa 0:2
    Vancouver – Edmonton 0:2

    Nejlépe bodující hráči

    Connor McDavid 13 bodů (5+8)
    Milan Lucic 7 bodů (4+3)
    Jordan Eberle 7 bodů (3+4)
     
    New York Islanders

    Letošní sezóna se Ostrovanům vůbec nedaří, jelikož domácí tým hraje špatně do obrany. Islanders najdeme na patnáctém tedy předposlední místě ve Východní konferenci, když získal pouhých devět bodů. Domácí tým v posledních pěti zápasech získal pouhé tři body.

    Poslední výsledky Islanders

    Islanders – Philadelphia 2:3 sn.
    Islanders – Tampa 1:6
    Islanders – Toronto 5:1
    Pittsburgh – Islanders 4:2

    Nejlépe bodující hráči

    John Tavares 9 bodů (5+4)
    Brock Nelson 9 bodů (3+6)
    Josh Bailey 7 bodů (2+5)
     
    Československá stopa

    Jaroslav Halák (NYI)

    Andrej Sekera (EDM)
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu, do něhož oba týmy nastoupí v rozdílných rozpoložení. Úvodní vhazování bude vhozeno pár minut po půlnoci.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to byl raketový start Ostrovanů do dnešního zápasu. Hned z prvního útoku se mění skóre, Cal Clutterbuck našel přihrávkou od mantinelu na zadní tyči NICKA LEDDYHO, jehož pokus skončil pod horní tyčí. Cam Talbot neměl nejmenší šanci zasáhnout. Asistence: Cal Clutterbuck a John Tavares.
    00:13 Nick LEDDY - 1:0
     
    01:27
    Domácí tým se do utkání pustil s velkou chutí a Cam Talbot musel zasahovat po střele od modré čáry. Do kotouče se opřel Johnny Boychuk, jehož pokus hostující brankář dobře viděl.
     
    01:59
    Edmonton poslal do hry druhou formaci, která se usadila ve útočném pásmu, ale zatím se jí zakončit nepodařilo.
     
    02:43
    Hostující tým získal černou gumu ve středním pásmu, ale k vidění bylo pouze nahození za branku soupeře. Oba celky střídají a do hry přijdou čerstvé síly.
     
    03:03
    Hned po střídání se za obranu dostal Brock Nelson, jenž se vydal sám na brankáře. Domácí útočník hledal mezírku mezi betony Cama Talbota, ale hostující brankář si s pokusem poradil.
     
    03:42
    Olejáři zatím působí zakřiknutým dojmem a jejich hra opět skončila ve středním pásmu.
     
    04:23
    Do hry přicházejí úvodní formace. z ostrého úhlu zakončoval Darnell Nurse, ale jeho pokus zneškodnil slovenský brankář ve službách Ostrovanů.
     
    05:13
    Další útok hostujícího celku skončil ve středním pásmu, a tak se na druhou stranu vydal Andrew Ladd. Jeho slabý pokus po ledě schoval pod lapačku hostující gólman.
     
    05:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    První formace je hostujícího týmu je na ledě i při druhé obdržené brance. Dennis Seidenberg přihrával do předbrankového prostoru, kde se kotouč odrazil na hůl SHANEA PRINCE. Ten neváhal ani chvilku a přesnou střelou posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Dennis Seidenberg a Calvin de Haan.
    05:49 Shane PRINCE - 2:0
     
    06:47
    Do útočného pásma vjel Jesse Puljujärvi, ale zakončení tohoto mladíčka zamířilo pouze vedle brány. Olejáři vůbec nezastihli start dnešního zápasu.
     
    08:05
    New York Islanders nahodil černou gumu k zadnímu mantinelu a oba celky jsou střídat.
     
    08:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je tu rychlé snížení a dle úvodních minut nás čeká velmi zajímavý zápas. Od modré čáry vypálil Matt Benning, jehož pokus mezi kruhy tečoval PATRICK MAROON. Jaroslav Halák proti teči do protipohybu neměl šanci zasáhnout. Asistence: Matt Benning.
    08:22 Patrick MAROON - 2:1
     
    09:47
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu a k dalšímu střeleckému pokusu se dostal Jason Chimera. Ovšem tentokrát byl úspěšnější hostující brankář.
     
