Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 06.11.2016, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Tak se na to podívejme, dokonce tu máme ještě na konci zápasu bitku. A to se zdálo, že už se dohrává bez emocí a v klidu. Pěstní souboj svedli domácí Haley a hostující Tučňák Ian Cole. Ten navíc ještě dostává dvě minuty za krosček, takže Sharks si zahrají přesilovou hru pět na čtyři.
     
    36:04
    Chystá se další vyloučení pro Pittsburgh Penguins, tentokrát se jedná o týmový prohřešek. Tučňáků totiž bylo na ledě šest a rozhodčí uděluje trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Další přesilovka pro San Jose. Trest jde odpykat Kessel.
     
    32:40
    Daley z Pittsburghu bude muset na trestnou lavici za nedovolené bránění. To znamená, že přichází přesilová hra pro San Jose Sharks. Dostanou se ještě domácí do zápasu? Teď k tomu mají možnost.
     
    31:38
    A opravdu padají. Vlasic i Rust dostávají menší tresty za hrubost, budou si tedy moci oba odpočinout na trestné lavici. Dnes poprvé tedy uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. Uvidíme, komu sedne více.
     
    28:16
    Rozhodčí ukazuje, že někoho pošle na trestnou lavici. Konkrétně to bude Joonas Donskoi, jenž podrazil soupeře a bude doufat, že jeho celek popáté neinkasuje. Přesilová hra pro Pittsburgh Penguins.
     
    23:57
    Na trestnou lavici je odeslán autor první branky zápasu Chris Kunutz, který inkasuje dvě minuty za držení protihráče. Jedna z možností, jak se San Jose ještě může dostat zpátky do zápasu.
     
    09:53
    Uvidíme první přesilovku zápasu, zahrají si ji San Jose Sharks. Matt Cullen z Pittsburghu je totiž poslán za katr, protože držel soupeře. A tak se domácím nabízí možnost na vyrovnání výsledku.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Kunitz (Malkin, Cole), 19. Crosby (Hagelin, Sheary), 21. Crosby (Hagelin, Dumoulin), 23. Fehr (Cullen, Sheary), 37. Bonino (Daley, Hagelin)


    San Jose Sharks: M. Jones (21. Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski (C) – Donskoi, Couture, J. Ward – Bødker, Marleau, M. Karlsson – Haley, Tierney, Wingels.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Hagelin, Crosby (C), Hörnqvist – Kunitz, Malkin, Kessel – S. Wilson, Bonino, Rust – Sheary, Cullen, Fehr.

    Rozhodčí: Brenk, O'Rourke – Knorr, Cameron

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri