Česko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Finsko
Neděle 06.11.2016, 11:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Na časomíře svítí jedenáct vteřin, když Češi zahráli zakázané uvolnění a zároveň si Finové berou oddechový čas!
     
    59:34
    Vehviläinen spěchá na střídačku, aby pustil šestého hráče do pole.
     
    57:18
    Trenér Jakub Petr si bere oddechový čas, aby si jeho hráči mohli odpočinout a zformovat se.
     
    57:18
    Nedisciplinovaný faul finského hráče zřejmě otupí finský nápor. Ruotsalainen zahrál ve středním pásmu vysokou holí a po ubráněném oslabení nyní budou útočit Češi.
     
    52:01
    Než doskočil Ďurač do hry, tak Heiskanen tvrdě vypálil a trefil Kváču do masky. Sudí nepřerušil a Kváča zlikvidoval i dorážku u tyče!
     
    51:35
    To bude nepříjemné. David Kaše je vyloučen na pět minut a do konce utkání za bodnutí holí. Za oplácení míří na trestnou i finský útočník Ruotsalainen.
     
    49:58
    Češi se budou muset bránit, protože Tomáš Havránek byl v útočném pásmu důraznější, než povolují pravidla. Havránka na trestné doplní Ďura, aby odpykal nižší trest.
     
    49:22
    Už to vypadalo, že Zadina promeškal vhodný okamžik k vysunutí Reichela, ale nahodil kotouč o zadní mantinel, což nadělalo Finům potíže. Zadina se následně dostal znovu ke kotouči a trefil brankáře, který rychle zmenšil úhel.
     
    46:11
    Nečas nejprve zabránil přihrávce před českou brankou a poté vyrazil vpřed, když jej hledal Adámek. Salo ho ale nenechal projít a zastavil ho navíc nedovolené, takže si Češi zahrají třetí přesilovku. Salo je potrestán za nedovolené bránění.
     
    34:12
    Dominik Lakatoš si neodpustil nějaké slovíčko na adresu sudího, který si okamžitě sjednal respekt a poslal českého útočníka na trestnou lavici.
     
    32:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na další ránu už ale Kváča nestačil, když se Finové vytrvale drželi před jeho brakou. Vaakanainen od modré tvrdě vypálil, na což ještě český brankář dokázal reagovat, ale volný kotouč poté do branky dorazil JOONA KOPPANEN. Asistence: Urho Vaakanainen, Emil Oksanen.
     
    29:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Koblížek zatáhl kotouč za branku a hledal Kodýtka, který ještě nedokázal trefit přesně. Poté se ale hra přesunula na modrou čáru, odkud Hrdinka nastřelil před branku a LUKÁŠ JAŠEK chytře nadzvedl kotouč nad rameno finského brankáře! Asistence: František Hrdinka, Petr Kodýtek.
     
    27:45
    Obrovský závar před českou brankou a Kváča nevěděl, kde leží kotouč. Nakonec se obrana včas zformovala a dostala puk do bezpečí!
     
    18:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Češi využili i druhou přesilovou hru, když od modré čáry natáhl ke střele PETR KALINA a finský brankář měl zakrytý výhled. Asistence: Martin Nečas.
     
    17:27
    Až teď je hra přerušuna, aby Ruotsalainen opustil střídačku a přesunul se na trestnou lavici za podražení.
     
    11:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a i český tým využívá početní výhodu! DAVID KAŠE si počkal na přihrávku u tyče a Vehviläinen tentokrát nestihl zareagovat. Asistence: Kristian Reichel, Dominik Lakatoš.
     
    11:37
    Kaše dostal přihrávku na brankoviště od Lakatoše a snažil se ji usměrnit za Vehviläinena. Rána těsně minula tři tyče!
     
    10:37
    Tentokrát budou hrát Češi v početní výhodě, když Turkulainenmíří na trestnou lavici za sekání.
     
    10:00
    Otto Koivula šikovně prokráčel až před Kváču, kterého chtěl nachytat bekhendovým zakončením mezi betony. Český brankář se přelstít nenechal.
     
    08:22
    Český tým se bude podruhé bránit. Lukáš Doudera usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    04:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale z následného útoku český tým inkasuje. ARTTU RUOTSALAINEN dostal přihrávku skrz útočné pásmo a pověsil kotouč do šibenice. Asistence: Kristian Veselainen.
     
    03:55
    Přísné vyloučení Petra Kodýtka. Český útočník vyrazil na pomoc spoluhráči do rohu útočného pásma a postrčil soupeře, což sudí trestá. Kodýtek odpyká dvě minuty za krosček.
     
    02:20
    Havránek našel před brankou neobsazeného Procházku, který ihned zakončoval a trefil tyč! Sudí poté přerušuje hru, když se branka vychýlila ze své pozice.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 12. Kaše (Reichel, Lakatoš), 19. Kalina (Nečas), 30. Jašek (Hrdinka, Kodýtek) – 5. Ruotsalainen (Veselainen), 33. Koppanen (Vaakanainen, Oksanen)


    Česko: Kváča (Škarek) – Hrdinka, Kalina, Adámek, Krenželok, Kvasnička, Doudera, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Jašek, Kodýtek, Koblížek – Zadina, Reichel, Anděl – Havránek, Kubík, Procházka – Ďurač.
    Trenér: Jakub Petr.

    Finsko: Vehviläinen (Heljanko) – Vaakanainen, Heiskanen, Leskinen, Ilomäki, Parikka, Salo, Almari – Turkulainen, Ruotsalainen, Vesalainen – Oksanen, Koppanen, Koivula – Juhola, Heikkinen, Luoto – Vidgren, Väyrynen, Piipponen – Niemelä.
    Trenér: Jukka Rautakorpi.

    Rozhodčí: Holm, Hallin – Jonsson, Hillborg.
    bahis siteleri