    10:34
    Edmonton se opět usadil před brankou soupeře, kde byla k vidění další střela od modré čáry. Ovšem teč Connora McDavida se do prostoru tří tyčí nedostala.
     
    10:55
    První přesilovou hru dnešního utkání si zahrají hosté, za podražení dostává menší trest Dennis Seidenberg. Uvidíme, zda se Olejářům podaří vyrovnat.
     
    11:16
    Hosté často střílejí od modré čáry, ovšem poslední pokus zamířil jen nad brankou do zadního mantinelu. Následně se Ostrovanům podařilo vyhodit přes všechny čáry.
     
    12:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři využívají početní výhodu a začínáme od znova! Z hranice kruhů vypálil Patrick Maroon, jehož pokus srazil obránce. Kotouč se odrazil přesně LEONU DRAISAITLOVI, jenž jej uklidil do odkryté branky. Asistence: Patrick Maroon a Matt Benning.
    12:13 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    13:20
    Najednou e obraz hry zcela otočil a hosté jsou na koni. Olejáři vyslali další pokus od modré čáry a na hranici brankoviště clonil Jordan Eberle. Šikovný kanadský útočník kotouč zachytil a s prostrčenou hokejkou mezi nohama zakončil nad branku. To byl opravdu povedený moment hostujícího hráče.
     
    14:23
    Connor McDavid si vzal na obranné modré čáře puk, ale již neměl sílu, a tak černá guma zamířila pouze k zadnímu mantinelu.
     
    15:21
    Islanders rozestavili obrannou hráz ve středním pásmu a opět se jednoduše dostali k puku. Jeden z hostů si netroufl projít před branku soupeře a kotouč pouze odevzdal.
     
    15:50
    Mezi obránci se protáhl Nikolaj Kuljomin, jenž zakončil bekhendem. Ovšem jeho snažení bylo zbytečné, jelikož sudí viděli přihrávku vysokou holí.
     
    16:14
    Čtvrtá formace domácího celku se dostala před branku soupeře, ale zakončit nedokázala. Na druhou stranu se hnal Jordan Eberle, jenž byl v předbrankovém prostoru faulován.
     
    16:25
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Dennis Seidenberg – 2 min., hákování).
     
    16:40
    Domácí tým vyhrál vhazování a poslal okamžitě černou gumu přes všechny čáry. Edmonton bude muset založit další útočnou akci.
     
    17:16
    Od levého mantinelu vystřelil Mark Letestu, jehož pokus měl zapadnou k zadní tyči. Ovšem kotouč proletěl pouze kolem brány a Jaroslav Halák zasahovat tentokrát nemusel.
     
    18:27
    Ostrované jsou v plném počtu, ale nutno říct, že Edmontonu se druhá přesilová hra vůbec nepodařila.
     
    19:30
    Od modré čáry vystřelil Andrej Sekera, jehož pokus viděl Jaroslav Halák. První slovenský souboj skončil lépe pro gólmana Islanders.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V první periodě byly k vidění čtyři branky a stav je stále nerozhodný. Do utkání lépe vstoupili domácí hráči, kteří během šesti minut vedli dvoubrankovým rozdílem. Ovšem poté si vzali slovo Olejáři, kterým se podařilo vyrovnat. Jinak se hraje vyrovnaný hokej, jenž se přelévá ze strany na stranu. Uvidíme, kterému z celků se bude lépe dařit ve druhé dvacetiminutovce.
     
    Československá stopa

    Jaroslav Halák (NYI) 5 zákroků, 2 inkas. góly

    Andrej Sekera (EDM) (0+0), 1 střela, 4:43 čas na ledě
     
    Střely na branku: 9:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé dvacetiminutovky vyhrál, Leon Draisaitl. Ovšem Olejáři nahodili kotouč pouze do útočného pásma a formují se ve středním pásmu.
     
