Česko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Finsko
Neděle 06.11.2016, 11:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Nedisciplinovaný faul finského hráče zřejmě otupí finský nápor. Ruotsalainen zahrál ve středním pásmu vysokou holí a po ubráněném oslabení nyní budou útočit Češi.
     
    51:35
    To bude nepříjemné. David Kaše je vyloučen na pět minut a do konce utkání za bodnutí holí. Za oplácení míří na trestnou i finský útočník Ruotsalainen.
     
    49:58
    Češi se budou muset bránit, protože Tomáš Havránek byl v útočném pásmu důraznější, než povolují pravidla. Havránka na trestné doplní Ďura, aby odpykal nižší trest.
     
    46:11
    Nečas nejprve zabránil přihrávce před českou brankou a poté vyrazil vpřed, když jej hledal Adámek. Salo ho ale nenechal projít a zastavil ho navíc nedovolené, takže si Češi zahrají třetí přesilovku. Salo je potrestán za nedovolené bránění.
     
    34:12
    Dominik Lakatoš si neodpustil nějaké slovíčko na adresu sudího, který si okamžitě sjednal respekt a poslal českého útočníka na trestnou lavici.
     
    17:27
    Až teď je hra přerušuna, aby Ruotsalainen opustil střídačku a přesunul se na trestnou lavici za podražení.
     
    10:37
    Tentokrát budou hrát Češi v početní výhodě, když Turkulainenmíří na trestnou lavici za sekání.
     
    08:22
    Český tým se bude podruhé bránit. Lukáš Doudera usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    03:55
    Přísné vyloučení Petra Kodýtka. Český útočník vyrazil na pomoc spoluhráči do rohu útočného pásma a postrčil soupeře, což sudí trestá. Kodýtek odpyká dvě minuty za krosček.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 12. Kaše (Reichel, Lakatoš), 19. Kalina (Nečas), 30. Jašek (Hrdinka, Kodýtek) – 5. Ruotsalainen (Veselainen), 33. Koppanen (Vaakanainen, Oksanen)


    Česko: Kváča (Škarek) – Hrdinka, Kalina, Adámek, Krenželok, Kvasnička, Doudera, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Jašek, Kodýtek, Koblížek – Zadina, Reichel, Anděl – Havránek, Kubík, Procházka – Ďurač.
    Trenér: Jakub Petr.

    Finsko: Vehviläinen (Heljanko) – Vaakanainen, Heiskanen, Leskinen, Ilomäki, Parikka, Salo, Almari – Turkulainen, Ruotsalainen, Vesalainen – Oksanen, Koppanen, Koivula – Juhola, Heikkinen, Luoto – Vidgren, Väyrynen, Piipponen – Niemelä.
    Trenér: Jukka Rautakorpi.

    Rozhodčí: Holm, Hallin – Jonsson, Hillborg.
    thejrc.org