Slovensko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Švýcarsko
sk Neděle 06.11.2016, 13:00 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 HAŠČÁK - 4:1
     
    58:58
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko pečatí svoje víťazstvo v tomto zápase a aj na Nemeckom pohári! MARCEL HAŠČÁK si spracoval prihrávku v strednom pásme a sám šiel na prázdnu bránku. Zakončenie mu už nerobilo problém.
    Asistencia: Martin Gernát
    50:46 HAŠČÁK - 3:1
     
    50:46
    Slovensko dalo gól!
    Naši zvyšujú svoje vedenie v zápase. Cingel ešte v rohu klziska vybojoval stratený puk a posunul ho pred bránku MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorého bekhendová strela skončila v bráne!
    Asistencia: Lukáš Cingel.
     
    43:50
    Slovensko dalo gól!
    Nášmu tímu sa podarilo prinavrátiť vedenie na našu stranu! Kudrna posunul puk na pravý kruh MICHALOVI ČAJKOVSKÉMU, ktorý sa natlačil pred bránku a šikovnou strelou prekonal Stephana!
    Asistencia: Andrej Kudrna.
     
    41:58
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari získali puk vďaka našej riskantnej rozohrávke. Čerešňák prihrávkou po osi hľadal Češíka, no puk medzi kruhmi zachytil LINO MARTSCHINI a jeho strela skončila pri pravej žrdi!
    Bez asistencie.
    15:18 CINGEL - 1:0

    Zdroj: rtvs
     
    15:18
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti idú do vedenia gólom v oslabení! Našim sa podarilo vyhodiť puk po ľavom krídle. Zachytil ho LUKÁŠ CINGEL, ktorý ešte mal na opačnej strane Hrnku, no rozhodol sa zakončiť sám a urobil to pekne. Sťahovačkou sa zbavil švajčiarskeho hráča a potom strelou k ľavej žrdi prekonal Stephana!
    Asistencia: Martin Gernát.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Cingel (Gernát), 44. Čajkovský (Kudrna), 51. Haščák (Cingel), 59. Haščák (Gernát) – 42. Martschini


    Slovensko: Laco (Janus) – Čajkovský (A), J. Mikuš, Trška, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Šedivý – Haščák, Dravecký (C), Cingel – Hrnka, Suja, Skokan (A) – Češík, Matoušek, Kudrna – Bortňák, Macík, Mráz
    Švýcarsko: Stephan (Mayer) – Diaz (A), Geering (A), Genazzi, Loeffel, Grossmann, Schlumpf, Schneeberger – Hofmann, Ambühl (C), Praplan – Corvi, Simion, Jorg – Martschini, Haas, Herren – Wick, Rod, Froidevaux
    thejrc.org