    20:52
    Úvodní minutu druhé periody strávily týmy ve střední pásmu a ani jeden z gólmanů nemusel zasahovat.
     
    21:22
    První početní výhodu si vyzkoušejí také domácí hráči. Patrick Maroon si za brankou soupeře pomohl nedovoleným bráněním a nabízí soupeři šanci na vrácení se do vedení.
     
    21:49
    Ostrované se usadili v útočném pásmu, ale následně přišla nepřesná přihrávka na modrou čáru, která skončila až za brankou slovenského gólmana.
     
    22:40
    Islanders první hru v početní výhodě nezvládá, Edmonton se výborně brání a už po několikáté vyhazuje přes všechny čáry.
     
    23:29
    Do druhé vlny dostal kotouč Johnny Boychuk. jehož golfák vyrazil Cam Talbot betonem. Následně Olejáři vyhazují na zakázané uvolnění a následuje vhazování po levici hostujícího gólmana.
     
    24:04
    Další vyloučeným na straně hostujícího týmu je Tyler Pitlick, jenž si pomohl podražením. Kolem obránce Edmontonu se obtočil Anders Lee, jenž by se dostal do další velké šance.
     
    24:18
    Edmonton vybojoval černou gumu a ještě jej dokázal vyvézt až do útočného pásma. New York Islanders bude muset začít s dalším útokem až od vlastní branky.
     
    25:13
    Od modré čáry vypálil Josh Bailey, jehož pokus nezamířil do prostoru tří tyčí. Ovšem útok domácího celku i nadále pokračuje.
     
    25:29
    Další pokus od modré čáry byl sražený v předbrankovém prostoru do pravého kruhu pro vhazování, kde byl osamocený John Tavares. Jenže domácímu kapitánovi puk přeskočil hůl, a tak se stav zápasu nemění.
     
    26:47
    Hostující tým výborně napadal rozehrávku soupeře a navíc se dobře rozestavil ve středním pásmu. Ostrované se do útočného pásma nemohli dostat, a tak puk jen odevzdali.
     
    27:41
    z levého kruhu pro vhazování vypálil Connor McDavid, jehož pokus srazil bránící hráč do ochranné sítě, bude se vhazovat po pravici Jaroslava Haláka.
     
    28:23
    Za obranou zůstal zapomenutý Anthony Beauvillier, jenž okamžitě dostal kotouč. Kanadský důrazný útočník se otočil a vystřelil. Ovšem Cam Talbot předvedl další výborný zákrok.
     
    29:24
    Ostrované promarnili další obrovskou šanci! Puk od mantilenu mířil přes celou šířku na osamoceného Nicka Leddyho, jenž si sjel až před brankáře. Cam Talbot nedokázal zasáhnout, ale zastoupila ho v tomto momentu branková konstrukce.
     
    30:50
    Ve hře je hodně nepřesností a mírněji lepším týmem je domácí celek.
     
    31:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Aktivita se domácímu celku vyplatila a Ostrované opět vedou! Dennis Seidenberg dostal kotouč na modrou čáru, odkud okamžitě vystřelil. Cam Talbot puk vyrazil před sebe, kam dojížděl CASEY CIZIKAS, jenž převážil misky vah na stranu Islanders. Asistence: Shane Prince a Dennis Seidenberg.
    31:18 Casey CIZIKAS - 3:2
     
    32:32
    Ve středním třetině si vzal kotouč Ryan Nugent-Hopkins, jenž se dostal lehce do útočného pásma. Hned za modrou čárou se hostující hráč pokusil o střelu přes obránce, ale Jaroslav Halák kotouč vyrazil.
     
    32:59
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Ryan Strome – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Eric Gryba – 2 min., sekání).
     
    33:42
    A mohlo být znovu vyrovnáno! Leon Draisaitl hledal z kruhu pro vhazování u zadní tyče Milana Lucice, jenž nedokázal zamést puk do odkryté branky!
     
    34:39
    Edmontonu vyhovuje hra čtyř proti čtyřem více. O další pokus se pokusil Andrej Sekera, jehož rána byla sražená v mezikruží.
     
