Česko – Německo 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Česko
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
Německo
Neděle 06.11.2016, 11:00 • Zimní stadion Varnsdorf • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězilo Německo.
    Rozhodující pokus proměnila LEA-MARLEEN BARTELLOVÁ.
     
    56:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně, konečně to tam padlo a drtivý nápor proměňujeme ve vyrovnávací branku!! Od modré čáry střílela Gabriela Horáková a kotouč před Laueovou tečovala SÁRA ČAJANOVÁ tak, že cinkl o tyčku a zapadl do sítě bezmocné gólmanky – 3:3! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    47:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tři sekundy před koncem přesilovky je tady vytoužený gól, kterým se okamžitě vracíme do zápasu! Sára Čajanová z rohu pásma vybídla TEREZU MAZANCOVOU, po jejíž střele z levého kruhu se gólmanka natahovala marně – 2:3! Asistence: Sára Čajanová.
     
    44:52
    Německo právě vstřelilo branku!
    Na trestné střílení šla místo Punčochářové Julie Pejšová, ta bohužel nedokázala gólu zabránit. RONJA HARKOVÁ pálila přesně – 1:3.
     
    28:11
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jistě, proč si to "nevyžrat" až do dna... Tři německé hokejistky se vydaly dopředu a radují se ze šťastné trefy. Střela Niny Christofové byla před gólmankou tečována a přesouvající se Punčochářová neměla nárok, branka je připsána PAULINE GRUCHOTOVÉ – 1:2. Bez asistence.
     
    20:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól! Konečně! Pouhých 19 sekund po návratu na led české hokejistky vyrovnávají skóre. Patricie Škorpíková s KRISTÝNOU KALTOUNKOVOU ujely do přečíslení a druhá jmenovaná poslala svou střelu krásně do růžku – 1:1! Asistence: Patricie Škorpíková.
     
    13:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    České hokejistky jsou potrestány za neproměněné šance. Němky se zatím soustředí výhradně na protiútoky, a jeden takový jim teď vyšel. Nájezd Niny Christofové sice Punčochářová výborně vytáhla, ale nepokrytá SABINA KAISEROVÁ dorazila puk do prázdné brány – 0:1. Asistence: Nina Christofová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Kaltounková (Škorpíková), 48. Mazancová (Čajanová), 57. Čajanová (G. Horáková) – 14. Kaiserová (Chrisfotová), 29. Gruchotová (Christofová), 45. Harková (TS), rozh. náj. Bartellová

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Harková (GER)
    0:0   Kaltounková (CZE)
    2. série:
    0:1   Gruchotová (GER)
    1:1   Mazancová (CZE)
    3. série:
    1:2   Bartellová (GER)
    1:2   D. Pejšová (CZE)


    Česko: Punčochářová (TS ve 45. a nájezdy J. Pejšová) – G. Horáková, D. Pejšová, Kučerová, Chladová, Habartová, Hanzlíková (A), Vaněčková, Suchánková – Čajanová (A), Kaltounková (C), Mazancová – Petřeková, Škorpíková, Černá – Bartáková, Sýkorová, Chwastková – Svatošová, T. Horáková, Gruntová. Trenér: Pavel Zuziak.
    Německo: Laueová (Uhrmannová) – Baduraová, Raschkeová (C), Kohbergová, Heinzová, Mayerová, Fuchsová, Königová, Strompfová – Harková, Gruchotová (A), Christofová – Liangová, Bartellová, Levringhausová (A) – Sterziková, Cyruliesová, Voigtová – Millerová, Kaiserová, Böttcherová. Trenér: Florian Neumeyer.

    Rozhodčí: Malá – Košťálová, Svobodová.

    Diváci: 141
    thejrc.org