Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:2 (kon.)
Tampa – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Florida 4:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 6:3 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 2:1 (po pr.) | Nashville – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.)
Dallas – Chicago 2:3 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:0 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
Colorado Avalanche
Neděle 06.11.2016, 23:10 • Scottrade Center, St. Louis (kapacita 19150 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:06 David PERRON - 5:1
     
    39:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Varlamov musí ze své sítě lovit další kotouč! Colton Parayko vybídl k brejku DAVIDA PERRONA, který využil střídání hostujících hráčů a s velkým prostorem a spoustou času si na levém křídle poradil skvěle, když střelou nad rameno překonal Varlamova! Asistence: Colton Parayko a Kevin Shattenkirk.
    37:03 Scottie UPSHALL - 4:1
     
    37:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues přidávají další zářez! Ťutin ve středním pásmu zaváhal a nechal se obrat o kotouč Brodziakem, který rychle vytvořil přečíslení pro své spoluhráče. Ryan Reaves pak perfektním bekhendovým pasem našel SCOTTIEHO UPSHALLA, který počtvrté prostřelil Varlamova! Asistence: Ryan Reaves a Kyle Brodziak.
    34:54 Alexander STEEN - 3:1
     
    34:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues svou přesilovou hru využívají! Vladimir Tarasenko ještě udržel puk v útočném pásmu, Varlamov pak vyrazil ránu Shattenkirka jen k Alexanderu Steenovi, který z levého kruhu poslal puk rovnou k bližší tyči. Po přezkoumání záznamu byl gól nakonec uznán tečujícímu JADENU SCHWARTZOVI! Asistence: Alexander Steen a Kevin Shattenkirk.
    26:38 Francois BEAUCHEMIN - 2:1
     
    26:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche snižují! Elitní formace hostů se dostala do tlaku. Fjodor Ťutin předal puk na modrou čáru Francoisi Beaucheminovi, který využil přetlaku před Allenem a nenápadnou střelou skrumáž prostřelil! Po přezkoumání záznamu byl nakonec gól přiznán tečujícímu MATTU DUCHENOVI! Asistence: Francois Beauchemin a Fjodor Ťutin.
    03:35 Jori LEHTERÄ - 2:0
     
    03:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana zatím působí hodně propustně, Blues přidávají další branku! Vladimir Tarasenko zatáhl kotouč do útočného pásma, uvolnil Carla Gunnarssona, který pak našel před brankou volného JORIHO LEHTERÄ, jenž prostřelil Varlamova! Asistence: Carl Gunnarsson a Vladimir Tarasenko.
    01:37 Robby FABBRI - 1:0
     
    01:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté zatím nestíhají v defenzivě! Dmitrij Jaškin sebral kotouč u mantinelu Beaucheminovi a vytvořil přečíslení dvou na jednoho. Český útočník pak naservíroval přesnou přihrávku na ROBBYHO FABBRIHO, který prostřelil Varlamova! Asistence: Dmitrij Jaškin a Kevin Shattenkirk.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Fabbri (Jaškin, Shattenkirk), 4. Lehterä (Gunnarsson, Tarasenko), 35. Schwartz (Steen, Shattenkirk), 38. Upshall (Reaves, Brodziak), 40. Perron (Parayko, Shattenkirk) – 27. Duchene (Beauchemin, Ťutin)


    St. Louis Blues: Allen – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen, Berglund, Perron – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Stastny, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Colorado Avalanche: Varlamov (41. Pickard) – Zadorov, E. Johnson, Beauchemin, Barrie, Wiercioch, Ťutin – Rantanen, MacKinnon, Duchene – Landeskog (C), Söderberg, Iginla – R. Bourque, Grigorenko, McLeod – Martinsen, J. Mitchell, Colborne.

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Gibbs, Rody

    Diváci: 17220
    thejrc.org