    35:07
    K vidění bude další početní výhoda Olejářů. Za držení hole dostává dvouminutový trest John Tavares.
     
    35:47
    Ostrované získali černou gumu u mantinelu a se štěstím ji dostali do středního pásma. Ovšem hostující tým se dokázal rychle vrátit do útočné třetiny.
     
    36:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři opět vyrovnávají stav zápasu v přesilové hře! Do předbrankového prostoru se dostal Jordan Eberle, jehož pokus dokázal ještě slovenský brankář vyrazit. Ovšem na dorážku MILANA LUCICE zareagovat už nestihl. Asistence: Jordan Eberle.
    36:50 Milan LUCIC - 3:3
     
    37:48
    Mezi kruhy vjel Jordan Eberle, jehož pokus zamířil pouze nad branku soupeře. Kanadský reprezentant hraje v posledních minutách výborně.
     
    38:28
    Hra se velmi rychle přesunula před druhou z branek, kde dostal přihrávku do pravého kruhu pro vhazování Ryan Strome. Jenže Cam Talbot se stihl přesunout a puk schoval ve své výstroji.
     
    39:37
    Už to vypadalo, že se druhá dvacetiminutovka bude pouze dohrávat. Když si kotouč ve středním pásmu vzal Mark Letestu, jenž se s ním dostal za modrou čáru, ale jeho rána mířila jen vedle brány.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé části hry se hrál spíše opatrný hokej a na obou týmech bylo vidět, že nechtějí udělat jako první další chybu. Do vedení se vrátili Ostrované, jenže Olejářům se podařilo využít další početní výhodu, a tak je stav opět vyrovnaný 3:3. Uvidíme, co nám soupeři předvedou v poslední dvacetiminutovce.
     
    Československá stopa

    Jaroslav Halák (NYI) 8 zákroků, 3 inkas. góly

    Andrej Sekera (EDM) (0+0), 1 střela, 10:04 čas na ledě
     
    Střely na branku: 18:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování poslední dvacetiminutovky vyhráli domácí. Ti nahodili černou gumu k zadnímu mantinelu, kde byli první bránící hráči.
     
    40:46
    O další pokus se postaral Brock Nelson, ovšem jeho pokus trefil jen prvního bránícího hráče. Edmonton opět jen odevzdal puk a bude se muset bránit.
     
    41:52
    Hostující tým vydoloval puk za vlastní brankou, ale poslal jej do středního pásma. Ostrované se do útočné třetiny rychle vrátili a nahození schoval do lapačky Cam Talbot.
     
    42:30
    Od modré čáry vystřelil Nick Leddy, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě. Následuje vhazování po levici hostujícího brankáře.
     
    42:51
    Domácí tým vyhrál vhazování a okamžitě kotouč putoval na modrou čáru, odkud opět zakončoval Nick Leddy. Cam Talbot si našel proti jeho střele výhled a kotouč betonem vyrazil do rohu hrací plochy.
     
    43:43
    Edmonton nezachytil ani nástup do poslední dvacetiminutovky a neustále se brání. Zpoza branky se před ní pokoušel John Tavares, ale brankář Olejářů byl pozorný a schoval černou gumu pod lapačku.
     
    44:32
    New York Islanders hraje výborně a zasloužil by si dostat se zpátky do vedení. Domácí hráči mají častěji kotouč na hokejkách, ale zatím se žádná další střela neujala.
     
    45:14
    Andrej Sekera se za brankou dostal pod tlak, a tak vyhazoval černou gumu po mantinelu. Domácí hráči prostor zavřeli a udrželi soupeře ještě chvíli před jeho brankou.
     
    46:39
    První formace hostujícího celku byla pod tlakem, ze kterého se dostala. Do útoku se vydal Connor McDavid, jenž dal přihrávku na paty Jordana Eberleho. Tím se Edmonton dostal do ofsajdu a hra se vrátí zpátky do střední třetiny.
     
    46:58
    Connor McDavid si vzal v obranné třetině kotouč a dostal se s ním až do útočného pásma. O další zakončení se postaral Patrick Maroon, jehož pokus zamířil do hrudi slovenského gólmana.
     
