Česko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Finsko
Neděle 06.11.2016, 11:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na další ránu už ale Kváča nestačil, když se Finové vytrvale drželi před jeho brakou. Vaakanainen od modré tvrdě vypálil, na což ještě český brankář dokázal reagovat, ale volný kotouč poté do branky dorazil JOONA KOPPANEN. Asistence: Urho Vaakanainen, Emil Oksanen.
     
    29:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Koblížek zatáhl kotouč za branku a hledal Kodýtka, který ještě nedokázal trefit přesně. Poté se ale hra přesunula na modrou čáru, odkud Hrdinka nastřelil před branku a LUKÁŠ JAŠEK chytře nadzvedl kotouč nad rameno finského brankáře! Asistence: František Hrdinka, Petr Kodýtek.
     
    18:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Češi využili i druhou přesilovou hru, když od modré čáry natáhl ke střele PETR KALINA a finský brankář měl zakrytý výhled. Asistence: Martin Nečas.
     
    11:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a i český tým využívá početní výhodu! DAVID KAŠE si počkal na přihrávku u tyče a Vehviläinen tentokrát nestihl zareagovat. Asistence: Kristian Reichel, Dominik Lakatoš.
     
    04:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale z následného útoku český tým inkasuje. ARTTU RUOTSALAINEN dostal přihrávku skrz útočné pásmo a pověsil kotouč do šibenice. Asistence: Kristian Veselainen.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 12. Kaše (Reichel, Lakatoš), 19. Kalina (Nečas), 30. Jašek (Hrdinka, Kodýtek) – 5. Ruotsalainen (Veselainen), 33. Koppanen (Vaakanainen, Oksanen)


    Česko: Kváča (Škarek) – Hrdinka, Kalina, Adámek, Krenželok, Kvasnička, Doudera, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Jašek, Kodýtek, Koblížek – Zadina, Reichel, Anděl – Havránek, Kubík, Procházka – Ďurač.
    Trenér: Jakub Petr.

    Finsko: Vehviläinen (Heljanko) – Vaakanainen, Heiskanen, Leskinen, Ilomäki, Parikka, Salo, Almari – Turkulainen, Ruotsalainen, Vesalainen – Oksanen, Koppanen, Koivula – Juhola, Heikkinen, Luoto – Vidgren, Väyrynen, Piipponen – Niemelä.
    Trenér: Jukka Rautakorpi.

    Rozhodčí: Holm, Hallin – Jonsson, Hillborg.
    thejrc.org