Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Florida Panthers
Neděle 06.11.2016, 00:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:27 Lars ELLER - 4:2
     
    53:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Jak jednoduchý hokej dokáže být... Střela od modré se zastavila v brankovišti, tam puk našel LARS ELLER a poslal jej až za brankovou čáru. Capitals se tak dostávají do velice výhodné pozice. Rozhodně ale zaslouženě. Asistence: John Carlson, Andre Burakovsky.
    50:58 T. J. Oshie - 3:2
     
    50:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme tu téměř dokonalý obrat. Podruhé v zápase se prosadil T. J. OSHIE a gól to byl parádní. Oshie si opět našel horní růžek, ten stejný jako při jeho první brance, a dokonale jej vymetl. Asistence: Nicklas Bäckström a Nate Schmidt.
    48:42 Alexandr OVEČKIN - 2:2
     
    48:42
    Washington právě vstřelil branku!
    A opět začínáme od nuly! Orpik vypálil pumelici od modré čáry, tu ještě tečoval před Luongem střelec s velkým S – ALEXANDR OVEČKIN. Luongo nestihl zareagovat. Asistence: Brooks Orpik, Nate Schmidt.
    42:32 Reilly SMITH - 1:2
     
    42:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida využívá přesilovku a jde do vedení. REILLY SMITH nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se před všechny bránící hráče a tváří v tvář Holtbymu poslal kotouč za brankovou čáru. Krásná akce útočníka hostů. Asistence: Vincent Trocheck a Jason Demers.
    30:40 T. J. Oshie - 1:1
     
    30:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Pokud pustíte tyto dva hráče do přečíslení dvou na jednoho, příliš často se nemýlí. Ovečkin naservíroval kotouč přesně na hůl T. J. OSHIEMU, který trefil přesně horní růžek Luongovy svatyně. Ten byl absolutně bez šance zasáhnout. Asistence: Alexandr Ovečkin.
    05:17 Jared MCCANN - 0:1
     
    05:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme tady první branku zápasu! Do vedení jdou hosté. Petrovic poslal střílenou přihrávku na branku, tu tečoval čepelí hole JARED MCCANN a puk skončil až v síti. Asistence: Alex Petrovic a Kyle Rau.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 31. Oshie (Ovečkin), 49. Ovečkin (Orpik, Schmidt), 51. Oshie (Bäckström, Schmidt), 54. Eller (Carlson, Burakovsky) – 6. McCann (Petrovic, Rau), 43. R. Smith (Trocheck, Demers)


    Washington Capitals: Holtby – Orlov, Carlson, Alzner, Niskanen, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström, Williams – Johansson, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Eller, Oshie – Sanford, Beagle, Winnik.
    Florida Panthers: Luongo – Demers, Yandle, Ekblad, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, Sceviour – Rau, Malgin, McCann – Harper, McKegg, MacKenzie.
    bahis siteleri