    47:49
    Ostrované zachytili střelu od modré čáry a vyvezli kotouč do středního pásma. Oba celky poté vystřídali a do hry přicházejí nové formace.
     
    48:43
    Mezi obránce se neohroženě vydal Leon Draisaitl, jehož pokus z mezikruží minul branku. To bylo jediné štěstí Jaroslava Haláka, protože jinak by měl obrovské starosti.
     
    49:14
    Ostrované vyhráli vhazování a hned prověřili hostujícího gólmana. od modré čáry vypálil Johnny Boychuk, jehož pokus vyrazil Cam Talbot.
     
    49:43
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:12
    Domácí tým se usadil v útočném pásmu, jenže Andrew Ladd nezvládl přihrávku na modrou čáru. Puk zachytili bránící hráči, kteří okamžitě vyhodili.
     
    51:06
    Ostrované utahují šrouby, ale k dalšímu nebezpečnému zakončení se nedostali. Naopak Olejářům se podařilo opět vyhodit puk až za branku slovenského gólmana.
     
    51:47
    Edmonton je již v plném počtu a budeme opět čekat na další chybu jednoho z týmů. Dnešnímu utkání by slušela remíza, ale uvidíme, zda na ní také dojde.
     
    53:12
    Podél levého mantinelu až před branku se nacpal Cal Clutterbuck , jehož bekhendový pokus vyrazil ramenem Cam Talbot . To byl důležitý zákrok hostujícího brankáře, jenž drží svůj tým ve hře o vítězství.
     
    53:39
    Další obrovská šance Ostrovanů zůstává neproměněná. Brock Nelson se snažil přihrát před branku, ale touš se odrazil opět k němu. Ovšem zakončení domácího hráče minulo branku jen o pár centimetrů.
     
    54:56
    Edmonton zastavil útok soupeře, ale ani Olejáři se přes střední pásmo nedostali. Hostující tým je ve třetí části horší a často se musí bránit.
     
    55:24
    Islanders zkusili dlouhý pas na útočnou modrou čáru, ale černá guma končí až na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před branku, kterou hájí Jaroslav Halák.
     
    56:25
    Cam Talbot drží dalším perfektním zákrokem svůj tým nad vodou! Cal Clutterbuck dostal rychlou přihrávku do předbrankového prostoru, ale hostující brankář vsedě kotouč vyrazil.
     
    56:59
    Ve hře je hodně nepřesností, Ostrované se nedokázali dostat do útočného pásma, a tak přišla přihrávka zpátky. Oba týmy využívají tento čas ke střídání.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty normální hrací doby a vypadá to, že utkání dojde do prodloužení.
     
    58:13
    Střelecký pokus od modré čáry tečoval Connor McDavid, jehož teč zamířila do výstroje slovenského brankáře. Bude se vhazovat po levé ruce Jaroslava Haláka.
     
    59:20
    Ryan Nugent-Hopkins se pokusil o dlouhou přihrávku, která končí na zakázaném uvolnění. Hra se přesune před branku Olejářů, kde se bude vhazovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Po šedesáti minutách jsme vítěze nenašli, a tak následuje prodloužení. V základní hrací době byl mírně lepším týmem ten domácí, ale Cam Talbot se v závěru duelu rozchytal a udržel remízu. Edmonton byl před zápasem obrovským favoritem, ale jeho dnešní hra nebyla dobrá.
     
    Střely na branku: 29:18.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Edmonton vyhrál vhazování a začal s útokem od vlastní branky, ovšem Jordan Eberle přihrávkou našel jen brusle soupeře.
     
    60:35
    Obrovská šance, do které se dostal Jordan Eberle! Kanadský reprezentant nechal projet obránce a byl dlouho sám před brankářem, jenže toho vymíchat nedokázal.
     
    61:56
    Hra se přelévá ze strany na stranu a u kotouče jsou Ostrované. Ti začnou další útok až od vlastního brankáře.
     
    62:46
    Edmonton získal černou gumu, ale na branku ji nedokázal poslat. Hostující tým totiž jen kombinoval u mantinelu, a tak mohl Jaroslav Halák zůstat klidným.
     
