Pescara – Empoli 0:4 (kon.) | Chievo – Juventus 1:2 (kon.) | Janov – Udinese 1:1 (kon.)
Palermo – AC Milán 1:2 (kon.) | Sassuolo – Atalanta BC 0:3 (kon.) | Fiorentina – Sampdoria 1:1 (kon.)
Inter – Crotone 3:0 (kon.) | AS Řím – Bologna 3:0 (kon.)
konec
Janov CFC
1:1 (1:1)
Udinese Calcio
Neděle 06.11.2016, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (16:55:45)
     
    Statistiky dnešního zápasu

    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:3.
    Střely mimo: 6:7.
    Rohy: 3:1.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 13:12.
     
    Zápas končí spravedlivou remízou 1:1. Ani jeden nebyl o tolik lepší, aby si zasloužil z dnešního zápasu všechny tři body. V úvodu to byli hosté, kteří se dostali do vedení díky brance Cyrila Théréaua. Následně ale přišlo velmi rychlé vyrovnání od Lucase Ocampose. Ve druhém poločase se již vážnějšího ani před jednou z branek nestalo a tak zápas končí remízovým výsledkem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Při snaze se dostat k míči nakopl Leonardo Pavoletti soupeře do hrudníku a Danilo si také poleží na zemi. To se vůbec nelíbí domácím fanouškům, kteří nespokojeně pískají.
     
    90+4
    V poslední nastavené minutě přišel ještě jeden centr před Perina. Ten si však pro míč bez problémů došel a sebral ho ze vzduchu do rukavic.
     
    90+3
    Hostující Seko Fofana zůstal ležet na trávníku a bude muset být ošetřen. To vyhovuje hostům, kteří se v poledních minutách museli bránit.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu nastavuje ve druhém poločase hned čtyři minuty.
     
    90+1
    Hosté získali míč před svým pokutovým územím a hned se vydali do útoku. Stipe Perica se mohl dostat do vápna, ale zvolil střelu z velkého úhlu a ta končí jen v boční síti.
     
    90
    Závěrečný tlak patří Janovu. Domácí hráči kombinují na polovině soupeře a čekají ještě na chybu hostů. Ta zatím nepřichází a tak přihrávání ze strany na stranu pokračuje.
     
    89
    Minutu před koncem řádné hrací doby se dostal k míči u levé postranní lajny domácí Laxalt. Ten si však neporadil s dvojicí obránců a musel se s míčem vrátit na svou polovinu hřiště.
     
    88
    V posledních minutách se roztrhl pytel s útočnou hrou na obou stranách. Ali Adnan se dostal ke střele z pravé strany vápna, ale Perin byl u tyče připraven.
     
    87
    K míči se postavila dvojice hráčů hostujícího týmu, nakonec to byl Ali Adnan, který svou levačkou poslal míč nad zdí. Ale také nad branku a Matiia Perin znovu nemusí zasahovat.
     
    86
    Hosté mají k dispozici snad největší šanci druhého poločasu. Těsně před vápnem byl faulován Matos a hosté tak budou rozehrávat volný přímý kop.
     
    85
    Závěr zápasu přináší velmi rychlou hru od obou týmů. Na pravém kraji běžel ve volném prostoru Kums. Seběhli se k němu však hned tři hráči soupeře a postup do vápna mu znemožnili.
     
    83
    Ani nyní to domácím nevyšlo. Pavoletti se nedohodl s Ninkovićem na převzetí míče a tak se náhodou odrazil balon k Lazovićovi, který pálil jen nad branku.
     
    82
    Před hostující brankou bylo rušno. Nejdříve mohl zakončovat Lazović, který ale ve skluzu míč nezasáhl. Následný centr do vápna hledal Ninkoviće, který byl povalen k zemi, ale rozhodčí byl v dobrém postavení a pokutový kop neodpískal.
     
    81
    Zhruba deset minut do konce zápasu pro oba týmy, aby střelenou brankou zvrátily stav zápasu na svou stranu a odnesly si všechny tři body.
     
    80
    Ninković ztratil míč u postranní lajny a tak ho chtěl rychle vybojovat zpět, ale při tom nepříjemně fauloval a je dalším potrestaným.

    Vít Schück

    Branky: 25. Ocampos (Edenilson) – 12. Théréau (Widmer)

    Karty:   55. L. Rigoni (JAN), 80. Ninković (JAN) – 54. D. Zapata (UDI)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:12.
    Janov CFC: Perin – Izzo, Burdisso (C), Orbán – Edenilson (79. Simeone), Rincón, Veloso, Laxalt – L. Rigoni (72. Lazović), Pavoletti, Ocampos (58. Ninković).
    Náhradníci: Zima, Lamanna – Gentiletti, Cofie, Simeone, Ntcham, Biraschi, Lazović, Panděv, Fiamozzi, Ninković.

    Udinese Calcio: Karnezis – Widmer, Wague, Danilo (C), Felipe – Kums, Badu, Fofana – de Paul (62. Adnan), D. Zapata (74. Matos), Théréau (69. Perica).
    Náhradníci: Scuffet, Perisan – Samir, Angella, Peñaranda, Perica, Matos, Kone, Adnan, Heurtaux, Evangelista, Balić.

    Rozhodčí: Manganiello – Cariolato, Liberti (vš. Itálie)
    thejrc.org