    62:58
    Na druhou stranu vjel do útočného pásma Josh Bailey, který vystřelil přes obránce. Ovšem právě obránce kotouč přizvedl do ochranné sítě.
     
    63:41
    Jordan Eberle a Connor McDavid šli na jediného obránce! Druhý jmenovaný dostal černou gumu před slovenského brankáře, ale zblízka nedokázal přehodit jeho beton.
     
    64:47
    Na druhé straně mohl rozhodnout domácí kapitán! John Tavares přešel v souboji jeden na jednoho svého strážce, ale následný blafák posla jen vedle branky!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Prodloužení nabídlo několik obrovských šancí, ale oba brankáři předvedli několik výborných zákroků! V závěru prodloužení mohli rozhodnou oba kapitáni, ale oba ve velkých šancí selhali.
     
    Střely na branku: 33:23.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Nick Leddy nic nevymýšlel, ale svým pokusem trefil jen beton gólmana.
     
    1. série
    0:0
    Jordan Eberle hledal mezeru mezi betony, ale Jaroslav Halák si tento prostor pohlídal.
     
    2. série
    0:0
    Andrew Ladd se svižně rozjel, ale netrefil ani branku.
     
    2. série
    0:0
    Ryan Nugent-Hopkins nic nevymyslel a trefil brankáře do hrudi.
     
    3. série
    0:0
    Jason Chimera předvedl dlouhou kličku, ovšem Cam Talbot s ním vybruslil a puk vyrazil.
     
    3. série
    0:1
    Mark LETESTU proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Edmonton Oilers.
    Autorem vítězné branky je MARK LETESTU, jenž naznačil kličku, ale vyslal přesný pokus k tyči. Edmonton Oilers si tedy připisuje druhý bod.
    Mark LETESTU - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    O druhém bodu rozhodl až poslední samostatný nájezd, který proměnil Mark Letestu. V utkání byl mírně lepší domácí tým, jenž mohl rozhodnout ve třetí třetině, ale Cam Talbot podržel svůj tým, když chytil několik obrovských šancí. Edmonton byl před utkání obrovským favoritem, ale dnešní utkání se mu moc nepovedlo. Nic méně si hosté odvážejí dva body, takže nakonec budou spokojení.
     
    Československá stopa

    Jaroslav Halák (NYI) 20 zákroků, 3 inkas. góly

    Andrej Sekera (EDM) (0+0), 1 střela, 17:06 čas na ledě
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Patrick Maroon (EDM) 1+1
    2. Dennis Seidenberg (NYI) 0+2
    3. Shane Prince (NYI) 1+1
     
    Střely na branku: 33:23.
     
    Dnešní utkání sledovalo 13862 diváků.
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (03:02:25)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Leddy (Clutterbuck, Tavares), 6. Prince (Seidenberg, de Haan), 32. Cizikas (Prince, Seidenberg) – 9. Maroon (Benning), 13. Draisaitl (Maroon, Benning), 37. Lucic (Eberle), rozh. náj. Letestu

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nick Leddy (NYI)
    0:0   Jordan Eberle (EDM)
    2. série:
    0:0   Andrew Ladd (NYI)
    0:0   Ryan Nugent-Hopkins (EDM)
    3. série:
    0:0   Jason Chimera (NYI)
    0:1   Mark Letestu (EDM)


    New York Islanders: Halák – Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Clutterbuck, Tavares (C), Jo. Bailey – Beauvillier, R. Strome, Ladd – Chimera, B. Nelson, Lee – Prince, Cizikas, N. Kuljomin.
    Edmonton Oilers: Talbot – A. Larsson, Klefbom, Gryba, Sekera, Benning, Nurse – Eberle, McDavid (C), Maroon – Puljujärvi, Nugent-Hopkins, Pouliot – Kassian, Draisaitl, Lucic – Pitlick, Letestu, Lander.

    Rozhodčí: Jon Mclsaac, Kevin Pollock – Brian Mach, Kory Nagy

    Diváci: 13862
    bahis siteleri